Novi Sad
08.06.2012.
09:48 > 18:01
Članovi Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, zaposleni u radnoj jedinici preduzeća "Partizanski put" u Sremskoj Kamenici, krenuli su jutros peške za Beograd, gde će se priključiti zaposlenima koji štrajkuju od utorka u radnim prostorijama tog preduzeća.
  • bivsiradnik

    04.04.2014 15:39
    sve je to laz
    svi su obecavali kule i gradove a niko nista ne radi da se bar nesto postigne nego sve gore i gore vreme dolazi za radnika sad je radnik pijan a kad je zimi radio po 24 sata po kijametu onda nista ma i treba strajkovati a direktorima sto su tako pametni stranjku ili pistolj kao kod tita
  • Zoran

    10.06.2012 19:31
    Odgovor na prethodne komentare
    Citajuci ove "komentare" normalan covek moze samo da se upita...Ko to kritikuje ,a nema petlju da se predstavi?
    SRBIJO jadna si sa ovakvima.
  • Vojvodjanin

    10.06.2012 09:43
    Da li neko razmišlja o jeseni?
    Ako se Vlada formira od strančica i repića, kao što se sada planira, da li neko uopšte razmišlja kako će takva jadna koalicija sačuvati socijalni mir u Srbiji. Da li je neko svestan šta Srbiju može snaći u septembru-oktobru i novemru? Gladan narod ima samo jednu želju koja se može završiti samo na jedan način a to je novi 5. oktobar. Jadna je vlada ove zemlje koju budu činile stranke od šačice jada itd. Stanje u zemlji nikada nije bilo teže, a političari prave najjadniju moguću vladu! Sve će vam se to obiti o glavi kao i drugi krug predsedničkih izbora.
  • 10.06.2012 09:21
    Dve godine nisu isplaćene zarade i direktor se čudi što je neko besan. Pa čudo je da direktor još diši. Molim Vas da od sada navodite i iz koje je stranke takav imbecil koji dve godine ne može da nabavi posao i još je direktor. I dali on dobija platu.
  • 09.06.2012 07:43
    Redosled zaposlenih u firmi je

    1 DIREKTOR duzan da nalazi i obezbedjuje posao za sve zaposlene, a da pri tome UGOVORENI posao NE BUDE na stetu radnika-firme, a ako ne izvrsava obavezu direktora u korist firma i rdnika , neka drugi bude direkta

    2. RADNIK ima obavezu da UGOVORENI POSAO uradi i zavrsi kvalitetno
    ako je radnik na radnom mestu pijan i to vise puta lepo dati otkaz, zaposliti drugoga koji ce raditi kako treba

    Ova objasnjena direktora da nema novaca, za isplatu da su ljudi pijani na poslu
    to je KRIVICA SAMOGA DIREKTORA i ega treba kazniti
    samo ukratko receno...
  • Perica

    09.06.2012 05:15
    Lopovi
    Trebalo bi videti imovinsku kartu Direktora Partizanskog putu pa bi vam sve bilo jasno.Za sve je kriv kmetovski zakon o radu.Svi smo se smejali aferi Bodrum i muvacini sa poslanickim karticama a tad je radnicima stavljen povodac na vrat i tesko da ce skoro biti skinut. A ko je tad bio glavni u vrsenju vlasti.DEMOKRATSKA STRANKA .
  • LimanacNS

    08.06.2012 13:01
    Ajd...
    "Aj' 'demo u Beograd, jer tamo ima sve". Za ostatak Srbije, ako pretekne.
  • UZ RADNIKE

    08.06.2012 12:44
    OJ, SRBIJO KUKALA TI MAJKA SA OVAKVIM DIREKTORIMA!
    U svakoj normalnoj zemlji direktor bi tražio da se razreši a ovi naši nisu u stanju da obezbede posao za firmu ali ne odustaju od sopstvenih plata i privilegija. Ni sindikat koji tobože štiti radnike nije ništa bolji. U Grčkoj bi sa ovakvim minimalnim platama već izbila revolucija a naš čovek redi za minimalac od 200 evra za čije babino zdravlje?
  • 08.06.2012 10:13
    Pa kad im dugujete 19 plata sta im drugo preostaje nego da vas gaze.To sto su ili nisu alkoholicari ne ponistava vasa dugovanja i obaveze prema njima.
    "Neradnici", dubre jedno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna