Novi Sad
15.01.2013.
10:22 > 11:04
Vojvođanski zvaničnici, odbori Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove i nevladine organizacije danas su najoštrije osudili najnovije izlive ekstremizma u Novom Sadu od strane aktivista SNP Naši.
  • Samo kazem

    16.01.2013 08:54
    Mene i dalje zanima gde je to staklo sto je navodno razbijeno pre neki dan na vratima ligaskim
    Kolko ja vidim ova vrata nemaju staklo....
    uppps ligasiii
  • pera

    16.01.2013 07:51
    ponavljanje
    treba da odu na Kosovo pa tamo da se kur.. !!! mozda se prepadnu pa odustanu od nezavisnosti !!!
  • goga

    15.01.2013 20:10
    paljenje zastave
    za ,,nsgamad,,-gospodine u ovoj kafani treba napraviti fajront mislim da smo svi zajedno suviše opijeni.
  • Novi Sad

    15.01.2013 19:45
    Gamad
    Canak i uporedjivanje sa PALJENJEM moje zastave ,jer u ovom trenutku ona je i moja i tvoja ,svidjalo se to tebi ili ne je BLENTAVO !
    Canak jejedinka ZASTAVA JE -ZASTAVA 2 miliona stanovnika .Dali je treba menjati AJMO NA REFERENDUM PA DA VIDIMO .I to sto NEKO dodje iz BG-a PARKIRA AUTO GDE MU SE PROHTE ili se bahato ponasa u Novonm Sadu nikad nije bilo niti su BG.MOMCI SMELI .
    I morace ponovo doci to vreme .U mojoj kuci ako me neko uvredi ,u mojoj kafani ,za mog vremena vise NIKAD nije ulazio ,ali KAFANA je jedno a ZVANICNO OBELEZJE DRUGO !
    Vojvodjani uzmite se u pamet i terajte gamad iz grada!
  • goga

    15.01.2013 19:45
    paljenje zastave
    To se zove ,,spinovanje,,. A šta ,,kaže,, kamera da mi je znati?!?E ljudi moji - vidite da gladna usta obijaju mesaru!
  • DekiNS

    15.01.2013 18:58
    ZoranNS
    Zorane, mislio sam da si razuman čovek i dobar nastavnik istorije, ali sa ovim nebulozama od komentara koje ostavljaš iznenadio si me! Tvoja misao sa tvojom strukom nikako ne ide! Ne bi me čudilo da učiš decu da su se novosađani 1942. sami bacali pod led za vreme Racije. Takvi nastavnici istorije nam ne trebaju i sigurno će se raditi na tome da ostanete bez posla, pa se bavite dnevno-političkim temama do mile volje! Što se tiče mržnje koju pominješ-prihvatljivija mi je ova sa paljenjem zastave od mržnje koju gaje tvoji sunarodnici, a rezultat takve mržnje su pune jame srpskih, jevrejskih i romskih duša na Jadovnu... Budi čovek i održi lekciju o tom zločinu i odvedi decu u Kulturni centar Novog Sada (drugi sprat)!
  • Glorija

    15.01.2013 16:20
    Razumni i nerazumni
    Palili-ne palili, Vojvodina polagano ide ka nezavisnosti. A upravo ovakvi postupci neodsgovornih, ali i neki postupci odgovornih iz vlasti, idu u prilog onima koji se zalažu za nezavisnu Vojvodinu. Uostalom, ako bude referendum (što je demokratski i legalno), građani Vojvodine će reći svoje. Zato gospodo odgovorni i -neodgovorni-, obuzdajte svoje aspiracije ka svemu vojvođanskom materijalnom i nematerijalnom. -U pamet se- i ako Vam je stalo da Vojvodina ostane tu gde je, poslušajte malo i šta žitelji Vojvodine misle o svemu.
  • Futozan

    15.01.2013 16:17
    STOP NASILJU!!!
    Osudjujem ovaj chin i svako drugo nasilje nad nekim ili nechim shto je drugachije!Nasilje treba kaznjavati,ali ne zabranjivanjem nego kaznjavanjem u vidu zatvora i po dzepu...Svi ste nekad bili mladi i dobro znate shta je kontraefekat...
  • Revolucionarka

    15.01.2013 14:45
    Muka mi je od svih njih
    Kako SPO može da kaže da se uvek borio protiv fašizma a sada je u koaliciji sa Trećom Srbijom ili Trećim rajhom, sve jedno?!
  • Жика

    15.01.2013 11:43
    паљење заставе.
    Ова садашња застава АП Војводине је ужасна и ја позиван на то да се промени, АЛИ ДОК ЈЕ ОНА ТА КОЈА ЈЕСТЕ не треба је палити, него на достојанствен начин показати шта није у реду, по питању заставе, иако постоје многи други проблеми у Србији.
  • Teča

    15.01.2013 11:25
    Spo i Ds osuđuju napade ?!
    Hahahahahahaha ! Pa što DS nije zabranio fašiste u svoje vreme, a nije da nisu bili na vlasti, samo 12 godina! O četničkom "antifašizmu" ravnogorskog "vudstoka" ne vredi ni trošiti reči... Sramota ko se sve javlja i prikazuje kao antifašista...
  • Scotch Bonnet

    15.01.2013 11:22
    Prodaja
    Sve je ovo budalastina! Tu se zamajavate sa paljenjem zastave koja je nedonosce trulih koalicija a najveca lopina sa ovih prostora prodaje Vojvodjansku zemlju zarad spasenja JAT-a.

    Treba izaci na ulice narode kako ne kapirate!!!!!
  • ZoranNS

    15.01.2013 11:12
    Šta očekivati od države kada ima bolesnog ministra
    Šta očekivati od države kada ima ministra "zaraženog mržnjom". Ministar pravde Nikola Selaković svojevremeno je na predavanju na Pravnom fakultetu uzeo od studentkinje flašu hrvatske vode i bacio je u kantu za smeće." U ovoj državi je sve sazrelo za dikataturu, za koju već imamao nekoliko preimera. SNP Naši su organ ove države, partije gospodina Selakovića, (SNS, DSS, SPC) omladina na delu, na zadatku. Vojvodino trezni se ili te neće biti.
  • zamajavanje

    15.01.2013 10:58
    kakav spo, koji spo? da li je to onaj isti spo koji je usao u koaliciju sa fasistima i laznim romima u novom sadu? nemojte vi nista osudjivati, molim vas. samo se sklonite i nastavite da vladate sa dss-om, dverima i radikalima.
  • KRLE

    15.01.2013 10:57
    Ovo je za svaku osudu, naravno, ali se pitam gde su bili DS i SPO sa izjavama kada je Canak pretukao Lesanovica. Kao sto je ovo paljenje zastave gest mrznje tako su isto i batine. Zato ne treba biti selektivan vec sve osuditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna