Novi Sad
20.08.2012.
15:50
Zelena mreža Vojvodine i proizvođači organske hrane koji izlažu na pijaci zdrave hrane "Moj salaš" ponovo su danas apelovali na gradske vlasti da dozvole održavanje te pijace i zatražili smenu šefa komunalne inspekcije Srđana Jakovljeva.
  • mankind against carrot

    21.08.2012 11:31
    Пун куфер Дејанових коментара
    @Dejan
    А зашто нам Дејане не кажеш шта се, заправо, крије иза читаве ове приче? ''Opet se ide sa izvrtanjem istine. Nekome se bas osladilo...'' - са овако паметним коментаром који објашњава све, делујеш као неко ко је прилично упознат с тематиком. Преврни нам истину на лице!
  • smena!

    21.08.2012 08:32
    smena!
    smena!
  • Svedok

    21.08.2012 06:50
    Bezobrazluk na kvadrat
    Gospođa iz ZMV uzima kintu proizvođačima a da im, zauzvrat, ne daje ništa, pa ni tende. Grad daje prostor besplatno. Pošto su parkirali automobile na platou i nisu se obazirali na upozorenja da sklone automobile, premešteni su na široki plato, što je i logično. Ignorisali su rešenje u kom je lepo bila nacrtana lokacija i stali gde im se ćefne, posle kad im je inspekcija naredila da se pomere, durili su se i huškali proizvođače protiv Grada. Imali su rok i priliku za žalbu na rešenje i pravili se ludi, posle su im svi krivi.Bezobrazluk bez presedana. Na pitanje da li bi otišli na Temerinsku pijacu, npr, kažu , ne bi , tamo nema ljudi. Proizvođači, da su pametni, uzeli bi po jednu pritku iz paradajza ( organskog ) pa nagradili ZM za dosadašnji trud a onda sa Gradom napravili normalan dil.
  • mimi

    21.08.2012 00:58
    dole laktaši
    ko vas šmirgla samo lupajte minuse, pijaca će biti
  • @Salaš

    20.08.2012 21:52
    dozvole
    Pa dobili ste sve dozvole da postavite tezge na platou Spensa, vas je problem sto Vi to necete.
  • salaš

    20.08.2012 20:16
    Ko su drugovi članovi koji su nadležni ?
    Pa Član gradskog veća za komunalne poslove, gospođa Gordana Pušić je rekla da će "Moj salaš" dobiti sve potrebne dozvole , da će im grad odobriti koliko mesta za tezge koliko im treba a komunalna policija ne daje nikakve odgovore ?! Da li povremeno sarađuju Gradonačelnik, Član gradskog veća za komunalne poslove , Komunalna inspekcija, Gradska uprava za komunalne poslove (načelnik Lidija Tomaš) i ostali nadležni organi da bi se dogovorili oko nečega ili svako tera svoje? Baš njih briga za "Moj salaš", nažalost.
  • @Berolina

    20.08.2012 19:20
    :)
    Srecni su clanovi domacinstva gde se domacice snabdevaju samo na Mom salasu :) Jedu zdravu hranu jednom mesecno ili jednom u dva meseca.

    Sa druge strane najsigurniji sam u proizvode iz moje baste a kada necega nemam postoji puno boljih opcija za nabavku zdrave hrane od navodnih "salasara".
  • novosađanin

    20.08.2012 19:14
    Izdržite salašari! Sad kada padne DS i Pavličić, neće vas više terorisati njihovi korumpirani inspektori!
  • berolina

    20.08.2012 18:57
    alkoholicari protiv zdrave hrane
    ...kad bi znali koje otrove i koji odpad imate u tanjiru, trazili bi jos prekljuce, da imate na svakom cosku pijace "moj salas"!
    poznavati proizvodjaca zdrave hrane i njegove proizvode, vise vredi od ove sprdacine "vredni' komunalaca" i kafanskog polusveta...il'kako gracka vlada vlada iz debelog kafanskog 'lada.

    korupcija
    korupcija


    korupcija
  • Slika

    20.08.2012 18:34
    stavili ste sliku sa riblje pijaca
    Stavite sliku Salasara, da vidimo ko su ti ljudi i sta to tamo prodaju. Pokazite sliku kako su pokusali da zauzmu mesto koje neko drugi placa. Cvetna pijaca se odrzava na platou, cvece je sigurno osetljivije od organskog krompira. Po sanitarnim propisima sir ionako na tom mestu ne bi smeli da prodaju jer nisu obezbedili rashladne uredjaje.
    Komentarima koje su objavljivali prosli put su me toliko naljutili da cu sa zadovoljstvom pozvati sanitarnu i veterinarsku inspekciju ako budem video da prodaju mlecne proizvode na platou SPENS-a. Usput cinim i dobro delo, sprecavam da se neko od sugradjana eventualno razboli.
  • mimi

    20.08.2012 18:27
    dosta laktaša
    i treba !!!
  • ZoranNS

    20.08.2012 17:36
    U ime žena, domaćica koje su jedva čekale
    U ime žena, domaćica koje su jedva čekale održavanje "Moj salaš", svakog prleća obnavljale balkone cvećem, imale poverenja u proizvode izlagača, planirale svoje slobodno vreme da stignu na moj salaš, podržavam stav da se Moj Salaš vrati ispred spensa i dozvoli im normalan rad. Ako je nešto narmalno i dobro funcionisalo na zadovoljstvo domaćica onda to ne treba ukinuti. Molim domaćice da se uključe u raspravu o salašu, naročito one koje su se tu snabdevale, jel se na ovom sajtu javlaju oni koji nikada nisu ni posetili ovu manifestaciju.
  • Dejan

    20.08.2012 16:14
    izvrtanje istine
    Opet se ide sa izvrtanjem istine. Nekome se bas osladilo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna