Novi Sad
28.09.2012.
06:21
Osnovna škola "Mihajlo Pupin" iz Veternika ovogodišnji je dobitnik nagrade za stvaranje uslova za obrazovanje sve dece, koju dodeljuje Centar "Živeti uspravno".
  • tt

    28.09.2012 15:01
    Hahaha
    Pazi ovu dekoltiranu direktorku s tri padeži! Čim je došla u NS dobro je napunila džep..
  • i

    28.09.2012 10:05
    Zemlje u okruženju koje su pre nas ovo uvele, sad brže bolje odustaju od toga jer nevalja. Da ponovim ono što je Luka Laban rekao.

    Ko nije imao ucenika ometenog u razvoju u redovnom razredu ne zna o cemu se ovde radi.

    E sad zamislite dva deteta sa RAZLIČITIM posebnim potrebama u istom razredu. Upropastiće ostalih tridesetoro. Da li je ovo možda ugrožavanje njihovih prava.
  • Luka Laban

    28.09.2012 09:10
    Evropa nema alternativu ali ima para
    Samo vi medjusobno delite odlikovanja dok narod stoji na ivici ambisa. Ko nije imao ucenika ometenog u razvoju u redovnom razredu ne zna o cemu se ovde radi. Sustina je da nas sistem nije spreman za ovako nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna