Novi Sad
18.10.2012.
07:28 > 05:48
Učešćem u kafanskoj tuči lider Nenad Čanak je načinio "ličnu grešku", za šta će odgovarati na sudu, ali to ne umanjuje njegov legitimitet da i dalje bude na čelu stranke, izjavila je Aleksandra Jerkov.
  • 18.10.2012 21:40
    Kako se javljaju dušebrižnici. Očigledno se ovde radi o nameštenoj igri da se kompromituje vodja jedine partije koja ne pristaje da se proda i pokrade sve što je vojvodjansko. A klevete samo sevaju, sa kontratezama.
    Pa nemamo svi mi amneziju da smo zaboravili ko jedini brani da se sve potpuno ne razgrabi, zato su mu i namestili ovu farsu, i već sledećeg dana organizovana hajka i linč. Naravno da svi sve znaju kad je sve očigledno i planirano.
    A šovinistički komentari upućeni Jerkov samo zato što je žena, pripadaju srednjem veku.
  • anonimusw

    18.10.2012 20:55
    neko će shvatiti
    Ovako školovanog političkog analfabetu kao što je ova gospođica svet nije davno video.Udarila je glogov kolac i sebi i stranci.Pa i velike stvari su se same od sebe raspadale a kamoli ovi iz Lige.
    Šta više reći.I ovo je mnogo što sam napisao ali će nekom koristiti da shvati.
  • P021

    18.10.2012 20:45
    Dosta
    Svi oni ostaju na celu svojih stranaka dozivotno. razlog je jednostavan. To su njihove privatne firme i njihovo vlasnistvo. Jerkovicka moze da iznosi u javnost samo ono sto joj Canak dozvoli inace leti iz LSV.
    Inace svidjalo bi mi se ono "Druzina za uveseljavanje " ali posto su poceli da budu druzina za tabanje nisu mi vise tako simpaticni.
    Nije da se bojim nego nebi prljao noge takvim likovima.
  • 18.10.2012 20:28
    kriminalac
    Zbog takvih kriminalaca ova zemlja nikada neće ući u EU i ostaćemo slepo crevo Evrope, nacija bez perspektive kada nam lideri koji nas vode tuku ljude na sred ulice, jadna Srbijo šta te još sve čeka !
  • tamburica

    18.10.2012 18:06
    @canak
    Fenomen "Canak" je veoma interesantan.

    Posmatrano sa strane, radi se o osobi koja je veoma snalazljiva,proracunata,pametna,politicki jedinstvena...

    Nisam clan njegovog "privatnog preduzeca","druzine za uveseljavanje" ili kako god da zovu njegovu politicku stranku.

    Prateci njegovo delanje od prvih dana javnog nastupanja,mislim da nisam pogresio u oceni.

    Covek je nasao svoj "modus vivendi".

    Kad ga zaborave,on aktivira neke kontrase,
    napravi "slucaj" pa ponovo politicki vaskrsne.

    Na stranu njegov stil oblacenja (asocira na nekog),na stranu njegovi portreti u pozama
    istorijskih licnosti,covek ima marketing.

    Svaka mu cast, uspeo je cak i da formira novi pravac marketinga:
    lesetig ili ti tukating.

    Sve mu ide od zamisli ,ostace on jos dugo,dugo
    capo di capo svog privatnog preduzeca.
  • cale

    18.10.2012 16:59
    @ls(d)v
    Nano,
    toliko ima lepih stvari koje pripadaju mladim ljudima a koje mozes da iskoristis.

    Mani se corava posla,ne gubi vreme sa frustriranim,zajedljivim ,pakosnim ,proracunatim sebicnjacima iz ls(d)v.

    Okreni se svojoj generaciji,uzivaj u pravim vrednostima zivota.

    Mozes i zasluzujes ti to.

    Neka tamburasi i dalje tamburaju,narod ce im dati pravu ocenu i nagradu.

  • mumu

    18.10.2012 15:16
    kad si blizu kazana
    Slazem se da treba da odgovara,kao i svaki drugi,zasto je to uradio,to on najbolje zna.Ne slazem se sa hajkom na njega iz prostog razloga sto ima jako mnogo politicara koji su umesani u kriminal i korupciju od kojih mnogi i danas sede u vladi i drzavnim institucijama,pa nisu do sada odgovarali.Jako je tesko kada bacis meso hordi vukova(pa jos ako su jako gladni)da ih sprecis da ne nagrnu na slast.Tako je to i kod nasih politicara,u drzavnim institucijama,na funkcijama itd.Ceo sistem je zatrovan,prema tome ne vredi niti se moze ocekivati dobro,sve dok se to sve ne uvede u red,samo,ko ce to da uradi,ko ce sam sebi da stane na zulj,kad su naucili vec odavno na parazitsko bogati zivot,a narod ih hrani..i hrani....i naravno kuka,e to ne moze kukanjem da se resi.Predlazem gos.Jerkov za predsednika partije LSV,Canak moze da ostane savetnik.
  • pawlle

    18.10.2012 14:54
    Aleksandru za predsednicu i sve u redu a Canak u "zasluzenu "mirovinu ........
  • Anonymous

    18.10.2012 14:30
    * Dobra osoba *
    * Iznad nas,u nama,medju svima,pa i s vama blagodetnog Boga carstvo je.Planine visoko kvalitetne ispase napasaju sve krajolike zemaljske i nebeske.Ko je taj sto zbunjuje?,satana mu jeste ime,biti ponosan od djavola je.Hristos,krvlju iskupio i oprao tvoju dusu jeste,sva prokletstva i grehe,Isus na krstu odnese.Oko srca sada toplo je,i u dusi(umu) sada mir je,Gospod s desne strane Boga na nebu je.Ljubav u ljubavi sa ljubavlju jeste,Hristos,isceljenje unutra oslobodio je,cista savest glas Boziji je.Duh Sveti (od Boga zavisi kako,kada i gde),posle korisnog,na izgradnju razgovora,ovim recima ohrabruje : “ voli vas Gospod “,i Bogu tvome dobro je.Izmedju ostalog,dobro je Gospodu svome Bogu moliti se i zahvalan biti,Bibliju citati,i u crkvu(u hriscanskoj zajednici biti)ici.Pored vase,i nasa mana sada je karana.Gospod mrzi zlo,Bog vas ljubi,ja vas ljubim,pozdravljam i pojem. * U zdravlju neka vam je sve! *
  • Zoran021

    18.10.2012 12:40
    LSV
    Ako mislite na budućnost stranke ,smesta smenite Čanka sa mesta predsednika ili ćete se pretvorite u sadašnji SPO.Uzgred, ko je kriv za koalicione sporazume sa SPO i ko je tražio da bude u koaliciji sa SPS-om,ko je zvao Ivicu Dačića u pola 4 ujutro?
    Apelujem na ljude od morala i integriteta da ne dozvole da građanin Čanak Nenad bude predsednik stranke!
  • Uncas

    18.10.2012 11:41
    Svaki mizmund (necenzurisani izraz)koji udje u politiku toliko duboko pusta korenje da ga treba samo nekim preparatom za korov dokrajciti,i sta god da urade oni su slucajno,omaklo im se ,nisu hteli i nece vise,a MI koji nismo u njihovim malim sekticama smo gresnici dozivotno...Aman vise dosta!Pa zar mislite da su svi mozgovi otisli iz ove zemlje?Draga Jerkov,sta treba gdin Mesija da uradi da ga ne vidimo vise ni na jednom ekranu i tabloidu?
  • 18.10.2012 11:26
    "Ali jedna kafanska tuča ne može kompromitovati ideje mira i tolerancije za koje se LSV zalagala"


    Naravno da može, a kamo vaše sreće da je to jedino što vas kompromituje.
  • Kruti

    18.10.2012 11:13
    On je sinonim za bezobrazluk
    Ma koje lične i koje greške , treba ga giv@ivom motkom po toj njrgovoj tamburi (izvinjavam se tamburašima) tresnuti .Taj ,,čovek je naneo zla svojom jezičinom više nego dva bombardera NATO 99god.On je sramna istorija Srbskog naroda .,,Čovek" koji iza sebe nema ništa osim blaćenje sopstevene države i naroda ,o njemu će za par godina (pa i sad) pričati sa gnušanjem ,a sa naslednicima takve bedne politike narod će se razračunati na sledećim izborima zasigurno jer to šta je tamo ta Sodoma i Gomora nema više nigde u svetu.A lične i te priče trte mrte ostavi devojčice za neki drugi put ,nego se ti nama udaj i proživi ovaj život ,ne brukaj se.
  • 18.10.2012 11:00
    Bojite se da mu se suprotstavite a svi ste svesni da on samo upropascava ligu, sklonite ga vise i konacno neka se javi protivkandidat za predsednika lige.Sklonite ga vise muka mi je od njega i za ligu sam zbog par vas mladih ali ako ga ne sklonite mnogo ce te izgubiti pristalica.
  • Salajka

    18.10.2012 10:45
    "Ali jedna kafanska tuča ne može kompromitovati ideje mira i tolerancije za koje se LSV zalagala" Kakva glupa izjava..naravno da moze jer je u pitanju celni covek te stranke.
  • sale ns

    18.10.2012 10:22
    Koja je to po redu ?
    Njemu je ovo izgleda i konačno PETA LIČNA ?! Vi mlada damo ste negde na 3 čini mi se ?!
  • blabla

    18.10.2012 10:18
    Da je u pitanju NBA košarka,
    ovo bi Čanku već bio 6. faul i isključenje.1.- vozio motor 150 km/h kroz naseljeno mesto,nakon čega se polomio.2-iživljavao se nad tablom,što ozbiljan političar sebi ne bi smeo da dopusti.3-pretnje vešanjem,što opet,ozbiljan političar ne bi sebi dopustio.4-učestvovanje u rialiti programima,što ozbiljan političar bla,bla...5.-motorne sanke.6.-lešenje Lešanovića...Ako tome dodamo često pijančenje po kafanama na "račun od preduzeće",onda stvarno ne mogu da shvatim ljude koji se diče kulturom,a žele ovog da ih vodi...Vošo.pamet u glavu.
  • DekiNS

    18.10.2012 10:06
    Neopredeljen
    Да преузме ствар у своје руке :-), па то се подразумева! Дакле, без обзира што је све до сада Јерков здушно одобравала, прећутно или спиновањима у јавности, све испаде Чанка, Ви би опет хтели да постанете члан ускоро непостојеће ЛСВ?! Истина је док има вас таквих биће и Чанака, ви сте толико огрезли у мржњи према свему српском да то више и не примећујете!
  • Вики

    18.10.2012 09:54
    Каква грешка, он је туко човека са предумишљајем а онда свесно лагао. Нема грешке. То је Чанак.
  • sasak

    18.10.2012 09:39
    hm
    Ko ne zeli da se menja propada, e sad da li ce aleksandra i drugi to sebi dozvoliti, to je vec pitanje za njih. Ja za njih dok ih Canak predvodi necu glasati, jer bez obzira na sve on jeste covek kojem zakonska ogranicenja nisu vazna. A sa takvima se ne zna da li ce sutra zavuci ruku, ni da li vec jesu, u tudje dzepove. Isto tako mislim da je on vec odavno iskazao sklonost ka verbalnom nasilju, a to u kombinaciji sa fizickim mi ne uliva ni malo poverenja, niti je ideal kojem tezim. Zbog njega mi svo i silno zalaganje lige za mir i toleranciju izgleda kao demagogija iza koje se skriva samo licni i to materijalni interes.
    Ako ti i ostali clanovi nemate nista protiv toga, onda ni ja nemam nista protiv toga da kao stranka nazadujete i zavrsite kao srs.
  • BLAŽENI

    18.10.2012 09:25
    To je noramalno
    Kad Čanak uradi bilo šta u svom životu to je normalno i ljudski, pa makar to bilo u najteže krivično delo, a svi drugi kad urade nešto što nije po ljigaškim standardima je genocidno i rasistički, alo licemeri pa bolje da se sakrijete u mišiji rupu i da ne progovarate, možda bi se pre zaboravile njegove anomalije.
  • anonimus

    18.10.2012 09:08
    LIGA JE PRODANA
    E, Ligo, Ligo ko te ne zna skupo bi te platio!
    Ja se necu obazirati na ove incidente oko vašeg predsednika, već samo na suštinu.
    Cela pozadina ovih incidenta sa predsednikom lige više liči na predstavu kako bi Čanak našao izgovor da se povuče iz političkog i javnog života i time stranku prepusti stihiji, tj. propasti. Da li iko od građana veruje da je to učinjeno dobrovoljno, odnosno da ceo icident oko Čanka nije izrežiran kako bi imao izgovor da napusti politiku? Kada se sa druge strane zna da je jedini njegov život javni život! U prilog ovome su hvalospevi DSS-a na stanje u gradskim javnim preduzećima koje je vodila Liga. Možete misliti šta se valja iza brega kada stranka koja vas organski ne podnosi počne da hvali rad LIGE!
    Prema tome ne radi se ovde o incidentu u kafani već o mnogo krupnijoj svari kao što su UCENA ILI PRODAJA ZARAD STICANJA LIČNE DOBITI zbog čega bi Čanak da ima obraza imao do kraja života ne belu već crvenu kožu!
  • politicki antitalenat

    18.10.2012 08:51
    svako sebi radi o glavi, i pozitinvo i negativno

    a sta je ovde sporno? na kraju kuca je njegova, dobro da je dozvolio da mu novinari vrsljaju po stanu


    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=04&dd=29&nav_category=418&nav_id=296216

    a ostalo, nemam komentara a ni jednu lepo rec sem konstatacije da je sve to "bahati bezobrazluk"
  • Haralampije

    18.10.2012 08:42
    Snežo NS
    ... dušo a da ti ipak nađeš nekog dečka.
  • 18.10.2012 08:30
    Malo se ugojila, ali i dalje izgleda fenomenalno!
  • Neopredeljen

    18.10.2012 08:23
    Privatno preduzece
    Draga Aleksandra,

    kada se desilo sta se desilo, naivno, nisam verovao da je to istina. Zatim se ispostavilo da je istina.covek se toliko devalvirao tolikim svojim istupima i nastupima, da taj kredit iz proslosti je vec davno potrosen.
    U prvi mah pomislih, ma daj je li je moguce da ga branis, odnosno da nemas nista protiv da i dalje bude na celu Lige..
    A onda shvatih da to moras, odnosno da taj covek, nece da se povuce i da bi mu vi rado videli ledja ali je nemoguce jer je Liga privatno preduzece.
    Na zalost, mnogih te i moju, dakle, necete ga skloniti, a pomislih e sad kad ga sklone i kad ti stanes na celo stranke, uclanicu se odmah, jer ne mogu da napredujem ni u cemu u ovom drustvu ako nisam neki i neciji clan.
    Dok njega ne sklonite Liga ce samo nazadovati i bice sve vise mrska ljudima, koji su vec ogorceni zbog bednog zivota koji zive a kamoli kad vide bahatost politicara..
    Zar nije vreme da preuzmes stvar u svoje ruke?
  • Snežana NS

    18.10.2012 08:18
    Gospođica za sve
    Jerkovka je izgleda postala glavna faca.Stručnjak za sve.Gospođica bi mogla malo da se obuzda.
  • 18.10.2012 08:13
    Vojvodina, naša dika, biće Republika
    Aleksandra, Čanak ima više ličnih grešaka:
    - učešće u Big Brotheru
    - pevanje na Pinku
    - kuvanje na Pinku
    - vožnja sankama po centru Novog Sada
    - tuča kod "Tako je suđeno"
    - incident sa novinarkom koju je izbacio iz kuće
    Ovo su samo potvrđene lične. Za ovo se i u NBA ide van terena.
    Dakle, Čanak treba da ide sa čela Lige upravo zbog toga što već odavno više kompromituje ne samo Ligu, već i autonomaštvo, nego što doprinosi.
  • STO DA DA OSTAVKU

    18.10.2012 08:02
    Pa sto da da ostavku na mesto lidera LSV kad je to sad pravo olicenje te stranke?!

    Pa sad im ni maskota ne treba kad sa likom Canka dobiju klasican profil jednog LSV clana:
    U pocetku budu mladi a kasnije debeli, jer su po rodjenju lenji i u grupi agresivni, Vojvodinom se sluze kao huligani bejzbol palicom, i bore se u javnosti protiv onoga sto i sami jesu.

    Sad zamisli da zoloskom vrtu u na kavezu gde je smesten medved stoji natpis fazan.

    Ne dirajte Canka on je spas za Vojvodinu jer jedino on moze da unisti LSV jer ce ta stranka ode u zaoborav kao SRS i na taj nacin da Vojvodine prosperira!
  • LimanacNS

    18.10.2012 08:01
    Tehnička
    Nije napravio ličnu, već tehničku! I to onog momenta kada je odlučio da ništa ne radi u životu, već da živi od politike.
  • brka

    18.10.2012 07:52
    fajter na 1. mestu
    pa da ni ja ne vidim zasto bi neko sklonio nesu sa cela njegove stranke, nesa kad bije bije iz opravdanih razloga, jer vi to tako mislite i zelite...
    evo kako funkcionise razmisljanje jednog ligasa (prica je istinita) :
    pitam ja druga koji nikoga ne podnosi sem canka i lige, cak se jezi od pomisli na druge politicare, a cak je rekao da na ulici sretne Predsednika Nikolica i da mu ovaj pruzi ruku on je ne bi njemu pruzio (mrznja predpostavljam)..e pa pitam ja njega posto je njemu canak sve, da sada vidi tog istog canka kako obija auto neciji da li bi tada poverovao da on ne valja i da je lopov...KAZE ON MENI "NE"...
    e dok je takvih canak moze da radi sta god hoce on ce imati svoje birace :)
  • dr kimi basketaner

    18.10.2012 07:44
    Ma to je nameran faul. dva bacanja i lopta sa strane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna