Novi Sad
20.09.2012.
08:06 > 13:58
Za šamaranje grupe đaka u dvorištu OŠ "Jožef Atila" najverovatnije je odgovoran jedan nastavnik, koji je ostao bez posla u ovoj školi.
  • Ivana

    05.12.2012 10:04
    nestrucno ministarstvo prosvete
    nadam se poslu u prosveti jer nada poslednja umire, direktori rade sta hoce, primaju koga hoce, a meni samo prosipaju izgovore da me ne prime, samo sto ne kazu da sam nestrucna..bez obzira sto imam i master koji, po njima, ne postoji u zakonu a ujedno je uslov za zaposlenje! ..moje misljenje je (i sigurna sam da cete se sloziti) da je ministarstvo prosvete zapravo potpuno nestrucno jer je unistilo i srozalo obrazovanje i skolu kao obrazovno-vaspitnu instituciju do samog dna, pa za sve lose posledice (kao ova u clanku) okrive nastavnike koji se nista ne pitaju niti imaju veze sa ovakvim stvarima.
  • 21.09.2012 19:27
    ns
    Gradska policija, komunalna policija, privatna obezbedjenja, privatna firma postavlja kamere.... pa neka me neko ne ubedi da mnogo ljudi prima platu za nerad.
  • lol

    21.09.2012 16:10
    nastavnik nema veze sa ovim moji drugovi su to uradili i znam celu pricu
  • ivan

    20.09.2012 18:32
    U većini škola vlada pravi haos, jer se zna da gradska inspekcija radi svoj posao nestručno, a vešto prikriva i pokriva probleme u školama zato je krivo ministarstvo prosvete.
    Ja sam kao roditelj prošle godine prijavio Ministru prosvete LJubicu Srđanov načelnicu gradske prosvetne inspekcije da je navedena inspektorka pokrivala kriminal u srednjoj ETŠ školi u novom Sadu i da je sama inspektorka upletena u vršenju krivičnog dela.
    Od Ministra prosvete nikad nisam dobio odgovor po mojoj šalbi na rad LJUubice Srđanov.
    Ministar prosvete je sa svojim ćutanjem i odobrio inspektorki da i dalje radi nestručno i da pokriva pojedine profesore u kriminalnim radnjama.
    Naj gore je po Srbiju što navedeni sluča su uzele u razmatranje Međunarodne institucije koje se bave LJudskim Pravima i na kraju će napaćeni i pošteni narod Srbije da plaća ne znanje i nestručnost funkcionera Srbije.
  • 20.09.2012 14:10
    inspetor
    Šta radi inspekcija, dosta je para bez rada. Penyionere u penyiju a mlađi sposobni neka rade .
    U školama je haos.
  • 20.09.2012 13:59
    Cerka mi pohadja 7. razred O.S."Jozef Atila"...Na kraju prosle skolske godine vecini dece iz odeljenja (a i u ostalim odeljenjuima)obecani su besplatni udzbenici za 7.razred...Evo danas je vec 19.septembar ali od udzbenika jos nema nista a nista konkretno ne znaju ni da im kazu...Deca ne mogu da uce,da rade domace zadatke a nastavnici za to nemaju sluha....Jedino sto su u skoli rekli to je da ce udzbenike dobiti kada grad uplati sredstva ali ne zna se kada...Deca ispastaju!Da li mozete da proverite kod nekoga u gradskoj upravi nesto u vezi ovoga i da nas obavestite?Hvala!
  • 20.09.2012 13:58
    ...a policajac je angažovan samo prepodne.Svaki komentar je suvisan!!!
  • Telepcanin

    20.09.2012 09:05
    Ne bi me cudilo ni malo. Majke mi. Kakvi su u toj skoli neki nastavnici mladji bili, nista me ne bi zacudilo. Ja se ponadao da je neki stariji nastavnik drkno nekom cusku kad sam procitao naslov. Ne bi se uopste bunio ako je neki stariji profan iz Jozike to uradio. Kad sam bio mladji, znao se red. I voleo sam te nastavnike jer su bili pravicni, cak i da nam njihov predmet nije pasovao, naucili su nas da postujemo starije. Pozdrav za Boru, Urosa i Orosa i ucitelja Duska. Ali ovi mladji danas, i klinci i nastavnici su zesce frustrirani. Nikakav autoritet nemaju. Ne znaju da se postave nikako. Delom je za to odgovorno to novo pravilo da ne smes ni u verbalni sukob da udjes sa ucenikom jer ce ti odma doci neki napucani otac da dize dreku kako je njegovo dete andjeo sa neba. Pa kako da ga naucis i vaspitas? Ranije si punio gace da profan ne kaze roditelju da si pravio problem. A sad ovi roditelji se ponasaju kao da su im deca od secera. Razmazena derista.
  • Jovandeka

    20.09.2012 09:02
    "Taljenje"
    Pošto se ogromna većina roditelja izjasnila da ne želi više da plaća obezbeđenje koje samo stoji na glavnom ulazu i zabavlja "tetkice",par dana posle toga...počinju ova događanja! Bolje razmislite ko je direktno odgovoran za bezbednost dece u školi i ko po svaku cenu želi angažovanje privatne firme...sa kojom bi se mogao "utaliti"???
  • MilanNS

    20.09.2012 08:56
    Obezbedjenje....
    Informcija..roditelji se nisu slozili da se angazuje i placa obezbedjenje i gle eto cuda i slucajnosti dolaze tri bezmozgasa prave to sto prave...sutra dan odmah roditeljski,savet roditelja...itd da se obezbedjenje angazuje...p.s. slucajnost ma malo sutra
  • 20.09.2012 08:39
    Jeste i nije neodgovorno iznositi u javnost svoja misljenja ako se nema neki dokaz

    s tim sto najverovatnije postoji istinitost u iskazima zaposlenih u skoli

    sto se malo vise neki ne prosetaju po delu grada odakle su uceniti te skole

    pa bi se videli "patriotski" grafiti ispisani po objektima- Telep,Adice

    normalnoj osobi da se digne kosa na glavi, takvi su to grafiti

  • Buba

    20.09.2012 08:21
    Slatki snovi
    Zaista je neodgovorno iznositi u javnost insinuacije da je možda nastavnik angažovao grupu dece sa Detelinare??!! Znači bilo ko od agresivnih klinaca može da upre prstom u nekoga da ga je angažovao! Mislim da je priča bzv. Pre bih rekla da dotični nastavnik smeta nekom tj.da žele da ga se reše..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna