Novi Sad
29.12.2012.
13:24
"Gradsko zelenilo" poziva građane koji su za božićne i novogodišnje praznike domove ukrasili jelkama sa busenom da se jave tom preduzeću posle 8. januara.
  • Dobronamerno

    02.01.2013 11:06
    ...ali ne vredi
    Jelke sa busenom najcesce nece uspeti da se odrze u basti. Osim da im klima u nizim gradovima Srbije ne odgovara, sok od toplih/ hladnih temperatura, razlicite vlage, ostecenog korena itd. tesko ce preziveti. Zima nije dobro vreme za sadnju. Cak i ako uspe, u klimi NSa (suvo i toplo za jelke) retko narastu lepe jelke ili smrece.
    Na zapadu prodaju iskljucivo secene jelke koje se i za tu nameru gaje na plantazama. Tako bi trebalo i u Srbiji, pa niko nebi bio razocaran neuspehom.
  • S.

    31.12.2012 10:15
    Niko ne trazi da im se poklanja ali izvestan broj ljudi ce svakako baciti jelku posle doceka.
    Ako se ne daje nadoknada, onda se ovaj poziv odnosi na njih jer ako je bace nece biti nikakve koristi od jelki a ako ih daju, iskoristice se.

    Moje je misljenje da su ipak trebali da ponude deo novca, iz prostog razloga sto bi odziv bio veci. Ovako ce ljude jednostavno mrzeti.
  • Limanac

    30.12.2012 22:21
    @Komentari
    Ako si kupio jelku sa busenom možeš posle novaka sam da kopaš smrznutu zemlju i da je posadiš ili da je daš drugima koji će je posaditi umesto tebe a na kraju krajeva možeš i u kontejner da je nabiješ tvoja je ti si je platio.
    Kakav polusvet se okuplja na ovom sajtu pa to je sramota.
    Pa zar svaka iole normalna akcija treba da trpi malodušnost i malograđanštinu? Meni to nikako nije jasno.
  • 1 NS

    30.12.2012 17:20
    Neverovatno
    Retko vidim akciju da se neko uništavanje i bacanje pretvara u sađenje. Apsolutno pohvalno iz mog ugla.

    A ugrađivači se i inače ugrade u sve.
  • Howyesno

    29.12.2012 18:46
    @E bednog li komentara
    onakav koji nije naivan kao ti. Ovo je ista fora kao one sa konkursima za najbolju reklamu gledalaca koja ce se emitovati, ili slicnim glupostima, gde se ovcice obraduju sto mogu svojom kreativnoscu da ustede raznoraznim miskovicima koju hiljadu evra za pravu marketinsku agenciju. Garantujem ti da ce neko u zelenilu poketirati pare koje se ustede ovom akcijom. Dokle vas "ljude" treba jahati dok ne shvatite da je SVAKI slican na prvi pogled bezazlen potez dizajniran da se nesto ukrade i neko iskoristi?
  • 29.12.2012 16:34
    Tiberius
    E bednog li komentara, kakav li je covek koji ovako razmislja...
  • -

    29.12.2012 15:03
    -
    ja sam iz ns-a i sigurno necu ici trg.

    ovim je i dokazano cija populacija vlada gradom i srbijom uopste.
  • novosadjan

    29.12.2012 14:43
    jel treba da nosim samo sa ovlascenim prevoznikom ili mogu o svom trosku da odnesem
  • Tiberius

    29.12.2012 14:15
    ja kupio jelku i sada oni od mene traze da im je dam za dzaba. ok je to ali mogli bi npr da refundiraju deo troskova pa bi to onda bilo i fer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna