Novi Sad
30.11.2012.
09:27
Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj izjavio je da je informacija koju su pojedini članovi Organizacionog odbora za realizaciju inicijative da se Novi Sad kandiduje za evropsku prestonicu kulture 2020. godine dali na konferenciji za novinare, da je taj odbor završio svoj posao, privatni stav tih članova.
  • Agronom

    30.11.2012 16:03
    kultura
    Ne znam samo kako propada kultura i kulturna ponuda u Novom Sadu, kada se na ovom portalu svakodnevno objavljuju najave događaja u Kulturnom centru grada Novog Sada. Nažalost mnogih kulturno ponašanje smo sami napustili, što iz nemaštine, što zbog gomile obaveza koje sami sebi tovarimo da bi preživeli ova gadna vremena.
    Naravno sada će na ovu vest da pljušte komentari, dok kulturne događaje niko ni ne komentariše, jer ih nažalost retko ko i posećuje.
  • 30.11.2012 12:19
    Kako vas nije sramota ???
    Vi svi ste zaduzeni za kulturu ovog grada koja rapidno propada.Kao i predhodni ili ne znate ili niste sposobni da uradite bilo sta.Interesuje vas samo novac koji bezglavo otimate i bavite se samim sobom.
    Mozda je lepo zvati se kulturnim poslanikom,malo proputovati i nista ne uraditi.
    Da li vas je i malo sramota ?
    Kultura odavno vise ne stanuje ovde (a koga je i briga ?) !!!
  • -

    30.11.2012 11:02
    -
    ma koja eminencija gura ovog tipa.
    i kada promeni stranku on se pojavi na naslovnoj strani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna