Novi Sad
18.08.2012.
10:38 > 10:16
Na Klisi je godinu dana od najave napokon počela izgradnja nove osnovne škole.
  • Mile NS

    19.08.2012 09:23
    3 smene u OŠ "Dušan Radović"
    Za te tri smene su OGROMNIM, ili bar velikim, delom "zaslužna" mnogobrojna deca sa Klisanskog Brega ( Gornje livade). Samo iz ove "moje" ulice ima oko 20 dece školskog uzrasta, ako ne i više, a ima preko 35 ulica u naselju. Umesto da se počne sređivanje ovog dela grada i da se škola gradi OVDE gde je planirana oni je prave čak tamo kod Velebtiske tako da će OPET naša deca GODINAMA morati odavde da ŠIPČE po prašini, blatu ( da, da, nemamo asfalt ), a zimi snegu i ledu ( jer niko godinama ne zalazi ovamo da čisti ili baci šaku soli) do škole koja će im sada biti još udaljenija, em će dodatno morati da prelaze i preko maksimalno prometnog Sentandrejskog puta, uglavnom kažem zbog dece od 1.-4. razreda. Umesto škole, doma zdravlja, tržnice spremaju nam neki "bulevar" kroz samo naselje koji apsolutno neće imati nikakvu funkciju jer može izbiti najdalje do bezznačajnog Klisanskog puta sa jedne strane, nego da se opere neki novac za one koji dobiju tender i koji će pokupiti provizije od nabavke materijala za izgradnju a sve od novca iz budžeta.
    Još jednom prikazana "sva pamet" gradskih vlasti, pa ih vi sugrađani i dalje trpite i gledajte svu bahatost dok nam uništavaju grad!!!
  • 19.08.2012 07:19
    ns
    Dobar početak, ali vest je da su je završili.
  • jatzans

    18.08.2012 12:38
    Odlično!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna