Novi Sad
18.09.2012.
07:16 > 10:10
Okončanje istrage povodom tragičnog požara u Kontrastu očekuje se do kraja nedelje, kada će predmet biti prosleđen tužilaštvu.
  • Autohton

    20.09.2012 15:56
    Dzaba ste vodili istragu.Sud je utvrdio da polugole go-go denserke nisu prouzrokovale pozar paljenjem i bacanjem prskalica,naocigled velikog broja svedoka.E kukala vam majka,vama sudijama i svim zlikovcima umesanim u ovu tragediju!
  • !

    19.09.2012 15:51
    Spavajte mirno, ako možete!
    Biće krivi električar, spremačica i knjigovođa.

    Kako to kod nas biva, neće biti kriv vlasnik koji je pustio prevelik broj ljudi u lokal, neće biti kriv inspektor koji nije pisao nalog za zatvaranje , neće biti kriv sudija koji je sporo obrađivao eventualne prijave koje su poneki savesni inspektri ipak pisali,...
  • Ugostitelj

    18.09.2012 12:23
    Turistička inspekcija
    Ta inspekcija je najodgovornija za rad ugostiteljskih objekata, pa i u pitanju bezbednosti. O tome jasno govori i Zakon o turizmu.
    Međutim, inspektori olako "zažmure" na gomilu nepravilnosti u nekim objektima, ali zato itekako kažnjavaju i zbog najmanje sitnice u nekim drugim objektima.
    I ja sam jedan od takvih, koji je svojevremeno platio debelu kaznu zbog toalet papira, ali zato u svom lokalu sam bezbednost podigao na vrhunski nivo u odnosu na te "neke druge", koji taj problem rešavaju... znate već kako!
    Zašto je to tako, šta mislite?
  • Steva

    18.09.2012 10:50
    sramota
    Ako je zbog javnosti,niste ni morali davati saopštenje,koje je isto,kao i prethodno.Hoće li se,već jednom,stvar pomeriti od početka.Građanstvo očekuje ime i prezime lica,koje je ne činjenjem zadatka za koji su DEBELO plaćen.Običnom građaninu je jasno,samo se pita,ima li neko m..a da procesuira stvarno odgovorne.
  • 18.09.2012 09:59
    E da se i to završi, pa da vidimo protiv koga će sve tužilaštvo da podnese optužnicu-da li će biti obuhvaćeni i neki iz gradskih inspekcijskih službi-neka odgovorna lica-ili će samo naj..ti Mile električar!
  • @Nizina

    18.09.2012 09:10
    Nije ni jedan državni organ slučajno žmurio i dozvoljavao objektu da radi, već namerno, zbog toga što je korumpiran. To je već sada po KZ krivično delo, treba samo neko da skupi pelju, rpimeni zakon i uhapsi stvarnog a ne formalnog vlasnika lokala i one iz inspekcije i drugih institucija sa kojima je bio u dilu.

  • 18.09.2012 08:20
    pink pravosudje za pink pravdu...slabima krivica, jacima se duboko klanjam
  • Nizina

    18.09.2012 07:59
    Uvesti krivično delo
    Treba uvesti krivično delo nečinjenja državnog organa da se kazne sve inspekcije koje nisu radile ono što su dužne i plaćene da rade...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna