Novi Sad
21.09.2012.
09:53 > 10:10
Aktuelni direktor Pozorišta mladih, Zoran Đerić, kaže da do njega nije stigla nikakva zvanična informacija o mogućoj smeni.
  • Majstor bez Margarite

    21.09.2012 18:43
    Već vidim: legalno i zakonito izabrani Đerić biva najuren, na njegovo mesto dolazi nov čovek, Đerić mirno i staloženo predaje honorarno u Banjaluci, usput vredno prevodi s poljskog, te podiže tužbu protiv gradskih vlasti. Spor traje tri godine i šest i po meseci. Sud glatko odlučuje u njegovu korist i nalaže isplatu ogromnog obeštećenja i vraćanje na stari posao. Međuvremeni diša leti s posla, ali i on presavija tabak i sa osnovanim optimizmom čeka presudu u svoju korist. A gradski oci sležu ramenima: pojeo vuk magarca.
  • Nizina

    21.09.2012 10:43
    Eto nama gusala u KC
    Pošto budući direktor voli da ga gusla:

    http://pravoslavlje.spc.rs/slike/1009/obnova-pozitivnih-vrednosti-2_150.jpg

    plus narikače, plus da nam dođe Emir "volim da kradem kamen ali za pravoslavlje" Kusturica za počasnog građanina i da Novi Sad zauvek zaboravi da je ikada postojao....
  • Vladan

    21.09.2012 10:17
    "oslobodioci 2"
    Džaba "reagovali kada nemate "dvojno državljanstvo" i karijeru sa "bivših prostora". Ovako, nije dosta što smo bez posla pošto smo posle "devete ofanzive" prebukirani, već i smanjujemo nezaposlenost po Bosni dovlačeći ovde svakave. Vojvodina je kolonizovana po drugi put od 45'te. Sada je na redu da se posle političkog "upodobljavanja" i kulturološki "upodobi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna