Novi Sad
05.09.2012.
11:13
Istraga o požaru u novosadskoj diskoteci "Kontrast" još uvek nije završena, a postoje brojni svedoci koji su nedostupni, kažu u Višem sudu u Novom Sadu.
  • 06.09.2012 08:16
    @Steva
    Naravno da moze odgovarati... Eno vec godinama u zatvoru sedi konobar iz Lounge-a... Ja bila licno na sudjenju (bilo je otvoreno), slusala sve koji su svedocili, i pored svih inspekcija i osobe koja je podmetnula pozar (sa sve saucesnikom), oni su osudili, ne samo vlasnika, nego i KONOBARA (predstavili su njegovu radnu knjizicu kao dokaz) jer je vlasnikov prijatelj i pomagao mu je oko kafica - po Zlatinom MISLJENJU, dakle bez dokaza o njegovoj umesanosti (govorim o konkretnim dokazima). Dobro se secam tog dana jer sam od tad prestala da verujem u zakone i pravdu u ovoj drzavi.
  • 05.09.2012 12:31
    Ovo je jako duboka jama, sa razlogom se nece osvetljavati. Nek ale jos malo spavaju.
  • Пера

    05.09.2012 12:13
    Контраст
    Безгранично срамно.
  • Steva

    05.09.2012 12:03
    pitanje
    Zar može odgovarati električar za bezbednost instalacije objekta,gde se okuplja toliki broj ljudi.Gde je redovna /vanredna/ kontrola INSTALACIJA u objektu /i prostoru koji gravitira/,gde je odgovornost lica koja su DUŽNA da redovno /zapisnički/to rade,zajedno sa ŠEFOVIMA tih službi.Izlišno je otkrivati "toplu vodu" o hijerarhiji odgovonosti,postoje Zakoni,samo ih treba primenjivati.Ali ...KO.
  • Po 1000. put!

    05.09.2012 11:43
    Uzrok požara nije uzrok pogibija!!!
    Opet se prave gluvi.

    Uzrok požara nije uzrok pogibija!!!

    Uzrok pogibija je nepostojanje zakonom propisanih protivpožarnih mera u lokalu, i nezatvaranje lokala kao takvog od strane korumpiranih nadležnih institucija i pojedinaca. Oni su uzrok pogibija - Pilipović, Pavličić, nadležni iz MUP i BIA koji su dopuštali lokalu bez opreme i dozvola da radi godinama, iako su znali da ne ispunjava bezbednosne uslove.

    Dakle, hapsite "krupne ribe" ako imate pelju i pustite tog jadnog električara iz Đurđeva na slobodu.




  • 05.09.2012 11:25
    dati rok za završetak suđenja a posle suditi svim odgovornim u sudu što se nisu roka pridržavali, zašta služi policija nego da privodi svedoke i sve koji su "nedostupni" opet zataškavate za velike novce, teatro radi li radi lokali podložni istom scenariju prepuni bagra divlja a vas zabole
  • da, da...

    05.09.2012 11:25
    tako je.
    kompleksna istraga. hapse se 'sitne ribe'. a velike....????
    gospodo iz nadleznih inspektorata, raznih gradskih sluzbi, policije - kada cete preuzeti odgovornost? kada vasa deca pocnu da gore, da se dave, da umiru...?
    bice kasno. nece (nam) od omladine ostati nista. :(
  • TT

    05.09.2012 11:22
    -
    koje istrage?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna