Novi Sad
04.09.2012.
08:38 > 07:35
Isplate drugog dela jednokratne pomoći za radnike novosadskog "Neobusa" neće biti dok se ne utvrdi da li su tačne sumnje o malverzacijama prilikom podele prve tranše, saznaje Radio 021.
  • anonimus

    07.09.2012 15:37
    podela
    Uzmete spiskove zaposlenih koji su uzeli novac i pogledate ko je uzeo novac za sebe a ko se potpisao za one koji ne rade u firmi.Onaj ko se potpisao za one koji nisu zaposleni, davno je već ,da je pravde, bio na robiji.A što se Vasića tiče kaže da je ostatak novca isplaćen za putne troškove,jeste al kada su uhvaćeni da novac fali.20 dana kasnije.Da je novac namenio zaista za putne troškove dao bi ga odmah.
  • 05.09.2012 13:04
    milan
    Da ti radnici nesto vrede ne bi godinu dana dolazili na posao bez plate.U pravim privatnim firmama ako nema jedne plate radnici koji vrede sami odlaze.A i sta ce nam ti isti neradnici kad vec u zoni slovenci imaju novu malu fabriku i prave minibuse za izvoz
  • 05.09.2012 06:02
    Treba pitati radnike Neobusa dali su dobili pomoc od sindikata po 20.000 hiljada pa onda komentarisati dali je bilo ili nije malverzacija ,isto tako treba pitati radnike kad su primili zadnju zaradu ako niste znali Gospodo novinari recu vam septebarsku zaradu za 2011.godine ,doprinosi nisu uplaceni od juna 2011.godine isti ti radnici dolaze u Fabriku da je cuvaju i njma je data plus pomoc od sindikata po 4000,00 hiljade dinara to ce vam potvrditi svaki radnik osim direktora koji su odgovorni za sve ovo.Kako se niko ne pita kako zive ovi radnici ,sta ce biti sutra sa njima,i dokle ce ova agonija trajati i ko je odgovoran za ovo stanje ovo je vise nego tuznoV
  • vasa

    05.09.2012 05:35
    DOBROČINITELJI
    Pitajte Ananija kako je i sa kojim ljudima upropastio Neobus.Koliko su para pokrali direktori , koliko stanova uzeli?To i vrapci znaju samo vlast ne zna i deli milostinju.Kako deli, pola meni pola njima.E Srbiji zemljo.
  • duda

    04.09.2012 19:38
    dukica54@gmail.com
    kako moze bez vredjanja, pa to je sramota, jadni radnici, nemaju ni zdravstveno osigurnje, sta mislite da mogu pastetama da plate racune, cuvaju firmu nocu samo neznam od koga i zasto, cigani ni ih napadaju i kradu imovinu, zalosno i dokle da li su oni krivi sto su vredno radili za koru hleba a sada ni to nemaju, tacno je da je grad kupovao autobuse od drugih aima firmu koja mu je na domak ruke, ali zna se zasto ,nemogu da se ugradjuju oni koji su nezajazljivi...
  • 04.09.2012 14:38
    Lopovi
    A gde je Vasin ,,mirotvorac" dođe malo reče koju, kao videće on ,rešiće i td. i i i ništa ,nego pred APV sadakad bude priča o parama na kraju godine i istresite ih iz fotelja ,ako oni neće kod vas onda vi od njih pa dok ne plate ,šatori isred ,crveni krst je preko puta i kazan ,pa dok se ne reši da se čeka.
  • 04.09.2012 12:07
    A JGSP kupuje autobuse iz inostrastva. Umesto da uzmu Neobusove autobuse, ali da novac od autobusa ode na plate radnicima.
    Ali ne, to kod nas ide: Ko će koga, ako neće svoj svoga...
  • h1n1

    04.09.2012 10:39
    eee
    počeo i pokrajinski sekretar da radi svoj posao, trese se fotelja, ovo je veoma lako, dr. tabla-man je 50% kupio konzerve od svojih pajtaša a 50% podelio ulizicama da idu na letovanje a pare će da vide kada im DS-ovi izvršitelji dođu da naplate dugove za informatiku , tada moraju da imaju pare jer ,kako će guzonje iz informatike, advokati od rodnijeve advokatske kancelarije i svi iz skupštine vojvodine da pošalju decu na zimovanje a moraju i oni da svi da odu.
  • miša starović

    04.09.2012 09:42
    pa šta ste očekivali ?
    Kakav je to način isplate na račun sindikata ? Kako mislite da bezakonje rešavate na nezakonit način ? Transparentno , pošteno , podvučeno žutim , , ,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna