Novi Sad
25.07.2012.
09:40 > 09:29
Napad na dvoje komunalnih policajaca, koji se desio pre nekoliko dana na Štrandu, nije prvi put da je neko digao ruku na organe sprovođenja reda, potvrdio je šef novosadske komunalne policije Dejan Radusinović.
  • krki

    23.08.2012 13:00
    šta oni rade da mi je znati osim što su partijski
    U ovoj banana državi ima toliko parazita da to nema nigde na planeti, samo su još ovi trebali !!!
  • 26.07.2012 08:01
    Znam vise komunalaca koji imaju jedva zavrsenu srednju skolu, ali zato primaju platu tri puta vecu od mene i mojih prijatelja, koji imamo fakultet i govorimo dva strana jezika...tako da me cisto zabole za njihove probleme, nek ih ukinu, jer ne vidim da je nama bolje od kada su se oni pojavili, naprotiv samo maltretiraju ljude, a one koje stvarno treba ne diraju. Pritom ovo ne znaci da odobravam fizicko nasilje nad njima, samo predlazem kako se svi dalji problemi mogu izbeci- ukinite komunalce!
  • 25.07.2012 17:48
    objektivno
    Znam ih oboje - nit su tatini i mamini sinovi niti su prepotentne budale. A iskreno, kada vam zaskripi i zapne, koga zovete? Komsiju da vam pomogne? Ne, zovete policiju, komunalce a posle kad vam ucine uslugu, zaboravite na to. U ovom gradu je buka i problem vezan za bahatost i nocnu buku je prevrsio svaku meru!
  • 25.07.2012 10:42
    jedino dobro resenje - raspustiti
    kopito za ds-ove plakatare i komunalnu "policiju" izmisljeno mesto za udomljavanje najneambicioznih sinova i cerki kojima je bilo mrsko da kupuju diplome pa sada i sa sred.struc.spr. treba da budu mamama i tatama vazni kroz parazitiranje na crknutoj lesini grada.
  • Mitar

    25.07.2012 10:36
    Slažem se sa Mališom.Vijaju ljude oko Futoške pijace koji prodaju cveće ,a to sve sa izgovorm da je to siva ekonomija.
    Smatram da su izdvajanje za plate(da ne govorimo ono što pored toga uzme vrhuška)mnogo veća,nego šteta koju nanose uličnitrgovci koji ne plaćaju porez na prodatu robu.
    Kada se stvore uslovi da ljudi rade,manje će biti uličnih prodavaca.
  • A.C.C.A.B.

    25.07.2012 09:52
    Jedina brana izmedju nas i prezivljavanja starih i siromasnih! Samo napred, junaci!! U redove Kompolicije regrutuju se samo najfanaticniji borci, beskompromisni, elita! Tvrda stolica nece ih zaustaviti. Ujedinjeni sa Parking Servisom, pobedice gradjane i spasiti kasu za dalja kreativna izrazavanja legalno izabranog rukovoctva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna