Novi Sad
25.02.2013.
07:47 > 10:51
Poverioci ATP Vojvodine od danas mogu da naplate 14 miliona dinara od Grada.
  • zorann

    26.02.2013 07:36
    voleo bih...
    da neko razume ocemu se ovde radi kad spominjete vlast proslu ! Prosla vlast nije mogla da ucini nista,jer je Privredni sud presudio u korist grada,i sta je grad trebao da uradi,da ide na "poravnjanje"ili u pregovore kad je presudjeno u korist grada ! e tad dolazi do zalbe ATP Apelacionom sudu,i niko nije mogao da pretpostavi da ce isto vece preinaciti spor u korist ATP !isti ljudi,isto vece,sve isto a dve odluke,kontradiktorne...i konacna presuda stize pocetkom godine pred izbore,to je sustina i istina oko svega ovoga !
  • Mirko NS

    25.02.2013 18:44
    uh
    Sve bi manje bolelo da nije te kamate,4 godine ste samo procerdali!!!! Hvala Prosloj vlasti sto je tako zdusno svaki problem resavala!
  • Odgovorno

    25.02.2013 17:37
    Bar su odgovorno resili problem u sto kracem roku. Nisu razvlacili problem godinama kao neki ...
  • prle

    25.02.2013 14:15
    Pitanje..
    Treba pitati Devica ko mu je predlozio pravljenje stanice,posto je ocigledno da je to Mirovic i Maja pa njima oduzmite te pare,a i imaju ih posto lepo zive.....
  • ZOLE

    25.02.2013 11:55
    U Novom Sadu se do skoro nije nista radilo legalno i verujem da ovo nije usamljen slucaj gde ce grad da placa greske proslih vlasti, ali samo se nadam da ce svi biti kaznjeni za svoja nedela.
  • PIK

    25.02.2013 11:52
    Sve koji su umesani u ovo treba zatvoriti i baciti kljuc, nema veze iz koje su stranke.
  • predlagac

    25.02.2013 11:25
    jednostavno...
    Anamneza: HRONICNA BESPARICA
    Dijagnoza: Kriminal i korupcija
    Terapija: AMPUTACIJA ( ZATVOR )
    Prognoza: NEMA NAM SPASA, BEZ,*APSA
  • Limanka

    25.02.2013 11:24
    Al' su vas dekoncentrisali...zapravo, sve su nas..
    Pobogu ljudi i pišete i na vestima govorite da je u pitanju 14 miliona dinara. 14 MILIONA EURA...to je prava cifra...Ne zameram vam uopšte, ovi su nas totalno sludeli...Usput, iz naših džepova će se nadoknaditi i 5,5 miliona eura datih Borovici...I ko zna koliko još...Novosađani su propali. I ko zna kada će se oporaviti...
  • Novosadjanka

    25.02.2013 10:39
    Gde god je upleten Jašarević, dokumenta nisu čista....
  • barbara

    25.02.2013 10:17
    Vučić na ispitu
    E da vidimo sad Vučića na delu, treba da hapsi svoje, naš me zanima oće maja i igor sad u zatvor.
    Bojim se ništa od zogam tako da Vučiću, toliko o tvoj pravdi
  • vojvodjanka

    25.02.2013 10:15
    srecnica
    Ja sam danas srecna, dobicu MOJE ZARADJENE plate iz ATP Vojvodina. Platicu racune i vratiti dugove. Gradonacelnik svoju diplomu pravnika moze okaciti macku o rep. Za njega odluka suda mora da se postuje kada su poslanici SNS-a u pitanju, njima mora da se isplati po 1.ooo.ooo.din. a bivsim radnicima ATP Vojvodina ne!! Za razliku od ovih mi smo te pare ZARADILI!Nisu radnici krivi za ovaku presudu, neka se nadje krivac , nas to ne interesuje , mi cemo nase pare dobiti makar se cerali do Strazbura.
  • Horvat sa Detelinare

    25.02.2013 10:03
    sramota
    Majo, koliko si kasirala?
  • Skenjan

    25.02.2013 09:57
    Politika
    Ovo je samo dokaz da gradonačelnik ima jako široka ovlašćenja ... tako je Maja potpisala ovo za stanicu, Rodni zabranio trke na Mišeluku ... itd...
  • marina

    25.02.2013 09:54
    kuku lele
    Sramota me je što živim u Novom Sadu, nova vlast nije donela ništa bolje, ukinuti sistem gde se gradonačelnik bira iz stranke... nikog nije briga za grad, svi samo kupe političke poene. I treba da postoje dve stanice, u čemu je problem, nova mi se baš sviđa, stara je ruina, toliko para a nikad nisu ulagali u nju, pa gde su išle naše budžetske pare Vučeviću, Pavličiću, Gojkovićka, pa topet Vučeviću, nema više gradonačelnika kao što su bili Dejanović, Petrov itd...
  • mira

    25.02.2013 09:52
    s.anje
    Vucevic izmislja, dokumenta su sva u redu... posle toliko godina, kao nije u redu... neka puste Devića da radi, pa i ATP je godinama poslovala, šta hoćete da više ne radi... odjednom se brinete za radnike GRAS-a, a za ostale... Ovaj grad i država su toliko opljačkani, da vam niko više ništa ne veruje... u skupštini u petak ste se ponašali kao klinci, smejali, dobacivali, kao na pijaci... treba ukinuti stranački sistem... svi su tu samo zbog para...
  • Vlada Jeremić

    25.02.2013 09:49
    Konkretan predlog !
    Osoba koja je potpisala štetne Ugovore, kao i njene saradnike pozvati na krivičnu odgovornost. Odbornicima skupštine Grada, gradonačelniku, zamenicima gradonačelnika, kao i njihovim savetnicima ISPLAĆIVATI republički minimalac do kraja mandata. Ista mera bi trebala da važi i za direktore JP, Upravne odbore, savetnike i kojekakve "šetače" po JP. Za početak...
  • Prro

    25.02.2013 09:34
    1. nije 14 miliona DINARA NEGO evra !!!
    2. @ Olga - Juristi - Nece platiti dobrovoljno u ostavljenom roku od 8 dana nego ce pustiti da se poverilac sam naplati.

    3. Naprednjaci da lepo istraze svoj vrh Maju i Mirovica i Vucetu Toskovica i V.Stojkovica i time dokazu da zaista se bore protiv korupcije
    4. Novi Sad je bitno ugrozen al mi nije jasno kako nema trezorski racun Grad koji ne moze biti blokiran
  • zorann

    25.02.2013 09:30
    zna se ko je kriv
    krivci su dobro poznati,jednostavno gradonacelnik grada Gojkovic Maja,direktor ZIG-a Mirovic Igor,clan gradskog veca za saobracaj Stojkovic Vladimir i Toskovic Vuceta.predsednik skupstine grada Vucevic Zoran ! verovatno je umesan i direktor Urbanizma u to vreme itd .Skupstina grada nikada nije raspravljala u tom periodu o ugovoru ,bilo je predlozeno od DS da se raspravlja ,ali nije bilo kvoruma ! Ako ste pratili skupstinu u petak,culi ste gospodju Musicki koja je rekla,sta joj je tada rekao Vucevic Zoran,da je ovo krupno i veliko , i da se zna na sastanku gradskog veca koje bio najuporniji da se ovo zavrsi brzo i sto pre ! Sve ih treba saslusati,krivac je na dohvat ruke i svi su VISOKI funkcioneri SNS ! Vucicu ,na Vas je red ako mislite i ako zelite kriminalce u zatvoru,nema selektivnog hapsenja!
  • Bradilko

    25.02.2013 09:24
    Novosađani,kako se danas osećate?
    Ja se danas osećam kao da me je neko u sred stana opljačkao za 90 evra,pošto nas je troje,baš zbog ovog slučaj!
    Kad je koncert Balaševića,Georgieva,Zvezda Granda kod Miletića dođe i po 20000 sugrađana.A gde su sada da se okupe i pokažu nezadovoljstvo?Ćutimo i trpimo,tako nam i treba!
  • Olga

    25.02.2013 08:39
    Juristi
    Vucicu kako mozes da TI kazes: Mi necemo da platimo! Sudski nalog moras da postujes, dao si zakletvu kao Jurista i advokat a sad to krsis.
    Ja cu da dignem prijavu da ti oduzmu pravnicku diplomu jer krsis prava koja su jasna.Srami se.
  • JAZZ

    25.02.2013 08:34
    Čija će sada biti autobuska stanica, ko je vlasnik ako se isplate pare..?
    Da li je vlasnik onda grad ili i dalje Dević ? To niko ne objašnjava ?
  • panonius

    25.02.2013 08:33
    vučević neće da poništi ugovor !?
    "On je dodao da su došli do saznanja da neka dokumenta ovog preduzeća nisu baš čista." (posle toliko GODINA!!!!) I sad zbog toga neće da poništi ugovor sa ATP !? Ko koga ovde za..bava ? Koliko će od ovih silnih para dobiti bivši zaposleni nesrećnici?
    Hoće li potpisnik u ime grada da fasuje koji dinar na ime štete koji je prouzrovala ??
    Mi ima da se pružimo - i to debelo.
  • NSWest

    25.02.2013 07:57
    Odgovorni?
    Moje pitanje je više nego direktno i jednostavno?
    Ko je odgovoran?
    Gradonačelnik Maja?
    Gradsko veće?
    Poslanici u sazivu Gradske skupštine, koji su izglasali rešenje o potpisivanju Ugovora?
    Ko?
    Krivica individualna, odgovornost kolektivna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna