Novi Sad
09.10.2012.
09:03 > 17:53
Najveći problemi Gradskog zelenila su veliki dugovi i neisplaćene plate i doprinosi radnicima, kazao je za 021 direktor ovog preduzeća, Milan Novaković.
  • 09.10.2012 20:10
    @Ivona Temešberger
    Novaković nije nasledio Rašetu!
    Još 22.08.2012. godine, ovo nije prošlo kod moderatora:
    Ako sam dobro pratio/la fabulu radnje, prvo beše Snežana Repac direktor u prethodnom mandatu. Onda Sneža u Fond (http://www.agropress.org.rs/tekstovi/13173.html), a nasledila je Ana Ferko kao VD.
    Zatim, Ferkovu stavljaju na mesto finansijskog direktora, a Raspisuju konkurs, menjaju statut Zelenila (izbacuju potrebno radno iskustvo i ubacuju pravnika) i biraju Natašu Rašetu. Nakon toga fin. direktor postaje tehnološki višak i odlazi u penziju 4 meseca pre redovne (http://www.danas.rs/danasrs/srbija/novi_sad/radnici_u_strajku_funkcionerima_milioni.40.html?news_id=230201).
    Nataša Rašeta (http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Zelenilo-Nema-vise-stranackog-zaposljavanja.html), iako izabrana konkursom, biva obrisana u novosadskoj noći velikih apetita nakon ovogodišnjih izbora.
    Ne kontam, kako sada, nakon tri direktora iz DS, kada dođe i četvrti, sa Zelenilom ništa nije OK? Il' su nesposobni bili oni pre, il' ovaj sada.
    Ma to mi guknite! Jer, ako su nesposobni bili oni pre, onda nešto u kadrovskoj politici nije valjalo, i šta to garantuje da istu kadrovsku grešku nisu ponovo napravili? Ako su oni bili dobri, što onda sada imenovaste ovog (Ivan Ferko), a Natašu oladiste?
  • Justicija

    09.10.2012 17:59
    More krivicne prijave protiv ex direktorivce i svih odgovorih zutaca!
  • -

    09.10.2012 15:01
    -
    jadnici sa kojima su se odnosili kao prema roblju a koji su radili preko zadruga dobise otkaz pre 2 nedelje.
    naravno, nisu dobili pare 3 meseca.
  • Novosadjanka

    09.10.2012 14:40
    @Novosadjanin
    Nisam se ja namerila na Vasu Snesku, ako ste Vi tako dobar prijatelj sa Sneskom Vi nas prosvetlite pa dostavite podatke na relevantne adrese. U ovoj drzavi takvi kao Vasa Sneska u Pokrajini i sadasnje Sneske u gradu i Republici seju maglu vec jako dugo, losa stvar je sto imaju puno "svojih" pajtosa koji zaista seju maglu pa se i novci i dokazi cesto izgube k'o magarac u magli.
  • poiuy

    09.10.2012 13:02
    Otpustite pola zaposlenih, drugoj smanjite plate upola i dugovi ce postepeno nestati.
  • Novosadjanin

    09.10.2012 12:31
    @Novosadjanka - A Sneska?
    Osim sto se iz ovog Vaseg komentara moze videti da ste se nameracili na Snesku i da sejete maglu mogi ste objasniti i koje su to te Vase neke pare.
    Posto to niste uradili imate jos uvek priliku da to ucinite, pa makar i retroaktivno.
    Buduci da imate cilj koji imate, a ako ste dobar poznavalac lika i dela Snedskinog pitam ja Vas da li znate zasto Sneska nije pokrenula nista protiv Ivkovica, Bokana i njihovih satelita i satelitcica, ili eventualno ako je pokrenula zasto je to stalo tamo gde jeste stalo i da li mozete malo da se upustite u konkretniju analizu tih desavanja, kao i ponasanja gospodje repav dok je bila direktorka tog preduzeca i dok nije otisla tamo gde je otisla?
  • Poznanitk

    09.10.2012 11:01
    Hej, pa zar Milan Novaković nije bio kadar radikala u APV iz Kikinde( kao menadžer za privlačenje investicija)? Ako je to taj, a jeste, jer ga modra usta odaju onda ste nagrabusili. On je samo retoričar, uvlakač i neradnik. Baš je takav trebao u Zelenilu.
  • Milos

    09.10.2012 10:23
    sami su kradjom manjak napravili
    Ugrobare firmu i onda nije im dosta pa kao daj državo pare za otpremnine, ove što smo nepotrebno zaposlili...
  • Novosadjanka

    09.10.2012 10:12
    A Sneska?
    Sta je sa poslovanjem iz vremena Snezane Repac, koliko znamo tada su nestale neke velike pare... a ona nagradjena direktorskom pozicijom u Fondu za razvoj AP Vojvodine...?
  • Nina

    09.10.2012 09:56
    Spasavaj bokte dok je jos nesto ostalo
    a prethodne dve gospodje na sud za unistavanje firme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna