Novi Sad
06.03.2013.
11:59
Tužilaštvo za organizovani kriminal uskoro bi moglo da pokrene postupak protiv predsednika Izvršnog odbora DS Dušana Elezovića zbog malverzacija s kreditima u Razvojnoj banci Vojvodine.
  • Nikola

    07.03.2013 12:51
    ...
    Iskreno se nadam da će odgovarati za sve svoje postupke koje je učinio u prošlosti. Kriminalci treba da odgovaraju!
  • jaPAja...

    07.03.2013 08:51
    VEĆ VIĐENO
    "Odrastao i zreo čovek treba da stoji iz svojih odluka i dela i da se ne izvlači da je nešto morao..."Kako to gordo zvuči! Samo što mi nemamo ama baš nikakvo merilo, niti išta spram čoveka - tu je kvaka! Mi smo banda koja se krije iza sveznajućeg Kurira! Poštujemo vlastodršce jer ne vladamo ni sobom! Koliko je izmišljenih afera prodefilovalo svih ovih godina dok smo od poštovanih radnika postali najamnici a mi - tajac? Još par godina kurirskih vesti i svi ćemo biti i beskućnici koji za hleba daju ono malo sirotinje pod hipoteku, jer smo dokazano nezreli! A mi se sladimo nikad dokazanim kurirskim ogovaranjima, spletkama, skandalima koji se i izmišljaju da bi nas lakše pelješili! I sve češće mi na um pada divna stara dosetka:

    PRE RATA NISMO IMALI NIŠTA A ONDA SU DOŠLI NEMCI I SVE NAM OTELI!

    ...i tako,se eto opet misli da će ovi novi biti bolji od onih starih "u krug, u krug, u krug, u krug igraju kolo vlast i drug...
  • 07.03.2013 08:37
    ns
    Cekajte da neko bude i osudjen i vrati pare.
    Juce je nadi divljan apelacioni sud smanjio kaznu sa 5 godina na 6 meseci zatvora za 3.5 miliona koje je maznula.
    Za te pare i ja bih sedeo 6 meseci u zatvoru. Jedino nekazu koliko je sudija dobio.
  • inkasant

    07.03.2013 06:43
    Sve ima svoju cenu.Poslušnost i neznanje su bili traženi i nagrađivani,još su na ceni,a dokle će videćemo.Lično ne žalim i nemam razumevanje za poslušnike koji se vade na komandnu odgovornost.Odrastao i zreo čovek treba da stoji iz svojih odluka i dela i da se ne izvlači da je nešto morao.Znamo šta se jedino mora.A bez znanja i stručnosti,je kao hleba bez motike.Lepo ima da se plati cena neznanja,pohlepe,gluposti i ljigavosti.Ko je kriv čoveku kad se sam nudi da bude iskorišten i posle kao krpa odbačen.Da li je opravdanje da nije znao šta radi?A da li je znao da nam nameće logiku,manire i vrednosti.Sve treba dovesti u zakonske okvire pa da onda vidimo ko je a ko nije faca.
  • Marko

    06.03.2013 23:04
    Izgleda da je ovaj čovek povezan sa svim što je sporno u ovoj državi...A kako se kaže-gde ima dima, ima i vatre...
  • Svini Tod

    06.03.2013 19:16
    Kao u snu
    Zar u svakom od spornih ugovora pronalazimo ista imena. Stvarno bih voleo da se obelodane svi slucajevi i da se izgradi u samom centru zid srama. Jedino sto se posle nekog vremena ni sam taj zid ne bi video od pokvarenih ljudi. Toliko
  • Simon

    06.03.2013 18:54
    Radili su sta su hteli. Sada dosla naplata i to sa kamatom
  • Borborita

    06.03.2013 18:47
    Sta li se tek krije od nas ako je ovo za javnost
  • Danilo

    06.03.2013 18:29
    I jos se neko cudi sto SNS hoce nove pokrajinske izbore??? Svaki dan neka afera
  • karlo

    06.03.2013 15:38
    gotov je!!!
    dopada mi se sto zute dave kao zmija zabu!!!!!!!!!!!!\
  • Mix

    06.03.2013 14:47
    Na mesto...
    ...Elezovića došao je retko pošten čovek. Ali, ni Elezović nije kriv dok se ne dokaže suprotno. U ovoj zemlji postoje sudovi, ne donosi valjda presude "Kurir" ?
  • Mia

    06.03.2013 13:33
    Koliko vidim ovde se dve radi o clanovima DS-a,i koliko vidim svi su u nekim istraznim postupcima,svi su ucesnici nekih mlaverzacija.
  • Ma,jeli moguce?

    06.03.2013 13:21
    Da ima toliko stvari?
    Koje sad polako izlaze na videlo! Nadam se da ce intitucije nezavisno bez sputavanja,istraziti sve!
    Plasim se,da prljavog vesha ima mnogo vise pod tepihom!
  • Чепркало

    06.03.2013 13:04
    Ничија није до зоре горела!
    На место председника ПО ДС уместо Елезовића дошао је миљеник Бојана Пајтића,дугогодишњи стечајни управник за територију АПВ.Човек који ведри и облачи овим просторима који зна све и немеша се у свој посао,али
    зна да слуша и испуњава задате му баханалије.Одлично сарађује са свим синдикатима поготово ССС града и помоћу њега се решава непослушних радника.
    Добро је сарађивао са РБВ и био редован гост и колсутант приликом одобравања кредита који се неморају враћати у предстчајном или стечајном поступку.Наређивао је да се дижу кредити тамо где влада АПВ није била спремна или није хтела да помогне.
    Надам се да Елезовић,свршени средњешколац,неће ћутати и прихватити сву одговорност на себе јер очито је да није рођен за то али је знао да слуша без поговора.А то кошта!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna