Novi Sad
19.03.2013.
09:25
Muzej grada Novog Sada će danas predstaviti publici sliku "Starac s krznenom kapom", ukradenu 2006. godine, a vraćenu ovoj ustanovi pre nekog vremena.
  • pantelija

    19.03.2013 15:52
    kul su ova dva na slici nova kustosa u muzeju
  • karl

    19.03.2013 12:04
    xa-xa
    a ova dvojica cuvaju laznog rembranta automatima u gradskoj kuci?
  • 19.03.2013 10:14
    Brevijar
    Nikada nije obrazloženo ni otkud vesela "tigrica", ekspertkinja za potpisivanje rekonstrukcija i doziđavanje svega i svačega to gradonačelnik poželi u Muzeju grada ( čitaj što treba da mu prođe kroz buđelar), osoba bez ijedne stručne reference, bez partijskog zalaganja (izuzev što za razliku od većine snsovki ume da upari čarapu i cipelu), izrađivačica vizit karti i grafičarka postade direktorica najveće muzejske institucije pod upravom Grada..."Rembrant" oriđinale je samo refleksija duha ovakvog poimanja kulture i odgovornosti prema kulturnoj baštini...I sa tim, te ocvalim cenzorima i penzionisanim udbašima Draškom, Perom, polupismenim Škrbom, astrologicom Milankom i ostalim društvom iz pseudokulturnog novosadskog Hada ,gradonačelnik će da kandiduje na grad za evropsku prestonicu...Dobiće kandidaturu, ali u bajci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna