Novi Sad
08.06.2012.
11:26
U Osnovnoj školi "Đorđe Natošević" (Maksima Gorkog 54) sutra je tradicionalni susret filatelista, numizmatičara i drugih kolekcionara.
  • Erne Čeh

    09.08.2014 00:02
    Pomoć....
    Poštovani imam problem,posedujem album original stampiran od pošte sa jubilarnim markicama Stare Jugoslavije.Za svaku stampiranu od strane pošte imam i nekorištene duplikate.
    Dali mi možete izađi u susret sa nekom procenom da me neprevare a i da ne prevarim!
    Unapred zahvalam,Erne...
  • laik

    12.06.2012 06:44
    radoznao
    nasledio sam markice,koje bih da proverim,da vidim vrednost i da se raspitam o filatelizmu...gde mogu?
  • 09.06.2012 10:04
    Beograd diktira trziste antikvitetima pa i markicama u Srbiji. Mi smo za njih obicna provincija koja nije dostojna ni jedne obicne kurtoazne posete. A i novosadski filatelisti su cudna fela. Cim imaju nesto za prodaju odmah trce u Beograd na njihove skupove a neki ni to ne moraju jer samo obrnu telefone par Beogradjana koji dodju na noge i sve usisaju. Znaju Beogradjani da na tom skupu nece biti nista vazno za kupiti jer su vec pre skupa pokupovali sta im treba i odneli za Beograd a odatle dobro uhodanim kanalima filatelistima i numizmaticarima preko. Nekada sam redovno odlazio na ta okupljanja u hotel "Park" dok je jos bio drzavno vlasnistvo i dok je jos funkcionisala SFRJ. Desavali su se i godisnji susreti kada se na te skupove dolazilo iz Banja Luke, Zagreda, Kranja, Ljubljane, Sarajeva, Dubrovnika, Skoplja. Bila su to lepa druzenja, razmene, prodaje, kupovine. I tada su Beogradjani glumili neko ludilo, ali je barem drzava bila veca i bogatija pa je umesto njih dolazilo dosta drugih ljudi iz skoro cele SFRJ.
  • Urke 92

    08.06.2012 23:45
    Pozivam sve ljude sa afinitetima ka antikvitetima tako i numizmatikom/filatelijom, da posete sutrašnji/današnji skup, zaista je tužno to što je reklama za susret bedna, dovoljno je reći da Beogradski skup poseti u proseku X20 više ljudi, oćemo to da menjamo novosađani ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna