Novi Sad
12.07.2012.
07:35
Za vreme Egzita, komunalni policajci će kontrolisati vanpijačnu prodaju i prljanje javnih površina, dok će se komunalna inspekcija baviti tezgama sa kokicama i kukuruzom, letnjim baštama, frižiderima, raznim pultovima, kao i parkiranjem na javnoj zelenoj površini.
  • 12.07.2012 23:59
    Komunalci u sluzbi Exita
    Da se neko ne bi drzno da nesto ucari, a da ga Exit ne reketira.
    To je verovatno u skladu sa onom pricom da ceo grad od Exita ima koristi i onih prepametnih komentara kako treba nesto da smislimo i zaradimo, umesto sto kukamo.
  • 12.07.2012 23:54
    @Petar
    Ajde ti u neku ustanovu, pa ce svima biti lakse
  • -

    12.07.2012 14:40
    -
    @TT
    a ja sam juce video kako odnose belog yuga preko puta limanske pijace.
    naravno, nisam mogao proci a da prisutnom policajcu/saobracajcu ne skrenem paznju da je bolje stao 20 m nize na raskrnicu ako zeli zaraditi platu
  • ns

    12.07.2012 14:24
    baš sam hteo da komentarišem o tabli kad videh da već postoji komentar, vozim i ne verujem, ne vidi se semafor, saobraćaj sutra kad udarim pešaka jer je bio na zebri a zaklonjen exit prebanerom ima da robijam, ko je to dozvolio, neka ode komunalna policija i utvrdi stanje da ne ispadne da se ovde preteruje, od bankine do bankine dva metra visine objekat koji milion posto ugrožava bezbednost saobraćaja!!!
  • Šta radite

    12.07.2012 11:18
    Monopollll
    Ko drži tezge unutar kampa,ko je glavni distibuter za Exit već se priča svašta ,ko njih kontroliše ,da li imaju fiskalne kase ,da li izdaju račune ko to prati i dali je bilo unapred javnog KONKURSA za zakup mesta.Sve je ovo unapred smišljeno -režirano,toliko će da zarade kao omanja kafana za 1-2 godine a nikom ništa ne plaćaju.BRUKA!
  • Petar

    12.07.2012 09:20
    @Nsađanin
    Ne melji majke ti, nego oladi nedelju dana, biće nam svima lakše.
  • Tanja

    12.07.2012 08:38
    Pitanje
    Da li je dozvoljeno prodavati promotivne epruvete sa alkoholom bez ikakve tezge, odnosno samo setanjem? Zna li neko?
  • TT

    12.07.2012 08:30
    javašluk
    juče sam gledao kako je toyota hilux sa ZR tablicama parkirana ispred elektrovojvodine na mestu za invalide.
    Došao je pauk, gledali su ga, čekali čekali, telefon... i otišao a tojota ostade da stoji...
  • NSađanin

    12.07.2012 08:13
    EXIT tabla na raskrs. Narodnog Fronta - Šekspirova
    Dragi sugrađani, uz svo poštovanje manifestacije međunarodnog karaktera (ali ne i značaja) jedan sam od onih kojima smeta dodatna gužva na Štrandu kojom se ne ugrožava nikakav zakon. Međutim, postavljanjem ogromne table - bilborda-znaka (valjda zbog niske opažajne moći posetilaca egzita?)na zeleno ostrvo između saobraćajnica, a pre raskrsnice kod limanskog parka - ul. Narodnog Fronta i ul. Šekspirove, sada se već krši i Zakon o bezbednosti saobraćaja, i dovodi u opasnost svakodnevni život građana Novog Sada!!! Naime, preglednost pri prilasku i ulasku u raskrsnicu je BITNO smanjena i na taj način ozbiljno je ugrožena bezbednost, pogotovo pešaka, u saobraćaju!!! Molim i ovu drugu policiju da u skladu sa zakonom izađe na teren i odreaguje, pre nego što to učini novinar crne hronike!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna