Novi Sad
05.09.2012.
06:05
Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) osudio je nastavak napada na gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića i, kako navode, zaoštravanje političke situacije u Novom Sadu.
  • brka

    06.09.2012 05:44
    ODRZITE TU SEDNICU VEC JEDNOM..
    ..PA PREKINITE TU ATMOSFERU "LINCA" -vrlo je jednostavno nego je problem sto vi ne znate da gubite pa sada kada je do toga doslo udarate ispod pojasa, grizete, cupate, folirate....
  • 05.09.2012 12:32
    zbunjeni
    Ja na ovoj slici vidim bankomat, a i to je ulaz na fax. Zasto jednostavno ne zatraze snimke sa kamere na bankomatu ili od obezbedjenja fakulteta i vide ko je to sarao
  • AJde polako

    05.09.2012 09:55
    AJ samo spakujte se zuti i ligasi na vreme
    da ne zaboravite nesto
    Kako bih vam rekla.... sve ste ovo i vi radili samo jos gore
    Jadno je vase jednostrano osudjivanje grafita koji su usmereni ka vama dok ove druge neosudjivanjem podrzavate
    DOsta vam je bilo! Vreme je da odete
  • Tiberius

    05.09.2012 08:59
    @sdragan
    potpisujem
  • naporni

    05.09.2012 08:50
    Pa neka vas lincuju kad nijeste znali da primenite zakon o lustraciji kada ste to mogli.
  • Animator

    05.09.2012 07:42
    SNS = SRS
    Nije to nikakva SNS nego je i dalje SRS. To samo lud ili zaluđen čovek ne vidi. Apelujem na DS i ostale stranke da ih ne nazivaju "naprednjacima" nego i dalje "radikalima"!

    Jedan Vučić da deli pravdu po Srbiji u 2012. godini? Skandalozno.

    Posle 5.oktobra taj je trebalo da deli samo jedno - zatvorsku ćeliju sa saučesnicima u ludilu 90-tih. Što ne priča o Đinđiću, Ćuruviji, Stamboliću, Ibarskoj, Zakonu o informisanju?

    Da ga nije, jadnog i neiskusnog, na taj Zakon možda naterao Šešelj pod pretnjom pištoljem?

    Takođe, neshvatljivo je da jedan deo građana ove zemlje i dalje nije u stanju da prozre da se pred našim očima dešava povratak u najmračniju dekadu u istoriji Srbije - 90-te godine 20.veka.

    Da, dame i gospodo, povratak u eru čiji najeminentniji simbol su psihopata i politički ubica - Slobodan Milošević i njegovi "sateliti" - radikali (sad kvazi naprednjaci).

    Ako je cena za izbegavanje tog kolektivnog ludila Republika Vojvodina onda - neka tako i bude !

    Građani vojvodine su na izborima jasno iskazali svoju volju - a ona nije povratak u 90-te, nego sve sasvim suprotno od toga.



  • sdragan

    05.09.2012 07:27
    E pa gospodo iz DS i LSV...sada ste docekali da uzivo gledate epilog vase osionosti i bahatosti...beskrupulozne pljacke,raznoraznih afera,rodjackih i stranackih zaposljavanja,namestenih tendera,itd,itd...
    Ja sam vas glasac.
    Ja sam vas Clan!
    Ali me je sramota kada vidim sta ste(ili nista niste) uradili da se radikalska retorika i nacionalisticka politika skloni sa novosadskih ulica...Niste nista uradili jer niste imali vremena od uzivanja na funkcijama i podizanja nepostojecih dnevnica!
    Dok ste vi uzivali i mislili da ce potrajati bar 100 godina...drugi su gladovali! Eto vam! Jebite se...Sad su nam dosli desnicari i hitlerovi naslednici na vlast! VASOM zaslugom gospodo...Vasom zaslugom...
  • Prle

    05.09.2012 07:24
    Ko o čemu ,DS o poštenju .
    Doviđenja ,mogli ste i bolje ,ali niste znali-zaslužili,sad je gotovo i možete samo da gledate i pišete ovakve gluposti i grafite ,sad će to da ih zabrine pa kad se vrate iz Brisela ,Vašingtona ,Moskve i Londona ,da prionu i to reše ,alo bre, jeste li normalni ko još sluša i čita ove vaše komentare i nebuloze ,shvatite promene su svuda pa i u ovim gradovima i zemljama koji-e su pomenuti.-e .Nema više tih fora ,(grafiti i slične gluposti ,AFANS i td.)realnost je drugačija i dok to ne shvatite ,u tom glibu(blatu)svom će te ostati,toliko.
  • Dacha

    05.09.2012 07:17
    Unose je već 20 godina, kao da to niste znali.... i šta ste uradili po tom pitanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna