Novi Sad
12.09.2012.
12:46 > 13:04
Radnici nekadašnjeg preduzeća "Heroj Pinki" koje sada posluje u sastavu "Dunav grupa agregati" odlučili su da najavljenu blokadu Dunava odlože za sedam dana pošto im je deo zahteva ispunjen.
  • Normalno - nenormalno

    14.09.2012 10:45
    Ko vam je obećo
    Vasin ha ha ha ha ha ha ha a a a a a a a a !!!!!
    Baš ga briga za vas derani stari je to lopov,dođe onako umilno i fino ,a baš ga briga što nam deca nemaju leba da jedu ,stidimo se sami sebe e to vam je ta garnitura puna im usta mesa a žele nas ,gotovi ste !!!!
  • Aladin

    12.09.2012 22:16
    Ko radi za platu
    Dobro je što su radnici od rukovodstva umesto plata dobili obećanje posle nekoliko meseci. Rukovodstvo firme možda ne zna da ako radnici rade treba da budu i plaćeni, pa ih treba na ovaj način podsetiti ili ako im radnici ne rade odnosno nemaju posla onda oni ne znaju da rukovode...Čudo jedno...Ne dajte se lađari!
  • Pinokio

    12.09.2012 15:44
    Borovicine firme su trenutno u blokadi u iznosu od 10 mil.evra(sajt NBS).U svim firmama(njih oko 7) duguje između 5 i 6 zarada,a vi i dalje verujete u njegove bajke,pa nije ni čudo što to radi sa radnicima.Buđenje!!!
  • NSWest

    12.09.2012 12:46
    Dogovor kuću gradi
    Kao što sam u jednom komentaru naveo, u skladu sa stalnom prisutnošću političara, u svim sumnjivim i ne ispitanim privatizacijama, uvek će se na kašikicu držati privremeni kompromis.
    Nikada istinu nećemo saznati, a zaposleni će opet pretiti, ovi malo davati, i šibaj brale u nedogled.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna