Novi Sad
21.09.2012.
18:35
Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina zapretio je u petak da će napustiti meč protiv OFK Beograda ako ne bude zadovoljna sudjenjem Danila Mihajlovića.
  • канаринац

    23.09.2012 10:49
    @Liman FCV
    Ја нисам припадник Кориде,ја утакмице гледам међу публиком. Канаринци су ако ниси знао надимак за РФКНС, као и за све нас који волимо тај клуб.
    А то ко су шлихтаре зна цео град. ФКВ већ 50 година ради исто што и близанци у држави - сатире мање клубове, узима све халапљиво себи и шлихта се граду кроз своје другове политичаре који су увек седели у управи ФКВ. Тако да молим те не говори ко су шлихтаре кад се то зна одавно у граду...
    @M наравно да сам гледао финале купа, али и даље мислим да се дурењем ништа не постиже...
  • 23.09.2012 10:00
    Smešno
    Ha ha ha.Uprava Vojvodine i Bata Butorović se pozivaju na nepravedno suđenje.Svi se u državi izgleda prave ludi i blesavi i tobože ne vide da je pola naših klubova u rukama crnogorskih narko klanova.Pa pogledajte samo ko sedi u upravama klubova pa će vam biti jasno.Našom ligom se i dalje upravlja sa Svetog Stefana samo se izgleda pravimo da to ne vidimo.Klubovi su mašine za pranje prljavog novca crnogorskih mafijaša.Inače, da ne bude zabune,navijač sam Vojvodine,ali već dugo nisam bio ni na jednoj ligaškoj utakmici,zato što je ovo sve samo ne fudbal
  • boco

    22.09.2012 21:00
    i treba da napuste teren i posvete se necem drugom jel onoliko onakvih sansi propustiti je sramota
  • m

    22.09.2012 18:21
    Kanarinac
    Ti ocigledno nisi gledao finale kupa Partizan - Vojvodina. Da jesi ne bi lupetao. Nisam navijac Vojvodine, ali ono je stvarno bila bruka.
  • Liman FCV

    22.09.2012 16:13
    A tu su i...
    dežurne šlihtare koje sebe nazivaju koridom, da daju legitimitet čitavoj priči. Turčinu do ramena, a poturici...?
  • Neko

    22.09.2012 12:15
    cim Vojvodina zapreti, ovi iz Beograda mahinalno se prave da smo separatisti, a kad neki iz unutrasnosti Srbije, samo ih ignorisu, a kad Partizan ili Zvezda nesto kazu, politicari se umesaju. Ovo nije prvenstvo vec satiricna komedija.
  • republika

    22.09.2012 11:35
    Vojvodina preti..
    ..napustanjem drzavne zajednice zbog ustavnog sudije.
  • канаринац

    22.09.2012 11:22
    Пази ове што су постали примадоне. Чим не иде одмах ајмо са терена. Дуре се ко мала деца кад играју неку игру па им не иде... Покажите на терену да сте дорасли свему, а судија и његови поступци се оцењују после утакмице!
    Штета што ове године неће бити ту неко из ДС-а да вам додели фантомски непостојећи пехар...
  • Vojvodinas

    22.09.2012 07:02
    Kriminalni klan
    Kad ce kriminalni klan da napusti F.K "Vojvodinu" i oslobodi je svog "dobrotvorstva", a ne samo jednu utakmicu ?
  • Steva

    22.09.2012 06:50
    napred
    Samo napuštajte,i ne vraćajte se više.Neka igraju oni,koji znaju,da fudbalsko prvenstvo nije,samo jedna utakmica.
  • mile

    21.09.2012 22:18
    digla je vojvodina buku i oko finala kupa protiv partizana pa kad su dobili love koliko treba da zacute, ucutali su i nikom nista, ove godine nisu hteli da organizuju finale kupa zato sto su ispali. batu interesuje samo lova i ovo je samo FARSA oko sudije.
    Lova je jedino merilo i kriterij za FK Vojvodinu dok je bato tu. Iam i svoje vodje navijaca koje placa da ga podrzavaju.
    Lova je osnovni kriterjum
  • FKVNS

    21.09.2012 21:10
    Mare FKVNS
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/211669/Suspendovan-Danilo-Mihajlovic-sudija-meca-Zvezda--Smederevo
    http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/208243/Pazarci-se-zale-na-sudenje-protiv-Partizana
    SUDIJA:

    Danilo Mihajlović iz Vranja, jedina je “mrlja” ovog fudbalskog praznika. Glavni sudija je delio kao konfete žute kartone domaćim fudbalerima. Iritirao I njih I publiku, seckanjem igre,u korist gostiju,kojima ni to nije pomoglo...

    Sudija Mihajlović je više puta suspendovan ili nije dobio prleazne ocene za deljenje pravde. Poslednja suspenzija koju je dobio je bila za meč Crvena zvezda - Smederevo, a jedinicu za nedovoljno dobro suđenje je 'zaradio' na meču Hajduk - Crvena Zvezda, na kojoj je podelio 10 žutih kartona i poništio gol Milovanovića iz slobodnjaka, kada je prvo dao znak da se izvede prekid, a nakon toga dozvolio izmenu.

    Poslednji u nizu klubova koji se žalio na deljenje pravade sudije Mihajlovića je ekipa Novog Pazara.
  • boco

    21.09.2012 20:44
    isti je kao i predsjednik fk vojvodina
    nema razlike ovaj mozda ne zeli dobro vojvodiniali ne zeli ni predsjednik bato
    jadan nam je fudbal
    pogedajte samo slike sa utakmica od pre 10 pa vise godina i danas na stadionima je bilo publike, a danas osim kragujevca i n pazara nista to je osnovno merilo nece narod vise ovo da gleda

  • nemanja s

    21.09.2012 19:58
    Vosa se izvestila u napustanju terena. Zasto ne bi napustili i prvenstvo? Drzavu? Zemljinu kuglu? Kosmos?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna