Novi Sad
17.10.2012.
06:24 > 12:10
Razlog za poslednje odlaganje rekonstrukcije stadiona "Karađorđe" je promena gradske vlasti, a datum kada bi obnova mogla da počne još uvek nije poznat.
  • SRAMOTA!!!

    18.10.2012 13:15
    bruka
    samo vi nastavite da ignorisete FK Vojvodinu, ali placite, jer je istina da je FK Vojvodina sve popularnija, uvek bila i uvek bice, ceo Novi Sad navija za Vojvodinu! a ovi na vlasti nek se zapitaju, dal ce dobiti podrsku ako ne srede stadion! to su desetine i stotine hiljada glasaca koji navijaju za Vosu!!! Novi Sad voli Vojvodinu!!!
  • Galawix

    18.10.2012 12:17
    @ Huligan i izmanipulisani bala Hehehe
    Gari, za ono "gari" si dobio od mene jedan zeleni plus.

    Slažem se da sam dosadan. Na žalost, to ništa ne pomaže.

    PS- Inače, igram fucu, ali ne navijam. To mi je dosadno.
  • 17.10.2012 23:06
    ovako...
    Sto se mene tice od cele rekonstrukcije stadiona,jedino sto bi trebalo da se radi je pokrivanje severne tribine,eventualno da se sredi jos onaj deo juga KUCICU BIH OSTAVIO ona je ponos stadiona i P.S.Stadion nije vlasnistvo fk Vojvodina!
  • Navijac

    17.10.2012 21:39
    @ Jaaa

    Realno Bata je vlasnik kluba. Koliko godina je ovde, razmili malo?
  • jaaa

    17.10.2012 19:28
    Eeee pa moji novosadjani kako ste glasali tako cete i ....

    Zabole njih za i za FKV i Vojvodinu ,Novi Sad uopste ..

    @Djoka druze
    kao prvo Bata nije vlasnik FKV

    kao drugo ..nedo bog da bude vlasnik kluba

    kao trece.. FKV je novosadski klub i naravno da grad treba da sredi stadion jer korisnici stadiona nisu vlasnici

    kao cetvrto .. a sta treba da finansiraju gradjani Novog Sada? BeograCki metro mozda? Ili blizance kojima drzava daje pare da bi mogli da igraju euro meceve?..
    ili kao Maja svojevremeno da zovemo blizance da igraju u nasem gradu jel boze moj nisu platili grejanje za halu Pionir..



  • nemanja

    17.10.2012 19:00
    sramota
    sve sam cigan i grobar u ovim komentarima,treba dati pare za stadion kao prioritet!!!!!!!!!!!!!
    pa na tom stadionu trenira pored fudbalera jos stotine mladih sportista,SVE PARE U STADION.
    ali posto je pajacu na vlasti TATA iz beograda okoreli zvezdas,niko nam ni dinara nece dati,jos ce malo i da kraduckaju kroz utakmice i kupove,
  • "Huligan i izmanipulisani bala

    17.10.2012 17:47
    @Galawix
    Gari, izuzetno si dosadan. Kapiramo da si alergičan na fudbal i da ne umeš da šutneš loptu, ali to nije razlog da daviš na svakoj vesti koja ima veze sa stadionom,Vošom itd... Stadioni treba da budu ponos, a ne ruglo ( u našem slučaju neskladno izgrađen objekat ) grada.
  • Galawix

    17.10.2012 17:19
    Hmmm...
    Radije bih gradski dinar uložio u nešto od čega će koristi imati svi stanovnici grada, a ne samo šaka huligana i izmanipulisanih, balavih klinaca.

    Ubaci pare u zdravstvo, socijalno, škole grcaju bez novaca, fakulteti propadaju, stimulaciju za otvaranje radnji, popravku i izgradnju trotoara i zelenih površina, više paukova za odnošenje vozila hroničnih ignoranata, plate za više motivisane policije, smanji kriminal po gradu...

    Stadion je na poslednjem mestu prioriteta, posle zoološkog vrta i srebrnih semafora.
  • centar

    17.10.2012 12:02
    istina
    Istina je da se gradonacelnik u jeku predizborne kampanje sastajao sa navijacima Zvezde iz Novog Sada,koji su mu obecali glasove,a on njima pare za zastave,grafite i prostorije,kao i dalje degradiranje i ignorisanje FK Vojvodina od strane gradskih vlsti.
  • Đoka

    17.10.2012 11:39
    Đoka @ Marko
    Ako stadion nije njihov, da li plaćaju iznajmljivanje stadiona ili igraju utakmice džabe i takoreći bez gledalaca. Zašto da građani Novog Sada plaćaju igru loših, a dobro plaćenih igrača i njhovog menadžera Bate.
  • zvonicica

    17.10.2012 10:19
    ..
    stadion Jeste u vlasnistvu FK Vojvodina, jednim delom, a ostatak pripada Poslovnom prostoru.Do pre godinu dana su oni bili isto vlasnici a odrzavanje stadiona je placao Spens, koji nijednim delom stadiona nije upravljao niti imao prihoda od toga. Izmedju ostalog, dobar deo dugova Spensa potice upravo od stadiona.
  • Stara Garda

    17.10.2012 09:31
    Kamo srece
    Sva sreva pa stadion nije u vlasnistvu Bate, do sada bi vec bio pod nekom hipotekom, kako se domacinski odnosi prema klubu mozemo videti kroz izvestaj poreske inspekcije, u kome stoji da je Vojvodina duzna par miliona na osnovu poreza za doprinose. Briga Batu za klub i stadion, tu je samo da bi zaradio, najtuznije od svega su placeni navijaci ( Firma ) koji nemo gledaju sva ova nesretna desavanja u nasem klubu. ( Bata ih pozaposljavao u klubu, i oni sad cute, iskreno vole klub, bas kao i Bata )
  • Marko

    17.10.2012 08:55
    @Đoka
    To nije stadion F.K."Vojvodina", već Gradski stadion "Karađorđe". Kamo sreće da stadion pripada FKV, ovako je grad dozvoljavao da isti decenijama propada, a kako stvari stoje - tako će biti i ubuduće. Bolje se upoznajte sa nekim činjenicama, pre nego napišete negativan komentar.
  • 17.10.2012 08:40
    Koliko ja znam tja klub je kupio neko (kan-kan) pa on sam treba da finansira svoj klub!!?? Ajde ja tražim da mi neko finansira adaptaciju moje kuće???? Svašta! A vi koji ne možete da se pomirite da više niste i nikada više nećete ni biti vlast, stavrno je premnogo mesec dana biti na vlasti i još uvek se informisati, vi ste se 12 godina informisali gde šta ima da se pokrade. Ajde lepo u svoje mišije rupe dok vas država ne obuče u prugasta odela, i opet ćete nam biti trošak.
  • Newly Sad

    17.10.2012 08:24
    Ko je od njih uopste Vojvodinas?!
    Jasno je da nece biti nista od obnove stadiona tokom mandata ove vlasti, a licno bih bio jako srecan ako ne pozovu zvezdu i partizan da budu domacini u Novom Sadu.
  • NSWest

    17.10.2012 08:02
    Mozganje
    Ovo me potpuno izluđuje. Ne samo po pitanju stadiona, nego i u svim drugim prilikama, kao da niko do sada nije sedeo u salama gde su se usvajali budžeti, pa između ostalog i za rekonstrukciju stadiona. Svi su bili upoznati, bez obzira pozicija ili opozicija, nego je pitanje, HOĆEMO LI NAŠU VOŠU da obogatimo lepšim i normalnijim stadionom.
  • 17.10.2012 07:50
    Nadam se da je u planu rekonstrukcije uklanjanje golova i iskorišćavanje centralnog polja za atletiku.
  • Insufliraj me

    17.10.2012 07:34
    Mi uopste nismo vredni, jel da jesmo.. gde bi nam bio kraj. Ali zato volimo da pametujemo i gazdujemo.. sve u sesnaest!
  • 17.10.2012 07:20
    pa zasto
    jeste da sam okoreli delija al sto mesate politiku sa tim stvarima a sto se tice publike prvo ljudi nece zbog bezbednosti a i kad igraju sa nekim levim klubom tad je ulaz 100 din a kad dodje zvezda ili partizan onda preko 500 a i vise a i sta vise ima da rade na tom stadionu kozne stolice mozda
  • sofronije

    17.10.2012 07:08
    @Jo
    Dobri komsija Jo,
    nismo mi rodjeni za nekog africkog diktatora,
    nama treba nesto drugo.

    Mi smo poznati kao veoma vredni,ali sa dobrim gazdom na celu.

    Trebaju nam Kinezi sa svojim navikama ali i sa njihovim zakonima.

    Trt bato...
  • Đoka

    17.10.2012 07:03
    Zašto
    Zašto bi grad finansirao stadion FK Vojvodina? Neka zarade novac svojom igrom, i neka sami obezbede finansiranje svog stadiona. Vako uzimaju pare za potpise ugovora, a od igre ništa kao ni od gledalaca. Tu je i Bata pa nek odreši kesu, a ne građani Novog Sada!
  • znatizeljan

    17.10.2012 06:43
    ...
    a sto poskidase sve stolice sa istoka jel da im ne bude hladno jer ide zima?
  • Jo

    17.10.2012 06:40
    Egzotična zemlja
    Zato i jesmo banana država što ovde kad se menja vlast ne funkcioniše ništa 6 meseci pre i 6 meseci posle izbora.Čuj izjavu da se dotični upozna sa predmetom.Pa sedi već mesec dana i šta je radio dosad i uopšte što je prihvatio posao ako ne zna u šta se upušta.Posle nije ni čudo što niko neće da investira kod nas jer mi mesecima " čitamo i upoznajemo se sa predmetima " pa onda ide predizborna kampanja pa novi izbori i tako već 20 godina.Mi smo rodjeni za nekog afričkog diktatora a ne za demokratiju
  • torrente

    17.10.2012 06:38
    Bruka
    Znači ove godine ništa!
    Verovatno i sledeće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna