Novi Sad
04.02.2013.
12:52 > 10:10
Na Novom naselju, u Ulici Kaće Dejanović, u ponedeljak oko 13h došlo je do obračuna dve grupe mladića, a korišćeno je i vatreno oružje.

Komentari 124

  • * * *

    07.02.2013 09:21
    @lemi bg - uvesti smrtnu kaznu
    ako su tebi smrtna kazna i Palma resenja, onda nemam reci
    u americi imaju najvise ubistava vatrenim oruzjem na celom svetu i da li je pomogla smrtna kazna tamo? - nije
    sto se tice palme- nek on radi svoj posao tamo, nije on resenje za celu Srbiju
  • Krivi smo mi

    07.02.2013 09:17
    Aut
    Pa zastitili smo decu od roditelja(roditelj ne sme da dete fizicki ni psihicki zlostavlja)
    zastitili smo decu od profesora(ako je dete nemirno na casu nastavnik ne sme da ga izbaci...)
    Sitnim lopovima smo dali slobodu(ako je steta manja od petnest hiljada ne smatra se krivicno delo).
    I sta sada ocekujemo, pustili smo klince na ulicu da se tamo vaspitaju i da tamo uce sta znaci rec sport(ne misli se na discipline smrkanje u dalj sa vise linija), fer pley(to nije urlanje i lupanje stadiona).
    Policajac ne sme da pretresa maloletno lice a pistolje ta deca nisi drzala kod kuce dok su bila u skolama a bili su tamo sa vasom, ustvari to su sve nasa deca.
    Sta smo zasadili sada zanjemo pa ko nam kriv.
    Devedesetih je bilo manje oruzja po skolama nego sada zasto bilo ga je manje :) ?????????????????????????????
  • lemi bg

    06.02.2013 16:23
    uvesti smrtnu kaznu, jedini izlaz iz ovakvih probl
    krenulo je, da stane nece bez smrtne kazne! ja navijam za partizan i boli me uvo da idem na utakmicu kad tamo vri od budala , retko idu normalni na utakmice, njima nije do problema i kulturno odgledaju tekmu uz pivce mir i nema problema sa idiotima! a roditelji nisu krivi za vaspitanje oni bi svoju decu rado vaspitavali ali borba za opstanak je uvek bila na prvom mestu jer se hleb ne kupuje vaspitavanjem dece, sto se u jagodini ne desavaju takve gluposti GOSPODIN PALMA zna kako da mlade odvede na pravi put i njegovi mladi sugradjani razmisljaju o buducnosti a ne o pistoljima i ostalim glupostima! imam 33 god. mi smo se nekad igrali na razne nacine u prirodi a deca se sada zaglupljuju pored kompijutera, i naravno da nece da se igraju klikerima vec gledaju i pale se na VIDIMO SE U CITULJI! SAMO SMRTNA KAZNA da se uvede i eto mira u drzavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dream Team

    06.02.2013 12:01
    Za koji dan ce Bistrica biti"bezbednija"jer stize pojacanje od 40 policajaca iz 4.odelenja(znaju huligani dobro o cemu se radi)u stanicu na satelitu koji ce pokrivati naselje-satelit-telep,tako da vise nema chekanja da dodje policija sa detelinare.Getash je delimicno u pravu..nema firmasha na naselju,samo 'grobari'i'cigani'i respect postoji jer su to uglavnom momci koji su kumovi jedan drugom,a o dechici koja je prangijala nezelim da pisem,nisu vredni toga..otreso bi ih ko slinac o beton,dete mi ide u 2.razred pomenute skole!!!
  • TT

    06.02.2013 08:15
    vojska
    malo ste se zaleteli pošto u toj istoj vojsci sede po kafanama i kladionicama kad god imaju slobodno, nema tu Ništa od discipline koju vi očekujete. Mnogo se nas u tome zaj**alo...
  • *** - @anonimus*** komentator

    05.02.2013 13:15
    ..
    ne mogu da se prepirem,da ti objasnjavam i ja nisam radio ovakve stvari 2 ispita sam do kraja pravnog fakulteta i rado bi isao u vojsku,ako bi se tamo naucili discipline momci mojih godina koji sede u kladionicama,ruletu ceo dan i postavljaju se u polozaj idola ovih "navijaca"
    ..mozda ne mogu da im budem cale kao ti pa sam bas zato upucen kakve su "ulice" NS-a..
  • ГЕТАШ Са Нацеља

    05.02.2013 11:53
    одговор
    Anonimus - kako to dalje ide ( iza kulisa)
    to je bit ce sektore baste, sad ce taj da se blago pocese po glavi (zabrinut?), sedne na sluzbenu vespu, krene na teren, natrpa se besplatnim cevapima u obeliksu, odradi par dilova sa uhvacenim i spremnim da saradjuju za njegovu licnu korist i dobit...i tako prodje joj jedan naporan radni dan. Kao da ga cujem: "Neko pucao? Ma nije to nista. Desavaju se i gore stvari" Kriminalci ne brinite se nista sve je apsolutno na vasu korist i dobro.

    ..је'ли гари, шта поливате ту полицију, довољно напаћену..него где је та Комунална полиција, која као треба да шета по ливадама..имају дупло веће плате од ових регуларних, а ладе цео дан.

    Та баба (ако постоји) је слагала да је звала, а ако није нека дође и уживо да анонимну изјаву у програм радија 021...ко још пада на те патке
  • ***

    05.02.2013 11:28
    @anonimus*** komentator sta ve - ...

    ne treba da citam vest ponovo a i vidim da si skroz zbunjen i neupucen, ja nisam klosar iako nisam sluzio vojsku a i mogao bi po godinama da budem otac tim klincima i nisam bio problem dete i pravio sr*nja po gradu, nego sam bio normalno vaspitan, jer je vaspitanju mesto u kuci-
    ako ce vojska i policija da me vaspitavaju onda bi to znacilo da sam zesca baraba
  • 05.02.2013 11:13
    kako to dalje ide ( iza kulisa)
    to je bit ce sektore baste, sad ce taj da se blago pocese po glavi (zabrinut?), sedne na sluzbenu vespu, krene na teren, natrpa se besplatnim cevapima u obeliksu, odradi par dilova sa uhvacenim i spremnim da saradjuju za njegovu licnu korist i dobit...i tako prodje joj jedan naporan radni dan. Kao da ga cujem: "Neko pucao? Ma nije to nista. Desavaju se i gore stvari" Kriminalci ne brinite se nista sve je apsolutno na vasu korist i dobro.
  • @ ovog puta bez imena

    05.02.2013 10:55
    Sigurno je u pitanju neki bubuljicavi klinac kojem je desanka jedina ljubav u zivotu. Soba mu je izlepljana plakatima, crtezima i bojama kluba za koji navija. Po patosu mu leze razbacane skolske knjige i sveske. Na youtube slusa i gleda Hitlera, Musolinija, navijacke pesme a veoma cesto balavi nad klipovima na kojima se vide masovne tuce. U skoli sedi u zadnjoj klupi, dok profesor pise po tabli i nesto objasnjava on lezi na klupi, po marginama knjige ispisuje navijacke parole a u svesci crta kako on to zamislja neki veliki navijacki mural na zidu zgrade u kojoj stanuje. U mobilnom telefonu nikada nema kredit veci od 100-120 dinara. Poslusan je vojnik i po naredjenju ispisuje grafite u kraju, osmatra ko se od suparnickih navijackih grupa muva po kraju, vrbuje i regrutuje daleko mladje od sebe, podnosi izvestaje. Verovatno zna imenom i prezimenom ko je pucao kod skole, gleda u njih kao u bogove, tu je oko njih, ali im nije blizak, znaju za njega, da je njihov i da obavlja poslove za njih, nije jos doslo vreme kada ce uci u uzi krug, ali on sanja o tom danu i sve cini kako bi ga primetili. Non-stop je na ulici a kuci odlazi samo da ostavi skolsku torbu i ruca ako je keva nesto skuvala. Izigrava velikog Srbina, za sebe tvrdi da je okoreli pravoslavac jer slavi slavu i baca petarde, pali badnjak za Bozic u kraju. Hrabar je samo dok je u hordi, okruzen mozgovima kao sto je njegov. Kako znam sve ovo? Neko vreme vreme sam radio u skoli i imao sam dovoljno vreme da udjem u psiholoski profil takvih klinaca. Na ovim klincima, kada odrastu, pocivace buducnost ove drzave i naroda. Crno nam se pise.
  • 05.02.2013 10:55
    @ G
    Kako uvek najvece budale imaju najvise slobodnog vremena i pristup internetu...
  • @anonimus*** komentator sta ve

    05.02.2013 10:29
    ..
    procitaj ti moj post ponovo pa vest ili sta god...Ja nisam rekao da ta deca trebau da idu u vojsku od 15godina,nego da oni uce od klosara koji nisu bili u vojsci o tome se radi,da su bili u vojsci i imali neki posao(ti klosari,ne ovi klinci "navijaci") poslednja muka bi im bila od kako zvezda ima lose igrace,i kako zacudjujuce ne moze da upadne u ligu sampiona,pa ne bi prodavali pricu toj deci sta su sve oni radili za zvezdu,kako da crtaju grafite i kuda da "patroliraju" sa palicama po naselju...

  • Ujka Vanja

    05.02.2013 10:13
    i treba
    neka ja bas volim, trebalo bi svi da se porokaju, bar nece biti vise tih devijantnih kilnaca na ulicama
  • ovog puta bez imena

    05.02.2013 10:12
    dužnost 021.rs i policije
    mogli bi moederatori da policiji proslede IP adrsu sa koje je objavljen sledeći komentar:

    Булиес 98 - Булиес - Корида 1990 - Нови Сад !
    Наша браћа са Новог Насеља је*у фирмаше, штета што ниједан фирмаш није погођен... БЛС-ННБ, браћа !


    živo me interesuje šta bi imao da kaže u policiji...

    moglo bi to zakonom nekako da se propiše da za ovakve komentare sajtovi imaju dužnost da ih dostave policiji sa sve IP adresom, a takođe neko iz policije ako pročita ovakav komentar morao bi da zahteva od sajta na kojem je objavljen ovakav komentar IP adresu sa koje je pisano da se lepo uđe u trag ovakvim pametnjakovićima...
  • 05.02.2013 09:54
    * * *
    @komentator - ..
    Veruj ti meni druze da ima veze i sa vojnim rokom,

    moram da ti vratim pitanje....pročitaj vest opet...radi se o počiniocima od 15,16 godina a sa 15 godina se ne ide u vojsku...shvataš?

    vaspitanje se stiče kod KUĆE a ne u vojsci ili školi...jadna je ta porodica koja pusti ustanove da joj vaspitaju decu, jer u te ustanove onda spada i zatvor i policija
    pozdrav
  • ГЕТАШ са Насеља

    05.02.2013 09:45
    "Цигани" (не Роми) су претерали...
    ..толико су се опустили, искрнавили крај (мој пас када прође увек обави велику нужду, иако није примерено место, али га посебно га инспирише црвено бела боја) и осилили се. Којоти су са насеља, па и фирма и гробари, али ови се осилили.

    Иначе ова госпођа је изнела неистину везано за школског полицајца, питајте њега а не да свако тако олако и непроверено криви полицију.

    Потребно је мало више полиције да се мува по насељу, све је јако једноставно..само без страха! (то је стварно био Др.Прока)
  • 05.02.2013 09:27
    @Smilja
    "Sve su to posledice trgovine drogom klana Šarića i Ivice Dačića. Eto nam premijera i ministra policije. Sve je bolje i bolje. Drogirana naouružana omladina su premijerov ponos i dika."

    Svaka čast, potpuno tačno! Njima treba drogiran narod koji neće ukapirati šta mu sve rade da bi neometano punili svoje džepove. Umovi pod anestezijom nemaju pojma šta se oko njih dešava. Ako se ikada probude iz anestezije - biće uveliko kasno.

    A tačno je i što je neko napomenuo - da se kriminal iz Beograda seli u Novi Sad, verovatno po odluci vrha policije, pardon - mafije.
  • @komentator

    05.02.2013 09:11
    ..
    Veruj ti meni druze da ima veze i sa vojnim rokom,jer ti svi klinci otpadaju u kaficima i kladionicama sa starijima sa naselja koji nisu videli uniformu i nisu zaradili posten dinar u zivot ,nego cirkaju pivo u kaficima na racun roditelja... Da su se naucili disciplini u vojsci i odradili bar JEDAN dan na gradjevini za 1500din na +40 ceo dan ne bi im bio zivotni moto kojim uce decu "Zivot je zvezda sve drugo su sitnice"
    ...prefarbati ceo grad,i za navijacka obelezja drustveni rad u najboljem slucaju.
  • 05.02.2013 09:11
    Nekad
    To sto pricate kako je nekad policija (milicija) radila posao kako treba odnosi se na davno proslo vreme, kada je postojala pokrajinska policija. Novi Sad je imao sedam opstina i isto toliko policijskih stanica. Nocu su patrolirali u ficama (Zastava 750) , i ne malo puta me oterali kuci i to pre ponoci. Svaki pozornik je poznavao sve mangupe u svom kvartu - opstini i nije se moglo desiti da se ne zna ko je sta uradio. Medjutim nedostatak novca i organizacije ne dozvoljava da se to ponovo uvede.
  • Smilja

    05.02.2013 09:00
    Sve su to posledice trgovine drogom klana Šarića i Ivice Dačića. Eto nam premijera i ministra policije. Sve je bolje i bolje. Drogirana naouružana omladina su premijerov ponos i dika.
  • komentator

    05.02.2013 08:42
    opet pitanje
    " pola viagre - rešenje
    Može ko šta hoće da kaže ali velika greška je što je vojni rok ukinut.Kao rezultat smo dobili gomilu slabića na ulicama..."

    kakav crni vojni rok??? kada su to maloletne osobe od 15-17 godina isli da sluze vojsku??
    ajde razmislite pre nego sto pisete
    to su sve razmazena deca koja ne znaju sta ce sa sobom
    kad bi isli da rade nesto, ne bi radili takve stvari
  • TT

    05.02.2013 08:32
    pucali jednom pucaće opet
    sada su se možda namerno i ispromašivali,deca su to... drugi put neće kad vide da "nije tako strašno", pošto ih drugari u tome bodre a država se ne javlja i ne reaguje.

    Svakako se slažem da treba protestvovati, iako zbog centralizma vlasti protestu nije mesto u novom sadu već ministarstvu (ne)pravde u smrdogradu. NS se tu slabo šta pita. Opet kažem, nije policija sama po sebi problem, nego te sudije koje će njih pustiti na ulicu koliko sutra, uz izvinjenje i nominaciju za feb. nagradu. Ako sudstvo ne proprati, angažman policije je besmislen i samo postaje rizik po same policajce. Ovi debili će dobiti, ako ikad, izazivanje opšte opasnosti - umesto pokušaj ubistva sa debelim predumišljajem.

    Bez greške je iskustvo pokazalo - oni koji se sad bave ovakvim stvarima zagarantovano postaju deo organizovanog kriminala, pljačkaši dileri i ubice, do svoje 21. god. Bez izuzetka, čak i njihovi saučesnici koji sada nisu toliko "žestoki".

    Titovi brkati panduri bi polomili celo novo naselje od batina samo zato što su u okolini, dotični bi robijali 20god za primer i niko ne bi smeo da sramoti državu na taj način i da pokazuje kako je jači od nje.
  • - - -

    05.02.2013 08:28
    pitanje
    "Nsadista - Kratko i jasno
    Zabraniti fudbal i ostale sportove, koji stvaraju ove manijake."

    a koje sportove bi da ostavis....igranje saha i bocanje?
    nije problem u sportu nego u budalama
  • *****

    05.02.2013 08:25
    uzas
    "Булиес 98 - Булиес - Корида 1990 - Нови Сад !
    Наша браћа са Новог Насеља је*у фирмаше, штета што ниједан фирмаш није погођен... БЛС-ННБ, браћа !"

    evo sad imate odgovor o cemu se radi-huligani
  • Nema

    05.02.2013 08:03
    kako rešiti problem
    U stalnoj trci za novcem, za preživljavanjem, roditelji su "ispustili" svoju decu, prepustili drugima da ih vaspitavaju, da u drugima traže uzore i na žalost dobili smo ovo.
    Razumem ja de je život težak, plate su male ali nije sve u novcima.
    Ja bi to ovako:
    Za svaki prekršaj deteta, roditelju uvela novčanu kaznu, i to ne malu.
    Počevši od otimanja po školskim dvorištima, drskog razgovaranja sa nastavnicima, profesorima pa na dalje samo po džepu roditelja. E pa kad se oplete po džepu...
  • 05.02.2013 04:48
    Upitnik
    prvo: odakle balavcima vatreno oruzje?
    drugo:ako su "pozajmili" iz kuce kakvi i koji to roditelji imaju dostupno oruzje za svoje vrle sincine?
    trece: jasno je da su navijacke grupe i sve sto se oko toga vrti davno postale kriminogene zone bez ikakve kontrole
    cetvrto: u kakvog coveka ce izrasti taj balavac koji bez trunke skrupula poteze pistolj na drugu osobu i puca?!?! Ej bre, puca da ubije!!!

    CRNO NAM SE PISE!!
  • Zeljko

    05.02.2013 03:25
    Ovde je sve naopako...
    Zasto se sad ne protestvuje u centru?! Koliko puta smo culi da se ovako nesto desilo?! Vazniji su nam psi od nase dece i nas samih! Treba traziti da se kaznena politika drzave dobrano poostri.
  • Булиес 98

    05.02.2013 02:22
    Булиес - Корида 1990 - Нови Сад !
    Наша браћа са Новог Насеља је*у фирмаше, штета што ниједан фирмаш није погођен... БЛС-ННБ, браћа !
  • spidi

    05.02.2013 01:58
    sad se klinci hvale ko je sa naselja
    zona sumraka je na N naselju
  • 05.02.2013 01:18
    Navijači da ‚‚navijaju'' iza rešetaka
    Staviti ‚‚navijačke'' grupe, sve bez izuzetaka, van zakona, baš kao i ostale zabranjene kriminalne organizacije, pa lepo pohapsiti sve tzv. ‚‚navijače'', potrpati ih u zatvor, a potom ih poslati na ‚‚društveno koristan rad'' u kamenolome i rudnike, da nisu na teret državi i budžetu...
    Dakle, pravda, i to za sve ‚‚Uroše'' i slične, jedina kakva dolikuje takvim spodobama !
    Da bi normalan, pristojan svet dobio nazad svoje ulice da ih koristi kako se koriste, a ne za obračune raznim maloumnika, čemu po svemu sudeći sada služe...
  • Нови Сад Србија Војводина ника

    05.02.2013 00:48
    ...
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/381761_2209252517716_1350304418_n.jpg

    Ето шта више да вам кажем доста пиштоља ножева 10на10 на терену тако се види ко је јачи!
  • 05.02.2013 00:33
    @TT - ne krivite policajce automatski
    "Sad zamislite Titovu policiju šta bi radila da se ovako nešto desilo... tad smo imali Državu."

    Sve je tačno. Tada smo imali državu , a Novi Sad je bio najbezbedniji grad u velikoj Jugi. Šta nam to govori? NEKO u policiji je hteo da građani budu zaštićeni i da žive mirno,a da ološ bude iza rešetaka. A sada je ološ zaštićen i to od strane samog vrha policije. Samim tim mi je i teže sve ovo što se sada dešava, jer pamtim moj lepi Novi Sad iz vremena njegove pune slave, kada je bio najbezbedniji i najčistiji grad u državi mnogo većoj od ove današnje smrdije. Nemamo više državu.
    A i ove tzv. "vojvođanske stranke"-šta rade kog očina, kad nisu kadre da se izbore za bolji i bezbedniji život svojih sugrađana. Mi kao pojedinci to ne možemo, mi smo van sistema odlučivanja. Ko da nam pomogne? Neka odgovori onaj ko to zna.
  • blabla

    04.02.2013 23:36
    Novi Sad
    Bezbedan grad.Novi Sad-glavni grad.Sa statusom glavnog grada dobismo i politicare-gratis.Sa njima dobismo i bahate partijske vojnike,bahate sudije koje isti postavljaju i stite,potkupljive policajce.Dobismo i kriminal,koji je svojstven velikim gradovima u ovakvim zabitima kakva je ova nasa.Zasto nisam otisao vani kada sam imao priliku?Zasto moram da delim zivotni prostor sa neradnicima,huliganima i najvecim sljamom u Evropi?
  • Autohton

    04.02.2013 22:52
    Chaure ostale-sluchaj reshen!
  • Limanka

    04.02.2013 22:45
    Jednostavno rešenje
    Neko je ostavio komentar da su deca danas jadna, nezadovoljna, isfrustrirana, da potiču iz rasturenih porodica...Pa šta?! I ja sam nezadovoljna i jako, jako isfrustrirana svime što se događa u nekada predivnom, mirnom Novom Sadu, pa ne idem da lomim, uništavam, kradem, tučem slabije od sebe ili vitlam pištoljem...I moje dete raste u jednoroditeljskoj porodici pa je lepo vaspitano i dobro...I više nego dobro zna sva svoja prava ali i obaveze!!!
    Svakom tom naduvanom ili samo nadobudnom klincu koji se uhvati da na bilo koji način ruži grad, dati macolu u ruke pa pravac-rakovački kamenolom. Da tuca kamen dok god mu ne dođe iz d....a u glavu! A pre toga, da jezikom oliže sve grafite koje je tako hrabro iscrtavao a sve u želji da pokaže svoj umetnički talenat sasve pripadnošću nekoj grupi navijača ili čega već...
  • 04.02.2013 21:53
    policija o policiji - NEMA JE (NAS)
    25g sam u policiji, policija ne postoji, nema policije na nekakav pravi funkcionalan nacin, postoje nemotivisani malobrojni klinci koje nista ne interesuje, plasljivi su (i zbog fizicke slabosti i zbog zakonske nezasticenosti)vozaju se naokolo popisuju po dojavama i nakon toga se sa tim nista ne desava. Oslonite se na srecu i slucajnost, malo i na oprez jer drugo nazalost ne postoji.
  • 04.02.2013 21:40
    "Beograde dobrodosao u NS !!!
    Jos malo ce se patike skidati klincima koje roditelji posalju u prodavnicu ispred zgrade !"

    Da si ti živ i zdrav, skidanje patika je kod nas starije nego u Beogradu. Al ne brini, tvoj kompleks će nadasve pomoći rešavanju problema!
  • Зулуф

    04.02.2013 21:27
    Нови Сад - Безбедан град...
  • Dejan

    04.02.2013 21:21
    Novi Sad nema POLICIJU! Ovo malo što ih ima su nesposobni neradnici koji sede po kafićima. Klinci nose pištolje ko na divljem zapadu? Pre neki dan sam bio na N.Naselju i ne mogu da verujem da su SVI ŠAHTOVI pokradeni,rupe na putu u svakoj ulici!
    Ljudi, probudite se!!! Koliko smrti treba da se desi pa da shvatite da su tu naša deca,da smo svi ugroženi!!! Bitnije vam je da se bakćete ćirilicom/latinicom na autobusima.
    Samo slušamo optužbe OVIH protiv ONIH!? Ljudi, pogledajte sebi u oči i shvatite da su to NAŠA deca.
  • Vojo Guzina

    04.02.2013 21:04
    Kvazi mangupi..
  • Neko

    04.02.2013 20:43
    Maloumnici
    kako mozete da trazite resenje u zabrani fudbala ili povecanju obezbedjenja(dodatnih troskova iz budjeta koji je i ovako jadan)? Pogledajte Cikago, sa svim zakonima, bez fudbala, hoce da imaju specijalce po ulicama. I to bi trebalo da vas ucini sigurnim? Stroziji zakoni, npr.? Teksas ima najvise osudjenika na smrt, a najveci procenat ubistva po glavi stanovnika. Dublji je problem, koji se ne resava histericnim emocijama ili podrzavanju politicara. Problem je sto u Srbiji se ne placa niko da misli, iskljucujuci politicke analiticare. Resenje nam daju megatrendovci i besni ljudi, Viva la Srbija. Sto barem ne kopiramo model koji uspeva u nekim zemljama?
  • PP

    04.02.2013 20:15
    @ TT, Zanimljiva opservacija, ali poenta ?!
    A ti bi se stavio na čelo te "kuke i motike" i orkestrirao nahođenje naroda?
    Strašno šta vam u ime "ideja" pada na pamet...
  • TT

    04.02.2013 19:50
    ne krivite policajce automatski
    Običan čestit policajac ima izbor: ćuti ili čačkaj mečku. Ako odabere da bude častan on čačka mečku, završiće ili karijeru ili život. Ako ćuti, vi se bunite. Svi mi znamo kako u srbiji funkcioniše, nisu policajci tako glupi da nešto ne vide, nego ne smeju da reaguju jer će nekome stati na žulj. Prvo njihovi šefovi treba da aminuju akciju i njene posledice, pa tek onda može da je bude. Oni jadni ne smeju ništa.
    Sad zamislite Titovu policiju šta bi radila da se ovako nešto desilo... tad smo imali Državu.

    Ljudi sledi nam nažalost obračun sa njima. Ili će oni nas istrebiti jednog po jednog što namerno što slučajno,
    ili će se dići kuka i motika, naoružaće se narod i ubijati ih po nahođenju.
  • @anonimus

    04.02.2013 19:50
    ..
    Trebaju druze ljudi da se mesaju posto je moglo njihovo dete,prijatelj ili neka draga osoba zbog osvete da pogine...
  • Majka

    04.02.2013 19:46
    Moram da pitam
    Ipak vas pitam šta bi bilo da je neko ubijen?!
    Neka smena u policiji, sahrana o trošku grada,
    izjava saučešća raznih ministara i? ... Gde je tu taj ubijen ŽIVOT!
  • dunja

    04.02.2013 19:42
    ljudi bre sta je sa nama? kako možete da pljujete po policiji koja radi sa tri puta manje ljudi nego sto je potrebno za ovaj grad??? zašto prebacujemo krivicu na navijače? zna se ko su pravi navijači... nisu huligani i kriminalci. ovde se radi o našoj "zlatnoj dečici" kojima ste vi kupili sve i kad nešto zgreše "sredicemo". to su vaši sinovi koji su se izgubili u vašoj porodici. Pogledajte oko sebe.. svoju decu, decu svojih prijatelja, svoje rodjake...to su ta ista "dobra i zlatna deca" kome ste sredjivali od dvojke u školi do maturskog rada.... ovo nam je slika porodice i vaspitanja, slika nas samih.... treba da objaviimo fotografije tih debila i njihovih roditelja, da zalepimo na svako drvo i prodavnicu.... da vidim onda kako će "tatica"da sredi... kad ih budemo pljuvali svi na ulici.... jer ugrožavaju naš život i naše dece...
  • anonimus

    04.02.2013 19:26
    Vi to ne razumete ljudi,nije to vise samo zbog klubova,nego osveta i ko jos zna sta.Nije ni droga u pitanju,a ko nije upucen ne bi trebao da se mesa!
  • G

    04.02.2013 19:10
    @Još Jedared - ako već niste obrazovani nego potežete izraze kojima ne znate značenje da bi valjda ispali pametniji, preporučujem vam bar da se u nekom rečniku fraza informišete o definiciji istog pre upotrebe - manje ćete lupetati. Pa sledeći put kada me "argumentovano" nazovete autističnim, održite nam svima predavanje šta znači "ad hominem".
  • 04.02.2013 19:06
    Nisam iznenadjen. Na Naselju postoje nav cz i par koji se druze medjusobno i sa nav Novog Sada i u koaliciji su protiv nav Vojvodine. Tu nema kodeksa nav, a da se ne prica o casti i postenju.
  • Majka jedinca

    04.02.2013 19:04
    Pomozi Bože!
    Deco,deco,deco! Imate li vi mladju braću, sestre koji idu u školu i vrtiće? Idu li vaši roditelji sa oružjem tamo da ih odbrane od vaših tzv. mafijaških bandi?! Jesu li vam svi živi? Imate li grobove?
  • 04.02.2013 19:01
    Osudio bi roditelje?
    Pitanje da li takva deca imaju roditelje, verovatno zive samo sa jednim roditeljem ili u porodici koja je u rasulu, pa su prepusteni ulici. Stres koji dozivljavaju kuci od oca pijandure, kockara... pokusavaju da izbace na ostalim gradjanima, tj. navijacima suparnicke grupe, sto samo daje bilo kakav povod za akciju, tucu, ubistvo...
  • pola viagre

    04.02.2013 18:58
    rešenje
    Može ko šta hoće da kaže ali velika greška je što je vojni rok ukinut.Kao rezultat smo dobili gomilu slabića na ulicama,bez mozga,sa smrtonosnim oružjem u rukama.Jedino rešenje u ovom trenutku je pretvoriti kasarnu na Futoškoj u zatvor,a "heroje ulice " i ljubitelje nasilnog navijanja uposliti na danonoćnom sredjivanju i uredjivanju grada.Garantujem da bi za mesec dana ovo bio najlepši grad.
  • Joda

    04.02.2013 18:52
    leb im jebem
    Ljudi moji , nećemo mi ništa postići diskusijom preko komentara. Ova država je sjebana i to polako svi treba da prihvatimo . Davno su priče bile "bice i nama bolje" ili tako nesto . Nemojte na kraju za sve kriviti i navijace . Jeste da oni prouzrokuju najveći deo problema i njih ovi retardirani klinci smartaju uzorima . Ali da neki momak od 16,17 godina nabavi pištolj je neprihvatljivo.
  • 04.02.2013 18:35
    KOLUMBIJA
  • Tea

    04.02.2013 18:31
    Uzas.Nikad vise onog grada,onog Novog Sada.Sta rade panduri?Nista,ali stvarno nista.Nazalost bice sve gore.
  • riki kiki

    04.02.2013 18:25
    besposlen pop i jarice krsti
    bitno da su meni dosli na vrata zbog glasne muzike iako se jedva cula,samo zbog komsinice koja je ogorcena na mene,a da se dignu i sprece ovo,nista,haa? ccc upropastise zemlju...
  • Stanovnik malog grada

    04.02.2013 18:13
    Mislim da imam srecu sto zivim malo dalje od Novog Sada. Kod nas u manjim sredinama na srecu nema ovakvih incidenata. Ovakve stvari su za svaku osudu. Dokle god pocinioci ovakvih ludorija ne dobiju adekvatnu kaznu, vec nagradu i besplatnu obuku po zatvorima, nema spasa. Za ovo bih dao 20 godina pociniteljima.
  • VNs

    04.02.2013 18:09
    Pa sta radite to crna deco? Ima li u tim vasim glavama gram mozga? Da zbog nekog kluba izgubite glavu, pa nema takvog na svetu vrednog jednog ljudskog zivota! Sve je ovo otislo daleko...
  • milions

    04.02.2013 18:00
    Rokaju se zbog gudre. Kraj price. A sto se tice ko za koga navija, sigurno su navijaci jer su jaci u takvim ekipama.Zna murija za sve to al ne radi nista jer nema dozvolu od strane vecih glavonja. Tao nekako ide ta prica..
  • paolo

    04.02.2013 17:42
    !
    Kada se taj mural crtao, navijaci su postavili skelu. Ni komunalna ni obicna policija nije reagovala da se to spreci. Da su drzavni organi reagovali svega ovoga ne bi bilo. Jasno ko dan.
  • 04.02.2013 17:39
    Novosađanka
    Protest, nego šta.
    Policija ništa ne radi.( Sem što naplaćuje kazne penzionerima što nisu uspeli da pretrče ulicu dok je bilo zeleno). Nema to veze ni sa navijačima, ni sa ludom decom. Svega je toga bilo i biće, ali su se taki barem plašili policije. Sad duvaju zajedno.
    Protest.
    Ne znam ljudi što toliko trujete. Nikom ovo ne valja. Bolje bi bilo da se dogovorimo da nam ovo nikako ne valja. Setite se da jedino tako nešto može.
    Inače..ode mas u propas.
  • još jedared

    04.02.2013 17:31
    @G
    "Vrhunac je mislim ipak ad hominem opaska u ovoj gomili lupetanja - vi fašistički "vojvođani" ste uvek i u svakom komentaru prepuni neoborivih argumenata, baš kao i u poslednjem."

    Druže pa ti ni ne znaš šta je ad hominem.
    (inače ovo što si napisao je ad hominem)
  • G

    04.02.2013 17:22
    Nikako nismo niti možemo biti "kolege" "gospodine". Vrhunac je mislim ipak ad hominem opaska u ovoj gomili lupetanja - vi fašistički "vojvođani" ste uvek i u svakom komentaru prepuni neoborivih argumenata, baš kao i u poslednjem.
  • Rodjeni novosadjanin

    04.02.2013 17:20
    oprati grad
    sve ovakve tipove i njima slicne .... lance na noge četke u ruke ... ceo grad da operu i prefarbaju sve fasade od grafita i navijačkih idiotskih poruka ... a noćenje u supama tih zgrada pod nadzorom stanara. KAKAV ZATVOR ???? RAD JE OD MAMUNA NAPRAVIO ČOVEKA

    p.s
    DA LI SU PLATILI POREZ NA TO NAORUZANJE
  • @poštovalac lika i dela

    04.02.2013 17:05
    @G
    Svaki G-ov komentar na ovom sajtu:

    1. Demagogija
    2. Demagogija
    3. Zamena teza
    4. Ad hominem
    5. Anti-vojvođanstvo
    6. Zamena teza

    Molim moderatora da mi ipak objavi ovaj komentar iako nema veze sa vešću, samo da bih video kolegu G-a kako autistično odgovara i na moj komentar, usput potvrđujući sve što sam napisao! Vidim da čovek ceo dan visi na ovom sajtu pa reko da mu dam nešto da se zanima...
  • ја

    04.02.2013 17:02
    @Da Besan Sam
    Због таквих као ти се ово све и дешава. Такви као ти сеју мржњу у овом граду јер деле људе на то одакле су а не по томе какви су!
    И предлажем ти да се што пре одселиш и не загађујеш наш град својим смрадом мржње и нетолеранције!
  • jo

    04.02.2013 16:51
    Još večeras
    Još večeras bi dobili metle i lopate pa narednih dva meseca da čiste bulevare u sred dana da ih balave sponzorušice gledaju i da im se narod podsmeva.Šta drugo očekivati kad su im idoli kojekakve banana narikače u džipovima od 100 hiljada evra
  • G

    04.02.2013 16:51
    @Da Besan Sam - odlično rešenje, istorija je prepuna primera da su podele jednog naroda rešavale ovakve probleme (dobro bi bilo ipak da navedete jedan jedini takav primer). Ako pak planiramo da budemo prvi u istoriji sa takvim rešenjem, što hitnije patentirajte pronalazak, biće vam jeftinije nego da posle patentirate posebno u svim državama regiona, Republici Liman, Republici Novo Naselje, Republici Ljubitelji životinja, Republici Mrzitelji životinja, i svim ostalim republikama kojima težite da bi rešili sve nagomilane probleme u, trenutno, Republici Srbiji. A ako se odselite u SAD, obavezno i njima prenesite svoju mudrost, da se i oni konačno reše masovnih ubistava po bioskopima, školama i tržnim centrima. Kada bi makar delić te energije koju deklarativno ulažete da razbijate državu uputili u korisnom pravcu, možda bi nešto i postigli - da ne govorim o onima sa beskrajnom koncentracijom otrova i mržnje koju bljuju svuda oko sebe.
    A da se vratimo na temu, ono što je ovoj državi neophodno odmah, jeste jedan novi veliki zatvor, sa posebnim odeljkom za sudstvo koje na ulicu pušta ovakve koje prethodno policija privede. Pravosuđe u Srbiji je trenutno najveći krivac ovoga što se dešava.
  • 04.02.2013 16:46
    Gogs
    Danasnja deca su besna i sita svega.I onda moraju negde da se prazne.Resenje,"logor" za decu i rad,red,disciplina,pa neka se tamo prazne slobodno.Iskreno nisam iz NS-a ali ga volim,jer se osecam u njemu kao kod kuce.Ali ovo sto se desava u danasnje vreme mislim da je prevrsilo svaku meru.Dok god maloletnici mogu da bleje po ulici i niko da ih ne kontrolise a policija da nista ne radi imacemo ovakve tekstove i naslove.
  • ciga

    04.02.2013 16:29
    svak smeta :)
    ako bude smak sveta ja cu u njemacku :D
  • nsadjanin

    04.02.2013 16:22
    "ne mogu da verujem?","jaooo..."
    Pa samo gledam ove komentare...ja ne znam ljudi gde vi zivite i gde ste se rodili,ali ovoga je uvek bilo,samo ne u vasem dvoristu nego u tudjem,pa se sada cudite.I ovo nije nikakva zaseda i gluposti...ovo je obican sljam maloletnih delikvenata N.Sada koji treba poslati u Krusevac ili na lecenje.Sa sve vecom nemastinom,dolaze gora vremena,a sa njima i gore generacije i polupanija omladina.
  • da besan sam

    04.02.2013 16:21
    LA, NS, "država"
    "Ето у Лос Анђелесу нема навијача, ал зато има сваки кварт наоружане банде... Стока увек нађе разлоге..."

    ---------

    Kao prvo, Los Anđeles ima stavnovnika koliko i cela Srbija, a porediš ga sa varoši koja nema ni 500.000 ljudi sa okolnim selima.

    Kao drugo, kada "stoka nađe razloge" u LA, onda stoka biva uhapšena ili propuštena kroz stamene ruke milicije, dok se naša "stoka" čašćava i druži sa istom tom milicijom.

    Zaključa: država postoji kako bi zaštitila svoje građane. Kako bi poštenim ljudima pružula priliku za normalan i zdrav život, i kako bi kažnjavala one loše. Srbija to ne radi. Zapravo, Srbija to radi kontra. Dakle, Srbija je ništavna kao država jer prosečan građanin od nje nema koristi. Srbija je kao država štetna, a ne korisna svojim građanima. I zato ću se do beskonačnosti zalagati za što veće rasturanje Srbije, barem dok se ne odselim. Nezavisna Vojvodina, Nezavisna Timočka krajina, ne zanima me, sve dok se ovaj frankenštajn od nacije ne raskanta za sva vremena.

    Ako neko hoće da me tuži za podrivanje ustavnog poretka, IP adresa poznata redakciji.
  • protest

    04.02.2013 16:18
    Nego dragi novosadjani ocemo li mi izaci na ulice da protestujemo protiv ovog bezumnog nasilja, ili su nam samo kere bitne???
    Zahtevamo od policije i sudstva da se ovakvi kriminalci osude na dugogodisnje kazne za primer drugima! Da se ociste tribine nasih stadiona od te bagre, i da se vrati sport pravim navijacima koji vole svoj klub i postuju protivnika. Zna policija sve te huligane ko su. Dajem glavu da imaju u policiji ceo spisak svih koji su u navijackim grupama! Uklonimo kukolj iz naseg grada dok ne bude kasno!!!
  • Laki

    04.02.2013 16:10
    Nekada i sad
    Nekada su policajci pesaka isli u patrolu i nadgledali ulice, a danas policajci idu automobilima u kafice i nadgledaju kladionice!
  • zoe

    04.02.2013 16:10
    A da mi malo gradimo zatvore a?
    Pokušaj kidnapovanja deteta iz škole,nađena mrtva beba u putnoj torbi,trovanje pasa otrovima opasnim i po ljude,oružani obračun maloletnika ispred škole i vrtića i još mnoooogo toga...To je naša svakodnevnica.Ima da nas nema već za 5 god.
  • 04.02.2013 16:08
    "Nsadista - Kratko i jasno
    Zabraniti fudbal i ostale sportove, koji stvaraju ove manijake.
    Stvar rešena.
    Žrtvovao bih 10.000.000+ sportskih klubova, ako je moje dete u riziku da mu neko razbije glavu ili ga ustreli/osakati."
    Рече неко ко се потписује као нСАДИСТА...
    Није крив ни фудбал ни прави навијачи за ово. Ово нису навијачи већ багра која се скрива међу њима. Да нема навијачких група и спорта они би врло брзо нашли неку другу опцију ради криминалног удруживања. Ето у Лос Анђелесу нема навијача, ал зато има сваки кварт наоружане банде... Стока увек нађе разлоге...
  • 04.02.2013 16:06
    a zamenik gradonacelinika resava natpise na gradskim autobusima. to je najbitnije.
  • @!!!

    04.02.2013 16:04
    ..
    Druze ja imam 22godine i bas sto kazes to je bila pre "marakana" na kojoj se igrao fudbal danju i nocu setale iste musko-zenske ekipe,a prosle godine sam prosao sa devojkom tuda pravio se da mi je "svejedno" i glumio da sam opusten u vezi toga sto na svakoj klupi po 10likova borave i gledaju me mrko. Naravno devojka posle toga u zivotu nije htela tu da prodjemo..
    Ne mogu da kazem da ja nisam sarao zgrade,ali u mome drustvu niko nije nosio navijacka obelezja,a sad samo ukucajte na fejsbuku "novo naselje" ,"liman" itd i videcete sve te grupice jer stavlajju pored imena delove grada i lako cete preko slika prepoznati majmune..
  • Pera Genije

    04.02.2013 16:00
    Ooo da :)
    Beograde dobrodosao u NS !!!
    Jos malo ce se patike skidati klincima koje roditelji posalju u prodavnicu ispred zgrade !
  • NS

    04.02.2013 15:59
    pitanje?
    .. jel se i dalje drzimo one parole.. ma pustite ih deca su .. sta da se radi, smirice se..

    ...
    PADINJAK bato i kramp u ruke pa da vidis kako ce se opametiti..
  • klinac

    04.02.2013 15:57
    klinci
    neki "stari" novi klinci...
  • 04.02.2013 15:57
    M
    Ja bih sve te roditelje osudio na jedno 10-tak godina robije,za nauk drugima pa da vidim onda kako bi vaspitavali decu.
  • Mile

    04.02.2013 15:57
    tuga..

    Nažalost, velika nezaposlenost, neimaština decu tera na ovakve vidove zabave. U sve to je dobrim delom umešana i droga, reketiranja, politika...
    Nekad si glasače pridobijao radnim mestima i odmorima u firminom letovalištu na primorju, sada im daješ da diluju,pucaju, "navijaju"...štitiš ih od policije a oni su spremni da odrade svaki prljavi posao.
    Tuga, čemer i jad.
  • deda

    04.02.2013 15:51
    @novo naselje/Bistrica=novo nasilje
    Sta se cudite zbog ovog dogadjaja?

    Pa Novi Sad i Nis nemaju "nacelnika policije".
    To je skoro 700-800.000 ljudi bez "glavnog serifa".

    Nije tesko pogoditi kome to ide u prilog.

    Posle se cudimo sto su se tamo neki, nekada davno sastajali i kovali planove za nasu buducnost.

    "Posao je posao",ipak je ovo kapitalizam.
  • 04.02.2013 15:42
    "Anonimus - anonymouse
    Na naselju se udruzuju zvijezdasi, grobasi i korindjasi protiv navijaca Vojvodine."
    Ајде не лупај. На насељу нема ни 10 људи који су у Кориди...
    Него да нису можда ови што су пуцали јадне жртве па су погодили чак са лимана или грбавице на насеље да спрече ту заверу против њих?
    Страшно је да има људи који оправдавају ово само зато што су то урадили фирмаши... Срамота!
  • !!!

    04.02.2013 15:41
    !!!!!!
    Ako policija zeli moze da pronadje ove DEBILE za pola sata,tacno se zna ko su ti debili 96,95,94 godiste... Lepo odes na kucnu adresu pritisnes par njih da kazu jer sigurno znaju niko o tome izmedju njih ne cuti vec se hvali.Ja imam 20 godina i nisam u tim navijackim vodama,ali tacno znam od svake te generacije bar njih 5-6 koji do sad imaju u dosijeu bar 10-15 tuca,tako da je to najmanji problem njih pronaci samo sto ce onda roditelji da potegnu veze i dete ce biti oslobodjeno.Kad se setim pre 10 godina u skolu sam isao sam peske iz druge smene kad je padne mrak vracao se kuci takodje peske sa drugovima drugaricama,na toj istoj livadi gde se desila pucnjava takozvnoj ''Marakani'' se igarao fudbal po ceo dan,a danas ne smes proci tim krajem jer ako si nepoznat tim debilima slede batine.NOVO NASELJE OD NAJMIRNIJEG DELA GRADA DOSLO JE DO.....
  • dr.

    04.02.2013 15:29
    Prosle godine bila je vest na medijima kako je kompletna gradska uprava u Veroni kolektivno podnela ostavku jer nisu suzbili rastuci kriminal u svom gradu . Kod nas se naravno to nikad nece desiti jer je fotelja udobna a koverta debela .
    Svako normalan bi se stoga zapitao : cemu i zasto sluze sudstvo i milicija u ovom gradu ? Nije valjda zato da bi stitili i cuvali gradjane ?
    Uskoro cemo svaki dan koji prodje bez kriminala i pucnjave slaviti kao svojevrstan praznik .
  • lajk

    04.02.2013 15:25
    @ode mast u propast
    "ns je postao poligon izivljavanja kvazi navijaca i maloletnih dilera koji se kao igraju ulice u trouglu vojvodina - partizan - zvezda."
    Pun pogodak!

    "da li stvarno policija ne zna ko su sefovi tih kaonavijackih dilerskih grupa i ne moze sa time da izadje na kraj?"
  • Nsadista

    04.02.2013 15:21
    Kratko i jasno
    Zabraniti fudbal i ostale sportove, koji stvaraju ove manijake.
    Stvar rešena.
    Žrtvovao bih 10.000.000+ sportskih klubova, ako je moje dete u riziku da mu neko razbije glavu ili ga ustreli/osakati.
  • 04.02.2013 15:21
    Kiki
    Zaseda sa pistoljima, strasno i uzasno! Ciji navijaci i ko je to ucinio??
  • gg

    04.02.2013 15:20
    cuo sam pucnjavu
    oko 13 h sam prolazio ulicom kace dejanovic i cuo sam 15 pucnjeva, moram priznati dosta slicno petardama ali puno jace...inace mi dete ide u tu osnovnu skolu i sta reci , nego katastrofa, jos malo mi fali da kazem da me je sramota sto sam rogjeni novosadjanin..a tako je bio lep , dobrocudan grad...glavni krivci za stanje su ovi mali ,veliki, debeli, ruzni, mrsavi,lepi (za sebe),uceni, bezobrazni, glupi, pametni sa desetkama na fakultetima, sto sebe nazivaju politicarima..katastrofa..
  • Boys

    04.02.2013 15:14
    Rad
    Pronaci,procesuirati,najbolje nekoliko godina drustveno korisnog rada,hleba i motike. Onda bi se zapitali,hoce li ponoviti isto? Sumnjam!
  • 04.02.2013 15:10
    anonymouse
    Na naselju se udruzuju zvijezdasi, grobasi i korindjasi protiv navijaca Vojvodine.
  • kiwins

    04.02.2013 15:09
    i kako sad....
    Poznajem ovaj kraj jer sam isla u ovu skolu i ovo obdaniste. I sad, kad i sama imam dete razmisljam da se iz centra gde trenutno zivim preselim u 'mirniji' deo (citaj Novo Naselje) zbog deteta, da mogu da budem mirnija kad ide u skolu jer, Boze moj, meni je samo prvi dan skole prvog razreda bio pokazan put, a nadalje sam se sama snalazila bez problema. Sram me bilo, htela sam da i svom detetu pruzim mogusnost da toliko bude samostalan. I sad vi meni recite koji deo grada je nasigurniji??? Kako sam samo besna....
  • ven

    04.02.2013 15:08
    i?
    sta posle ovog? kako posle toliko slicnih dogadjaja niko ne reaguje. nisam video ni jednog policajca na ulicama novog naselja. govore da su to navijači. zbog cega su ubedjeni u to? zbog kapuljaca? ako znaju da su navijaci, onda im je lakse i da dodju do njih. bojim se ce zaboraviti za dva dana do sledeceg incidenta. koga briga za gradjane...
  • Bl

    04.02.2013 15:03
    ..
    Molim samo da oni koji komentarisu da ovo nema veze sa fudbalskim klubovima razmisle da uglavnom danasnja omladina boravi u kladionicama i ruletu sa starijima gde vide navijanje i misle da ce se najlakse dokazati preko navijacke grupe..To je glavni uzrok hteli ili ne..
    Pogledajte ulicom zidove novog sada samo :nscz,gns,firma,korida nema vise ni potpisivanja svog imena ili dela grada samo navijacke grupe..
  • 04.02.2013 15:01
    NOVO NASELJE BLEJA ZIVOT BEZ IDEJA! SRAMOTA !
  • Edvard

    04.02.2013 14:59
    mozda su sva deca gledali domaci film RANE...reziser: Srdjan Dragojevic...
  • zabrinut

    04.02.2013 14:59
    fail drzava
    jesu novosadjani primetili da postoje kvartovi gde huligani eto tako prefarbaju zidove kako oni zele
    i tako obeleze svoju teritoriju..
    tu na grbavici pisu po zidu 'nema milosti' i slicno..

    meni je muka ovih huligana, kad ce ih palica stici vise....
  • lokkero

    04.02.2013 14:50
    ne skontam
    ...kako ovde neki bagateliziju ovaj dogadaj...to je bila zaseda...zaseda se postavja za planirano ubijstvo,znaci to je bio pokusaj ubijstva sa predumisljajem...i zato to nisu neki mangupi ili navijaci...to su najobicniji kriminalci !
  • Komsa s drugog dela grada

    04.02.2013 14:44
    Bravo komso!!!
  • Naučnik

    04.02.2013 14:42
    Bežmo!
    Novi Sad više nije bezbedan ni za pse, ni za decu...
  • w

    04.02.2013 14:39
    Ali da krenemo od...
    Ovo je strašno, ali da krenemo od toga da ni u jednoj državi nisam video toliko grafita... sve je išarano i ispisano, zidovi, ograde, znakovi svih vrsta, autobuske stanice i sve ili politike ili od navijačkih grupa. Dok je to normano i policija pušta, mafija će regrutovati klince i pucnjave će biti sve češće.
  • Teča

    04.02.2013 14:34
    Teeeška selendra...
    Ovaj grad je postao teeeška selendra; imamo teroristu koji baca otrove po javnim površinama, žgadiju sa kapuljačama što se bavi kriminalom a koje političari tolerišu, i policiju koja je,što nesposobna, što zauzeta " tezgarenjima" po ugostiteljskim objektima !!! A gradski čelnici dele sebi platice i stimulanse ! FUJ !!!
  • @Eto sad

    04.02.2013 14:32
    pogle bolje
    to su pucali klinci koji sigurno nemaju 18godina a ti do 18 godina trebas jako puno ljudi da se naubijas da bi bio u zatvoru,a ovi ne idu sa tim da ubiju coveka nego da "dokazu da smeju" ,a zalutace metak kad tad u nevinog..takav zakon nazalost..
  • Bata brkić

    04.02.2013 14:32
    Ne lipši magare...
    Samo malo strpljenja, samo što nije decembar, pa će onda 80 policajaca da štiti Novo naselje i okolinu. Stižu kroz Fruškogorski tunel.
  • 04.02.2013 14:30
    Odlicno vaspitana deca.
    Svaka cast ljudi, divim vam se.
    Mislim uspeli ste u zivotu, doprinosite natalitetu i kulturi, evo sada i skolstvu.
    Divno je ziveti sa vama u komsiluku.

    Ali i komsa ima film.
    Blizi se kraj vrpce.
  • neko

    04.02.2013 14:28
    samo vi izbegavajte cinjenice, da nema buducnosti u ocima mladih sem da budu du&elisci stranacki oni bedni kao sto je vecina prihvatila ili da ih neki privatnik gazi. Moraju negde da istresu energiju, a nece na igricama sigurno. Mastaju da budu neko i nesto, a ovo je najkraci put do toga, barem u njihovim ocima. U ovom drustvu je sve zakazalo, od psihologa, koji trebaju da preventuju, preko celokupnog drustva koje se ne odupire, pa do politicara koji nam kroje bedne sudbine, a usput i sami sebi, jer ce se nehotice susresti u gradu sa nekim manijacima. I dalje stoji predrasuda da muskarac treba da hrani porodicu, al odakle? Korenite promene su neophodne, od sebe, da ne dopustimo da nam vreme otme ljudskost i saosecanje koje su nam jos nekako ostala, do na kraju ovog politickog bunara bez dna. Ostavili smo ono najgore iz komunizma i uzeli najgore iz kapitalizma, pa sta ocekujete drugo? SVI smo to prihvatili, nisu Nemci glasali za Tadica ili Tomu ili Slobu, mi smo. Beli listici za pobedu na sledecim izborima, da vide misljenje naroda, ne samo laktase bez mozga.
  • 04.02.2013 14:27
    Зна се ко је упао и ко је пуцао. Фирмаши дошли на НН у део где су Делије и пошто немају ону ствар да се потуку користе пиштоље. Такве кукавице треба послати на дугогодишње робије да туцају камен!!!
  • bozans

    04.02.2013 14:24
    ---
    koji su to retardirani majmuni...
  • xXx

    04.02.2013 14:14
    Kakvu je taj policajac zavrsio obuku kad ne moze da razlikuje detonaciju petarde i pucanj?
  • 021IS

    04.02.2013 14:08
    Navijacki mural
    E sada lepo potrazite u arhivi kako su reagovali (odnosno kako NISU reagovali) nadlezni kada je pravljen ovaj navijacki mural sa slike i kada je ta ista BAGRA otvoreno pokazala da ima ledja i zastitu da radi sta hoce. Evo gospodo rezultata te pomirljive politike prema huliganima. I dokle vise da upozoravamo da MORA da postoji svakodnevna patrola policije na N.Naselju???!!!
  • Eto sad

    04.02.2013 14:05
    fali njima simika u guzici, ali ne brinem, napunice ih u cuzi "ortaci"
  • robokap

    04.02.2013 14:04
    neka ne brine, to su samo petarde!!! i taj policajac treba da čuva decu!!!
  • П**чкетине комплексаши

    04.02.2013 14:02


    Где је Љуба,где су муда и времена друга, кад је пар маснаја,нос,аркада био исход туча???!!!
  • 04.02.2013 14:01
    Aha cuo sam sirene.
    Trebalo bi sistematski i temeljno istrebiti i kazniti ovakve mongoloide.Roditelje kazniti ako je oruzje njihovo. Nemojte mi reci da se ne zna ko su ovi klinci. Dovoljno je da patrola prode naseljem, pa da u vecernjim casovima vidi manje horde klinaca sa kapuljacama, samo ih pretresite. Mene ovo vise ne cudi, pitanje je vremena kada ce neko nevin poginuti. Ovi balavci ne zasluzuju slobodu.Jebem ti sudstvo i drzavu. Istrebice nas.
  • mokgab

    04.02.2013 14:00
    Bezbednost
    Sigurno su i ovo uradili ti ulični psi (doduše malo maskirani), koji predstavljaju, po mnogima, najveću pretnju za bezbednost dece Novog Sada...
  • Jelena

    04.02.2013 13:59
    NN
    Novo naselje, posebno deo sa slike, je jedan od opasnijih delova grada. Bilo bi im bolje da nešto pametno rade umesto što ugrožavaju druge sugrađane. Treba ih sve pohapsiti i poslati na prinudni rad...mislim da se ne bi više igrali grafita, batina i ostalih sranja! Pozdrav Novosađani
  • ode mast u propast

    04.02.2013 13:58
    sta sada?
    i sta sada kada se i pronadju ovi kreteni koji se igraju opasnih momaka i pucaju okolo?

    da li su njihovi roditelji svesni kolike su im budale i magarcine sinovi?

    ns je postao poligon izivljavanja kvazi navijaca i maloletnih dilera koji se kao igraju ulice u trouglu vojvodina - partizan - zvezda.

    da li stvarno policija ne zna ko su sefovi tih kaonavijackih dilerskih grupa i ne moze sa time da izadje na kraj?

    da li ce barem jedno od ovih mojih pitanja dobiti odgovor?

  • 04.02.2013 13:54
    Igrala se deca. :)
  • TT

    04.02.2013 13:53
    šteta
    što su tako loši strelci i jedni i drugi... ovako je neko mogao stradati nedužan
  • dr.proka

    04.02.2013 13:39
    ne brinite
    to su mi krali kola pa sam ih malo potprasio....mirno spavajte svi!!!
  • Buba

    04.02.2013 13:36
    Meanwhile in Novi Sad...
  • Bl

    04.02.2013 13:19
    ..
    Novo Nasilje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna