Novi Sad
08.09.2012.
12:45 > 14:40
Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Stan" Rajko Bojičić izjavio je da nema nikakvog razloga za štrajk u tom preduzeću jer su u zakonom predviđenom roku isplaćene zarade zaposlenima i topli obrok.
  • banijac

    09.09.2012 00:10
    rajko kralju
    samo da pozdravim najboljeg stručnjaka za održavanje koji je diplomirao na sveučilištu opće narodnu odbranu, a bolje radi sa zlatnim ogrlicama i kožnim jaknama naravno, ako su čast
  • ns

    08.09.2012 18:13
    KO laže a ko maže nemam pojma. Ali da se svim direktorima zabrani partijski rad nebi bilo veze koja je partija na vlasti, već samo dali čovek radi dobro ili ne.
    Svim partijama zabraniti da postavljaju direktore i ostale u javna preduzeća.
  • Dane

    08.09.2012 17:43
    zemljak
    Gospodin Bojčić treba da odgovori koliko je strenaka promenio od kada je došao iz Zagreba u Novi Sad. Ja bih zamolio gospodina Bojčića da odgovori kako je on za tako kratko vreme uspeo da postigne sve što je postigao ovde u Novom Sadu i dali je on u Zagrebu bijo direktor nekog preduzeća,a zna se da je bijo direktor nekoliko Javnih preduzeća ovde u Novom Sadu kako ja znam nije bio uspešan u tim direktorskim foteljama.
    Gospodin Bojčć treba da kaže koliko poseduje nekretnina Novom Sadu i kako je on to uspeo za tako kratko vreme i da nama Novosađanima objasni kakva je to pamet.
  • Omer

    08.09.2012 17:30
    Živeo sajt 021
    Bojčić je pravi grobar JKP Stana, on i Mara oterali su predsednike kucnih saveta koje je bilo nemoguće oterati što znanjem što stručnošću jer su to penzioneri koji ni ne znaju da još neko u ovom gradu se bavi sličnom delatnošću, koliko li je ugradio čuvenih beloruskih liftova(slovima i brojem jedan-1 i on je stalno u kvaru).Sedi Mara na livadi u potoku je oprala kosu..Mara za dimnjačara.Rajko za liftadžiju. Bolje nisu zaslužili
  • Slusalac

    08.09.2012 17:18
    Politika i politicari su unistili privredu ove zemlje i dok stranke dele javna preduzeca kao njihov plen i zaposljavaju stranacke aktiviste bez obzira da li ima potrebe za tim ta ista javna preduzeca ce biti gubitasi i pretice im zatvaranje.
    Konkretno stanari zgrade u kojoj zivim imaju ugovor o odrzavanju sa JP "Stan". Ne mogu reci da smo prezadovoljni narocito sto se cena tice, ali s obzirom da su nam dostupni 24 sata , da sve vece radove smo platili i do 10 rata. Posebno su vidljive promene u poslednjih godinu dana bar sto se organizacije posla i cekanja na intervenciju tice,naravno u pozitivnom smislu. Ne podrzavam stranku na ciji je predlog Bojicic postavljen ali gledajuci kao korisnik usluge i kroz pricu sa majstorima kada dodju na intervenciju od mene ima pozitivnu ocenu.
    Predlozio bih novim gradskim vlastima da ako postoji zakonska mogucnost objekte koji su u vlasnistvu grada i drzave ustupi na odrzavanje JP STAN.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna