Novi Sad
08.06.2012.
06:23 > 11:49
Predstavnici Razvojne banke Vojvodine i pokrajinskih vlasti nastavljaju danas razgovore sa zaposlenima u "Neobusu" u vezi sa krizom u novosadskoj fabrici autobusa.
  • munjeviti

    12.06.2012 06:08
    Plata...
    Dragi druže Jo mi se borimo za naše zarađene plate, a to što se ti nisi borio za svoja prava je tvoja lična stvar.
  • Plata

    11.06.2012 06:12
    Nema plate
    Pare koje se traže nisu od poreskih obveznika već su zarađene, a jadna je država kojoj ne treba privreda i gde sistem vrednosti određuju trgovci-muvatori koji su jako “sposobni i pametni“.
  • 08.06.2012 08:15
    Ja...
    ... sam akcionar ovog jadeža. Nikad me niko zvao nije na skupštine, izvestio o bilo čemu, javio prodaju ... Kako su posejali tako će i da žanju ... Magarci glupavi ... Jedva čekam da se država umeša pa da tražim moje pare nazad!!!
  • jo

    08.06.2012 07:11
    pregovori
    A u čije ime drugovi iz banovine vade pare svih poreskih obveznika i finansiraju vinjak-majstore iz propalih društvenih(svačijih-ničijih) firmi.Da ste samo polovinu para dali ljudima koji hoće privatno da rade i koji su davno zaboravili druga ćopu i samoupravljanje ne bi bili tu gde jesmo.Znam da će mnogi da pljuju ali 90-tih su mene i mnoge druge kao kera izbacili na ulicu kad je centroslavija propala pa nismo kukali po banovini za pare nego se snalazili ko je kako umeo.Ovde je problem što i dalje ljudi misle kako neko do penzije treba za njih da se brine a njihovo je samo da se pojave u 7h na radnom mestu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna