Novi Sad
05.11.2012.
13:07 > 13:12
Novosadski novinar Nikola Travica obavezan je da plati sudske troškove u visini od 53.000 dinara iako je dobio spor protiv poslodavca zbog neisplaćenih zarada.
  • Revoltirani gradjanin

    06.11.2012 12:12
    TUGA!!!
    Tužno jako. Bravo Travice. neka se neko usudio da progovori. Tamo se svasta desavalo i svasta se desava i dalje.... Samo napred Travica i ne posustaj. UZ TEBE SMO SVE OBELODANI do kraja!
  • 05.11.2012 21:31
    mis beli srecu deli
    ne daj se Travice, morace neko da reaguje na ovakvu nepravdu... veceg profesionalca novi sad nije imao.
  • Pantelij4

    05.11.2012 19:21
    Postovani gospodine Travica, ukoliko nemate materijalnih mogucnosti za placanje takse ili bi Vas placanje dovelo u stanje oskudice, imate mogucnost da sudu podnesete zahtev za oslobadjanje od placanja sudskih taksi, uz koji treba da prilozite dokaze o materijalnom stanju.
  • 05.11.2012 19:14
    Poznata prevara
    Ovo se nije desilo samo ovom novinaru, vec na desetinama hiljada prevarenih gradjana i firmi, koje tuze svoje duznike, a dok sve to stigne na naplatu, duznici uz pomoc drzave, "ostanu bez novcanih" sredstava, i onda onaj koji je vec prevaren, bude kažnjen što se žalio pa mu drzava uzme i za sudske troskove.
  • Meelosh

    05.11.2012 15:10
    normalno
    Svako ko tuži dužan je sudsku taksu i to je nesporno. Zbog toga treba da se prethodno raspita da li uopšte vredi pokretati spor, jer nije bitno voditi spor, već naplatiti potraživanje. U takvoj poziciji nije samo predmetni novinar, već i svi tužioci u svim parničnim postupcima, pa ne razumem čemu ovaj članak, osim toga da su osnivači jedne blokirane firme pokrenuli drugu firmu, što je uobičajena praksa naših biznismena.
  • anja

    05.11.2012 14:56
    pa nemoguce da je Srdjan Vucurevic nekome ostao duzan????? Ma nemoguce... On je jedna divna persona hahah kad bi se zezali. UZAS.
  • TOMA

    05.11.2012 14:52
    pa to je poznata stvar...
    samo očito da je do sad to pogadjalo ljude drugih zanimanja, pa to niko nije našao za shodno da napiše o tome. Čak i Poreska uprava u Novom Sadu nalazi za shodno da preko svog direktora zaustavi izvršenje naloga INSPEKTORA PORESKE UPRAVE O UTVRDJENIM NEIZMIRENIM OBAVEZAMA IZ RADNOG ODNOSA RADNIKA,a u medjuvremenu firmi se blokira račun od strane banke i TAKO RADNICI BUDU DOVEDENI U SITUACIJU DA NE MOGU DA OSTVARE SVOJA PRAVA NI PREKO INSPEKCIJA NITI PREKO DOBIJENIH SUDSKIH SPOROVO!!! Ovo je sramota kako rade NADLEŽNE INSTITUCIJE I ŠTITE SVOJE KADROVE!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna