Novi Sad
26.08.2012.
07:17
Omladinci Vojvodine pobedili su Crvenu zvezdu u derbiju 2. kola Omladinske lige sa 2:1, ali su umesto čestitiki dobili batine.
  • AcaNS

    27.08.2012 11:08
    Preterivanje
    Ja sam ovu vest pročitao na Mondu, a pisalo je i na Kuriru i na teletekstu B92 tako da nije tačno da beogradski mediji ovakve stvari ne objavljuju. Smeta mi paranoja koju neki likovi imaju, a najprimetnija je u komentarima ovakvih vesti. Moram reći da ne znam šta je bilo, ali sam ubeđen da niko nije nekoga tuko zato što je iz Novog Sada ili iz Vojvodine, već zato što su tamo bili idioti kakvih ima na svim stadionima. Poznajem dosta ljudi iz BG-a, i kao što je neko već napisao, svi od reda imaju jako lepo mišljenje o Novom Sadu i Novosađanima. To je kao kada su posle finala kupa masovno pričali kako beogradski klubovi stalno kradu, a ja vas onda pitam kako protumačiti krađu u evropskoj ligi u Beču. Najjače je što piše da su napali čak i rođenog Beograđanina, pa to pojačava utisak, jer se po tekstu može zaključiti da je za očekivati da Beograđani tuku Novosađane. Smirite strasti, i ne nasedajte na pretenciozne naslove, kojima su takve reakcije jedini cilj. Ovo bi se verovatno delilo da su igrali Zvezda OFK Beograd, i da je OFK vodio.
  • LimanacNS

    27.08.2012 06:45
    @Zoran
    Vreme je... Da odeš na godišnji i odmoriš malo. Svakakve gluposti se nakote po mozgu kad se pretera sa razmišljanjem.
  • dizelander

    27.08.2012 06:38
    Ma nemoj molim te?! Oni nisu "Vojvodjani", a ovi iz Beograda su uvek Beogradjani i "neizivljeni velikoSrbi"? Ti kazes za sebe da si (vojvodjanski)arijevac i da nisi za nasilje i medjunarodne tenzije u istoj recenici, ako je to normalno... Predlazem ti da sam sebe nalupas, za pocetak...
  • tara

    26.08.2012 21:08
    za njih smo još i dobri
    @Kimi

    Kimi, zalutao si na sportske vesti. Obično visiš na političkim vestima gde napadaš Vojvodinu/Vojvođane a braniš naprednjake, Dveri i slične likove. Nemoj biti glupav na više frontova. Porediš navijače Spartaka i Vojvodine sa onima koji ubijaju strance po Beogradu i pale stadione po Italiji? Ne lupetaj, molim te.
  • Zoran

    26.08.2012 20:50
    Vreme je
    Srbi u Srbiju, Vojvodina u konfederaciju sa Hrvatskom i Madjarskom + lokalna autonomija Rusinima, Slovacima i Rumunima! Mir svima!
  • Iz prve ruke

    26.08.2012 20:13
    Ne radi se ovde o navijacima vec o jednom navijacu ako ga tako mozemo nazvati. Inace svi u Bg lepo govore i vole Novi Sad.Pozdrav
  • sticaj okolnosti

    26.08.2012 19:29
    Dizelander
    Ti što su lomili kola za vreme Evropskog jesu sticajem okolnosti iz Vojvodine, ali nisu Vojvođani. Velika razlika. Vojvođan nema razloga da lomi tuđa kola, samo neiživljeni Velikosrbi to rade. Ne veruješ? Ako bi nekom od tih huligana rekao da je iz Vojvodine, tj. da je Vojvođanin, verovatno bi te zauzvrat nalupao uz ispravku da je on "Srbin iz Severne Srbije/Serbskog Vojvoctva".

    Izvin'te što sam vojvođanski arijevac zato što nisam za nasilje, seljačenje i međunacionalne tenzije.
  • Oki

    26.08.2012 18:19
    @W
    I vi fašisti ste ista stoka kao "navijači", a verovatno ti i jesi navijač. Maloumne je najlakše poljuljati da ruše, pale, tuku i ubijaju. Nikada ništa dobro od vas nije bilo.

    Smrt fašizmu!
  • sremac

    26.08.2012 17:05
    Prava istina
    Prava istina o incidentu je malo drugacija nego sto pokusava da je isfabrikuje uprava Vojvodine. 3-4 barabe su posle utakmice iz privatnih razloga napale Nikolica i nikog drugog, a sto je najzanimljivije niko od njegovih klupskih drugova ili uprave Vojvodine nije priskocio u pomoc, tek kad su 3 pandura prisla huligani su odstupili. I par zapazanja, nikakvi mediji nisu bili prisurni na utakmici, svi izvestaji o tuci posle utakmice, igralo se na pomocnom terenu Marakane, ( beogradski Kurir je prvi izneo tu pricu- za mrzitelje koji kazu da beogradski mediji cute) su sa sajta Vojvodine. Kome odgovara da lazno pravi tenziju o beogradjanima koji mlate vojvodjane, zna se. Takve bih po kratkom postupku ili u zatvor ili medju navijace da im oni presude.
  • dizelander

    26.08.2012 13:49
    A navijaci (iz) Vojvodine divni, kako su samo gostoprimivi bili zimus za vreme rukometnog prvenstva... Pa ove akcije sto se organizuju na Strandu, pa kod Spensa, pa u Dositejevoj skoro... E moje bene...
  • NikolaNS

    26.08.2012 12:23
    @Neusatzer
    Pa o tome i jeste reč. Zašto mediji u NS ne rade to isto. I nemoj ih zvati Srpski mediji, oni su BG mediji. Ipak je to razlika. Oni zastupaju interes sredine u kojoj rade. Čiji interes zastupaju mediji u NS?
  • Kimi

    26.08.2012 11:51
    ajde bre sta i vi sada tu dizete tenziju i prasinu... stoke navijacke ima svugde...

    zelite da predstavite da su napadnuti zato sto su iz Vojvodine... covek ne zna dal da se smeje ili place

    huligane bas briga ko je odakle, njima je u cilju da samo naprave glupost

    ni Vojvodina nije izuzetak u odnosu na celu Srbiju...

    znam ja dobro sta su radili i sta rade i navijaci Vojvodine i navijaci Spartaka iz Subotice
  • Mirjana

    26.08.2012 11:32
    Tužno...
    Nekada je sport bio samo sport...
  • Miki

    26.08.2012 10:40
    Ne mogu opisati kolicinu mog besa . Ogavni beogradski nacisti .
  • Мрзим Београд

    26.08.2012 10:25
    Стока београдска!
  • W

    26.08.2012 10:04
    Sve pocinje na stadionima.

    VV
  • Neusatzer

    26.08.2012 09:57
    Iskoristio bih ovu vest da se osvrem na praćenja najuticajnih medija u Srbiji (RTS; B92, itd.), navešću nekoliko primera koji će jasno pokazati da ovi mediji imaju za cilj da u jevnosti stvore sliku kako u Srbiji postoje samo dva kluba, a da su ostali klubovi tu samo zato kako bi što manje ometali naše "stubove srpstva" u svojim "evropskom" projektima.

    Primer 1 :

    Prošle godine u avgustu u prvom kolu fudbalskog prvenstva Srbije igrali su Spartak-Crvena Zvezda u koji je Spartak ubedljivo i zasluženo pobedio sa 2:0, ali šta gore pomenuti mediji nisu isveštavqali i dobroj igri subotičana i golovima, već su mesec dana govorili o krizi u Crvenoj Zvezdi. A isto je bilo i pre par godina kada je Vojvodina pobedila Partizan.

    Primer II :

    Kada je Vojvodina proletos ispala u kupu od Borca iz Čačka, ovi mediji su odmah počeli da govore o raspadu kluba, i počeli onako lešinarski da licitiraju koga če od igrača Vojvodine uzeti Zvezda, a koji Partizan.
  • 26.08.2012 09:13
    Fudbal ukinuti.

    Ovo za Beograđanina desilo bi se i u Novom Sadu u obrnutoj situaciji. Sve je to ista stoka.
  • ns

    26.08.2012 09:11
    treba se i javno odreći beogradskog i srpskog makar imali novosadsku tramvaj ligu ovaj radikalizam ne priliči civilizaciji.
  • NikolaNS

    26.08.2012 08:39
    @Novosađanin
    Pa naravno da bi BG mediji osuli paljbu. Tako se to radi. Zašto da ne. Ali to je problem naših (novosadskih) medija koji nisu sposobni da bilo kakvu kampanju isteraju do kraja. Setimo se pljačke u finalu kupa protiv Partizana. Tresla se gora rodio se miš. Dva dana i doviđenja. Umesto da se insistiralo na ispravnosti poteza do kraja. Medijski, politički i svi drugi radnici u NS i Vojvodini promene svoju priču za šaku dinara koju dobiju iz BG. Onda posle kukaju da sve ode za BG, a u stvari ide u njihove džepove. I zavađaju narod. Ajde, čik neka RTV, Dnevnik i slični režimski mediji pokrenu ovu priču. Ne smeju. Ne žele. A pre svega, mislim da ne znaju. Jel tako smotane i neobrazovane medijske radnike, kakvi su u RTV, Dnevniku, Novosadskoj TV, Panoniji, i da ne pominjem još neke nebitne tzv. medijske kuće ja u životu nisam gledao i slušao.
    Naravno, događaj je bezobrazluk i treba ga sankcionisati na najstroži način. A svaki pravi navijač Zvezde (za kakvog sebe smatram) se stidi ovakvog poteza tih tzv navijača, tj najobičnije grupe idiota.
  • Mare FKV

    26.08.2012 08:04
    Sramota...počeli i decu da tuku. Kakvi maloumnici, ne verujem!
  • exit

    26.08.2012 08:00
    kosan je najbolji i najposvećeniji trener...
  • boris

    26.08.2012 07:54
    hm
    a svi ostali mediji cute.....naravno
  • Novosadjanin

    26.08.2012 07:29
    Ajd da vidim da ih kazne. Da se ovo dogodilo u Novom Sadu ala bi beogradski mediji osuli paljbu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna