Novi Sad
10.01.2013.
10:30 > 13:30
Gradonačelnik Miloš Vučević juče je ponovo odložio sastanak s predstavnicima Sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost", koji protestuju zbog najavljene smene načelnice Prosvetne inspekcije Ljubice Srđanov, objasnivši im da nema vremena za njih.
  • DekiNS

    13.01.2013 10:05
    за особу која мисли да лупетам
    Ускоро ће стићи сузе и особи коју покушаваш да одбраниш...
  • prosvetar

    12.01.2013 15:02
    kriv je moj otac
    Ko je u inspekciju primio profesorku-krupijea? Ona je primljena u vreme koalicije DS-SPS.I sad se demokrate nešto ustalasale.
  • Odgovor DekiNSu

    11.01.2013 07:19
    ...jao kako lupas
    Ljubica srdjanov stitila direktorku u Kamenici? Ocito nisi nista pametno radio u toj skoli ili si cuo poluistine, pa ne mozes biti informisan koliko inpektorka radi toj direktorki o glavi.Koliko je napada i usporava, od kako je postavljena i krenula da krci put u mulju u kom se nasla zbvog nemara svojih prethodnika,
    Lepo neko rece, LJubicu stizu tudje suze.Ujutro kaze jedno, kro sat vremena te zove i vristi ti drugo, a na kraju dana prica peto, Jak strucnjak, pardon strucnjakinja, nema kud.
  • Dejan

    10.01.2013 22:58
    @DekiNS
    Na žalost nije, voleo bih da imam takvu rođaku. A voleo bih da mnogi pogledaju svoj odraz u ogledalu i zapitaju ga jesu li učinili išta za tuđu decu koliko je ona, bez patetike
  • Profesor

    10.01.2013 21:02
    Ljubice daj ostavku
    Ljubica Srđanov da ima karakter morala bi sama dati ostavku na mesto načelnika gradske prosvetne inspekcije jer je dozvolila da radi kod nje osoba koja ni dana nije bila profesor a po zakonu mora biti makar 5 godina, a ako ona to neće da uradi onda mislim da bi to morala da učini ili gradska vlast ili pokrajinska prosvetna inspekcija.
  • 10.01.2013 20:38
    Ljubica NAJ
    Sta god da bude ostace zapamćena po dobroti i pravicnosti.
  • DekiNS

    10.01.2013 15:36
    Тако је, Зока - велику си истину рекао/рекла, а ја могу да посведочим, јер сам радио у једној школи где је на директорску позицију доведена исто јако "стручна особа" по ДС/ЛСВ линији и коју је лично Љубица Срђанов саветовала како и шта да ради. Коју директорицу је штитила могли сте прочитати у овим вестима:

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Udario-drugaricu-iz-razreda-u-glavu-i-poslao-je-u-bolnicu.html

    Мајка повређене девојчице, а која је и запослена као учитељица у тој школи, је сада под тешком психичком тортуром
  • 10.01.2013 15:35
    piske spo
    ovaj lik sto je potpisao ne zna ni sam sta je potpisao a sad je cak nagradjen funkcijom u upavi za urbanizam
  • DekiNS

    10.01.2013 15:05
    Dejan
    Ти си прави сретник, јер ја колико знам огромној већини је дотична одмогла у животу - да нисте неки род?!
  • Dejan

    10.01.2013 12:58
    Zoko, ja kažem ma mojte kasti
    Ono što je ova žena uradila nije uradio ceo tim u jednoj osnovnoj školi, a tek direktor... Moje dete je doživljavalo vršnjačko nasilje, trpeli smo to dve ipo godine, nesposobnost PE-PSI službe je došla na maksimum, a direktor je sve zapečatio. Upravo taj direktor je dospeo pod lupu gospođe Srđanov i da nije nje ko zna šta bi ste vi sve čitali na ovim stranama o mom detetu. I o drugo moje dete se isti direktor ogrešio svojom nezainteresovanošću i nemarom, nije potrebno da objašnjavam događaj. Pri tome se postavio kao da mi, roditelji i deca služimo njemu, a ne on deci. Opsovao me je preko telefona i rekao da ga slobodno prijavim. Gospođa Ljubica Srđanov je svoj posao istog momenta obavila i stala u zaštitu naše dece. Poznato mi je da je gospođa Srđanov profesor hemije, njeni đaci su mi potvrdili da je izvrstan pedagog, da je stroga i pravična. Takođe mi je potvrđeno da je već bila u nemilosti politike prilikom neke od promena vlasti jer je stajala nekome na žulju. Šta će Grad dobiti njenom smenom nisam siguran, ali sasvim sigurno znam šta će izgubiti
  • ZoranNS

    10.01.2013 12:40
    Zato se i stavlja na to mesto krupije
    Istina da nije odgovarajuć aza to radno mesto, ali će za to biti poslušna, a to je cilj.
  • zoka

    10.01.2013 10:44
    ma nemojte kasti
    A sta je ova gospodja radila u dosluhu sa nekim direktorima i kako je uvekstajala na stranu direktora a protiv radnika???
    Znaju prosvetari...
    Neka ide!
    I neka se ne vraca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna