Novi Sad
19.10.2012.
11:05 > 09:16
Nenad Čanak danas je u Osnovnom sudu dao iskaz povodom sumnji da je tukao Pavla Lešanovića.
  • Laki

    19.10.2012 18:08
    Bravo za Novosadjanina
    Sve si odlicno napisao, vazno je misliti svojom glavom, podrska Canku.
  • nsns

    19.10.2012 17:14
    ???
    Svi znamo ko je Nenad Canak a ko je taj Lesanovic?

    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/344660/Lesanovic-poznat-po-incidentima-Provocirao-goste-lokala-skidao-se-go

    Ne branim i ne napadam nikog samo pogledajte i drugu stranu
  • 19.10.2012 13:35
    ljigas
    Ovom ludom narodu možete prodati šta god hoćete.Ko je Nenad Čanak. Diplomirani ekonomista koji nikada nije radio u struci.Šta ima Nenad Čanak pa ogromno bogastvo koje je stekao KAKO?Kada je 1997. godine preuzeo JP "SENS" vodzio je 10 gosdina star polo. Šta sad aima Čanak. Pa ogromno bogastvo: Kako je to zaradio? Pa od Beočinske cementara.Ovih zadwih godina živi od TOPLANE I VODOVODA.Svi oni radi za Čanka.
  • sasak

    19.10.2012 12:29
    kakav narod takvi politicari
    Ovom napacenom narodu se zaista svasta moze prodati, pa i to da je sacekusa odbrana porodicne casti. Pune Crna Gora i Albanija grobova onih koji su ubijeni jer su neki drugi pozivajuci se na krvnu osvetu, resili da odbrane porodicnu cast.
    Ja bih ovu priliku iskoristio da zamolim gospodu iz lsv da nas ne vracaju u srednji vek i da nam ne ispiraju mozak ovakvim tvrdnjama.
    Ako je za Vas Cankovo ponasanje normalno to je Vas problem, ali ono sto ja znam je da je to bilokrivicno delo i zaista se nadam da ce gospodin Canak dobiti m aksimalnu mogucu kaznu za to krivicno delo, jer je njegova odgovornost, kao narodnog poslanika, mnogo veca nego sto je kod obicnih ljudi, koje uzgred budi receno niko na ovakvim forumima ne bi pokusao da odbrani da su pocinili to sto je Canak pocinio, vec bi, verovatno od njih okretali glavu na ulici.
  • Steva

    19.10.2012 12:19
    ?
    Ne znam,hoće li slavni Sud,moći da utvrdi čije su pare,i koliko?
  • Vladan

    19.10.2012 12:05
    @Novosađanin
    Nenad Čanak je vozio sanke u decembru 2009. godine.
    Preduzeća koja se brinu o uklanjanju snega sa ulica, JP Put i JKP Čistoća su u nadležnosti Grada. Koliko se sećam, 2009. godine vlast u gradu je držao upravo g-din Čanak. Znači, kako Vi tumačite, ovim potezom se g-din Čanak - građanin ruga g-dinu Čanku - vlasti u gradu, jer g-din Čanak - vlast u gradu ne može da organizuje preduzeća kojima rukovodi te ih u decembru iznenadi sneg. Nadam se da ste razumeli šta sam hteo da Vam kažem. Vaš komentar nije u logičnom saglasju sa političkim prilikama u gradu 2009. godine. Toliko.
  • Vladan

    19.10.2012 11:48
    @anonimus - robin
    To bi sve donekle bilo u redu a Vi bi bili u pravu da je tačno da je dotična Sara Čanak bila prisutna tamo i tada. Koliko sam pratio izjave povodom ovog događaja, poslednja verzija je da su za stolom bile dve ženske osobe iz Beograda starosti oko 30 godina i da nijedna nije u srodstvu sa Nenadom Čankom. Šta više, dotične ženske osobe su dale izjave u policiji a verovatno su pozvane i kao svedokinje. Sara Čanak je pozvana kao svedok jer ju je on naveo kao lice koje je bilo prisutno a da li je to istina ili ne, utvrdiće sud.
  • canak

    19.10.2012 11:41
    muzicar
    verovatno nezna da svira "miljclu"nigucanku kakofoniju,alo bre
  • novosadjanin

    19.10.2012 11:13
    ccc
    kao sto je rekao gospodin gore u komentarima,ko od Vas nebi reagovao tako da mu neko vredja clana porodice,i to tako bezobrazno i prljavo od jedne prljavstine od coveka koji je instruiran od pojedinih beogradskih glavonja koji su se docepali vlasti?Sto se tice sanki u centru grada,verovatno 90 posto od vas nije skontalo poentu zasto je vozio sanke?to je provokacija preduzecu koje cisti puteve od snega ,koje dobija odlicne plate a svake godine budu zateceni i iznenadjeni sa snegom,pa on toliko napada da mozes voziti motorne sanke u strogom centru grada,eeej bre u kom evropskom grad to moze da se uradi?Nijednom.Vi ste svi sa velikom kolicinom predrasuda uopste uzeli u razmatranje Nenada Canka,isprani su vam mozgovi,nemate svoje misljenje,pozivate se na nacionalizam jer ste izgubljeni od informacija koje ne mozete da isfiltrirate a koje vam lepo serviraju i umotaju mediji iz Beograda.Postalo je normalno da kad se rodis i malo stasas onda ti usade da prvo mrzis Nenada Canka,pa onda sve ostalo.Mi smo drzava koja vise veruje politicarima nego samom sebi,pa kad se pojavi neki politicar koji iole malo vuce na vodenicu grada u kom zivi njega odmah zigosu kao izdajnika.Umesto da se ugledamo na Grke mi cutimo ,glavu u pesak i tisina.Moto prosecnog Srbina je "lose je ali moze i gore"Mnogo sam ljut jer smo neobrazovana nacija koja tone sve dublje i dublje.
  • Laza

    19.10.2012 11:06
    Istina
    Istina je da je zaista "Tako suđeno". Gospodine Čanak doviđenja i prijatno, konačno ste tamo gde vam je mesto - na sudu.
  • Limanac

    19.10.2012 10:55
    @Anonimus
    "ubistva npr Z.Djindjica jos nije reseno, ne zna se tacno ko je ubica"
    Ja stvarno ne znam jesi li ti prespavao proteklih 9 godine ili čitaš samo ozbiljne novine tipa kurir i press, ali zna se ko je ubio Đinđića. Ne samo da se zna, već je 15-tak osoba osuđeno za pomaganje u izvršenju, a ubica (Zvezdan Jovanović) je dobio 40 godina.
  • 19.10.2012 10:49
    "čovek je meta od 1989"


    Ahahahahah. Da. Isti izgovor je i Šešelj imao. A i po mnogočemu drugom su slični.
  • sasak

    19.10.2012 10:46
    @robin
    Potpuno je nebitno da li bi smo mi postupili ili ne kao Canak jer mi nismo politicari, pa jos predsednici stranke.
    Da je on nakon nasilja dao ostavku na sve stranacke funkcije i povukao se iz javnog zivota, ja bih rekao svaka cast, ali ne. On nam svojim zivotom i delanjem treba dokazati da je covek kojem mozemo u potpunosti verovati i kojem mozemo prepustiti vodjenje drzave. Ja bih se bojao takvog coveka na vlasti, jer sta ako sutra kada bude imao iza sebe vojsku i policiju on zakljuci da mu cast vredjaju svi koji misle drugacije od njega.
  • 19.10.2012 09:35
    Robin
    Bez ikakvih simpatija prema bilo kojoj strani, garantujem da bi u ovom slučaju svako postupio kao Nenad Čanak. Onaj ko ne bi tako postupio ili laže i mu nije stalo do svojeg bližnjeg. Za Nenada Čanka svi uglavnom znamo ko je i šta je. A ko je G. Lešanović zapravo? Iritantni, dokoni lik, vlasnik auto servisa koji servisira službena policijska vozila... kako je došao do para i pozicije, kako provodi svoje dokone dane i noći i na koji način leči komplexe na dvadesetogodišnjakinjama... o tome vrlo malo znamo.
  • Gillan

    19.10.2012 08:18
    Sta ste se uhvatili za te sanke?
    Bilo je 2-3 h nocu, nigde nikoga u Laze Teleckog i nije vozio 150 na sat... Isprobao covek sanke ko sto bi svako od nas da je u prilici.
    Mos' misliti.
    Hvatajte vi njega za bogatstvo koje je stekao bez dana radnog staza, a ne za sitne kurirske budalastine...
  • Građanka

    19.10.2012 07:48
    New reality
    Posle dečijih bolesti poput vožnje motornih sanki kroz najstrožiji centar Novog Sada i koječega još, ovog puta naš proslavljeni sugrađanin obreo se u umetničkim vodama.
    Naime, nova predstava, nije u SNP-u, ali će građani Novog Sada moći u njoj da uzivaju narednih meseci u svim medijima...
    Predstava je koncipirana kao riality koji je glavnom protagonisti očigledno postao omiljeni TV format..

    Jedva čekam sledeću epizodu.A vi?
  • 19.10.2012 07:25
    @Ja-opa
    Ima Čanak radnog staža, ne boj se. A što se telohranitelja tiče, čovek je meta od 1989. A što se nazadnjačkog "poštenja" tiče - ko o čemu, qrva o poštenju.
  • Nova kletva

    19.10.2012 07:04
    Danas se deci u Novom Sadu ovako zbori- Budi dobar ili ce doci cika Nesha stapom da te bije!
  • sasasa

    19.10.2012 07:01
    obezbedjenje?
    a canak se bas trudi da svima objasni da nema obezbedjenje.....
  • Станојло

    19.10.2012 06:50
    Правда за Чанка! Хе хе...
  • 19.10.2012 06:44
    ko deli pravdu dobro je da smo jos zivi
    od pravosudja ne postoji gori, kompromitovaniji, korumpiraniji... deo drustva, sve rade na daljinski upravljac koji drze lokalni politicari tako da canak ne mora da brine ni o cemu, uostalom i stvorio je takvu kokosinjac drzavu (pripremio) da radi sta hoce iako ove ocvale birtijaske ludake i treba malo ugaziti ( slicni nadju slicne, kozmicka pravda kad kod nas nema zemaljske)
  • 19.10.2012 06:39
    Da li neko voli ili ne voli Canka je jedno

    ali,mora se primetiti,i to za nepoverovati, kako je sudstvo brzo reagovalo i eto Canka pred sudom

    a premlacivanja, gradjana, kradje,ubistva npr Z.Djindjica jos nije reseno, ne zna se tacno ko je ubica

    ipak tu nesto ne stima
  • MileVoliDisko

    19.10.2012 06:20
    dogovor s Vučićem
    još samo da čujemo kolika je uslovna...
  • ja

    19.10.2012 06:02
    opa
    Pajtić nema telehranitelje.
    Šta će Čanku telohranitelji-pošten neki čovek.
    Ne znam ima li on radnog staža.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna