Novi Sad
21.09.2012.
05:37 > 05:45
Veliki defile biciklista povodom "Svetskog dana bez automobila" održaće se sutra na Trgu slobode.
  • Vladimir

    22.09.2012 17:37
    Biciklisti
    Bilo bi lepo kad bi ovi biciklisti svaki dan ostavili svoje automobile i terali biciklove. Ja svaki dan, još od maja, pređem oko 60km bajsom i toliko je dobro da sam se totalno navukao. Inače večeras se vraćam sa ribarskog ostrva i naletim na ovaj defile, bio sam na 25-om kilometru vožnje, tek jedan lik iz povorke dobacuje :"Vidi ovog već je odustao!" :D

    I onda malo dalje na raskrsnici, na zelenom svetlu, dok sam prelazio put lik se umalo zabije u mene kombijem. Promašio me je za 1cm, zato što sam primetio budalu na vreme i "dao gas".
  • 21.09.2012 14:39
    bas i se ide
    na dan biciklova u nasem gradu

    al ne mogu, maznuli mi biikl, jest da je bi "poni", al moj je, i ja nemam ni 30 ni 40 ni 60 godina, nego malo vise, te mi ne trebaju brzinci
    al nekom se svideo moj "poni" i maznu mi

    ne salim se, jeste tako je to bilo pre par godina,
    a ja penzioner i ne mogu kupiti novi-polovni-ukradeni bicikl na najlon pijaci
    nema se para
  • A ja!?

    20.09.2012 22:17
    Svaki dan bez bicikla u Novom Sadu!

    Kad će policija naći lopova koji je ukrao moj bicikl pa da i ja biciklom idem na manifestaciju ???????????????

    Bolje da su organizovali "Novosadski dan bez bicikla" za sve kojima je ukraden bicikl u Novom Sadu. Poseta bi bila veća.

    U 18h u subotu svi kojima je ukraden bickl mogu doći da pokušaju da nađu svoj bicikl koji su lopovi možda prodali nekome!
  • Pop

    20.09.2012 21:41
    Biciklom prigradskim saobraćajnicama
    Kada će neko pokrenuti akciju izgradnje biciklističkih traka na prigradskim saobraćajnicama, kao što je Novi Sad - Beočin i dalje. Na ovoj saobraćajnici ima veliki broj biciklista koji su zbog uskih saobraćajnica, brze vožnje i bahatosti vozača stalno u opasnosti da slete sa puta ili budu pogaženi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna