Novi Sad
13.08.2012.
05:48
Fudbaleri Vojvodine još nisu preboleli sudijsku krađu u Beču na meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rapida pa su na startu novog šampionata odigrali bez golova sa Smederevom.
  • Zlatiborac

    13.08.2012 16:52
    Da čovek ne poveruje...
    Ja stvarno ne znam ko sastavlja tim, Bata, menadžeri ili neko treći?
    Ovaj tim Zagorčić ne bi ni pijan sastavio!
    Ako Vojvodina nema boljeg centarfora od Bojovića bolje odmah da istupi iz lige. Da krenem redom:
    Mladjani Nastić im je održao lekciju kako se bori za klub i kako se igra fudbal glavom!
    Onog Pavlovića poklonite nekom beogradskom klubu i pojačajte se. Bilbija ušao 20tak minuta pred kraj, umesto da kida, da gine on se vuče kao baba po terenu, ne prati protivnika, ne izlazi iz ofsajda. Kad Voša krene u kontru on ostrane u ofsajdu..Strašno!
    Onaj Škuletič umislio da je Kristijan Ronaldo, on rola loptu, dribla sam sebe, ljudi se smeju na stadionu a ne zna da doda loptu na 5 metara. taj što ih dovodi je ili slep ili glup ili ovakve fudbalske diletante neko namerno potura Vojvodini. Oterajte više te neznalice i uvedite našu decu koja će bar da se bore u dresu Vojvodine!
  • Vojvodinas

    13.08.2012 10:27
    Arkan,Jusa,Bata....
    Dok je ovakvih likova u fudbalu nema srece.Covek je zlo za Vojvodinu,po svakom pogledu,ali nikako nece da to shvati.Uziveo se u ulogu labuda,pa to ti je.
  • Vlada

    13.08.2012 08:01
    Bili bolji
    Vojvodina je bila bolja od Rapida u Beču. I od Smedereva u Novom Sadu. Vidim da Zagorčić kaže da se ide na pobedu u narednom kolu... Bude li bolja i od Spartaka, ne piše se dobro.
  • Mare

    13.08.2012 07:49
    Ma, kakav Rapid, ovo je nedostatak kvaliteta i ništa drugo! Jednostavno - ne znamo da damo gol kada se protivnik zatvori u svoj 16-erac!
  • Steva

    13.08.2012 06:34
    nije sramota ptati
    Jeste li pitali "Vojvodinu" iz Bačkog Gradišta,da menjate igrače.Ako oni neće,pitajte ljude iz Novog Miloševa,ako treba doplatite.Za ime Boga,ovako više ne ide.Ko je sada kriv?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna