Novi Sad
24.01.2013.
13:16
Redakcija vojvođanskog Art magazina u sastavu Luka Salapura, Andrej Tišma i Pavle Jovanović za najbolju izložbu u Vojvodini u 2012. godini proglasila je retrospektivnu izložbu Mire Brtka, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.
  • Nenad

    25.01.2013 13:46
    @A
    Upravo to. Kad ljude pitaš posećuju li kulturne događaje, redovno će kao opravdanje navesti nemanje para i nemanje vremena. Samo gde im je onda problem sa neposećivanjem MSUV-a, koje ne košta ništa, a uzima vremena manje nego blejanje po izlozima u Merkatoru?
  • Vuk

    25.01.2013 12:35
    Atinjanin
    Osoba "A" je nesumnjivo vrli "Atinjanin", takvi su pravi stub i uzdanica kulture i očigledan korisnik usluga Muzeja savremene ... "Kenjati" - fini "Atinjanski" manir ...
  • A

    25.01.2013 09:19
    @Anonimus - Nenad
    Pitam se da li su ovi sto daju negativne na komentar posetili i jednu izlozbu u zivotu, ili su od onih koji po pravilu "znaju" da ovde nista ne funkcionise pa to uzimaju kao veciti izgovor za svoju zaostalost i neuspeh...Jer, naravno, mi smo najspremniji da kritikujemo ono o cemu najmanje znamo. Ja posecujem izlozbe a na njima vidjam uvek iste posetioce, iskljucivo ljude iz umetnickog miljea, ostale gradjane ne. Ko zeli da se informise o kulturnim zbivanjima to moze veoma lako, cak i u okviru radia021, rubrika Vodic, stoje cesto obavestenja, ali na takve stvari ja ne vidim nikad ni jedan komentar. Zanimljivije je naravno komentarisati kada neko nekog ubije (tudju nesrecu), politiku koja nam zagorcava zivot i slicno..I naravno onda neupucen kenjati da se u gradu nista kulturno ne dogadja! U kakvom drustvu zivimo, smatram da kulturnog zbivanja imamo i previse
  • Plavić

    24.01.2013 21:55
    Naj-naaaj-naj ...
    Ti meni serdare - ja tebi vojvodo! A Kultura ... ma daj još po jedno 'ladno ...
  • 24.01.2013 19:52
    Nenad
    MSUV ima odličan program, u sjajnom prostoru. Ulaz je besplatan. Posetilaca nema. Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna