Novi Sad
09.04.2013.
11:14 > 11:54
Generalni direktor Radio televizije Vojvodina Siniša Isakov izjavio je danas da je finansiranje javnih servisa u Srbiji postalo "sistematsko zamajavanje".
  • 10.04.2013 14:18
    Sta da se kaze, da mladi Isakov je samo mlad,

    a sto se tice iskustva radnoga na RTV nema, ali zato ima price svoga strica koji je shvatio da je bolje pikiti niz a ne uz vetar, te tako se Isakovi sada i ponasaju...

  • Nikola

    09.04.2013 22:27
    Dokle više
    direktore (ne)čuvenog javnog servisa? Doveo si RTV do dna svojim neradom i neznanjem i bulumentom umišljenih neradnika koji primaju hiljade evra i ne rade ništa. Plaćaš honorare rođacima i prijateljima i zapošljavaš neradnike za koje ima para dok ostali rade i gladuju? Vozikate se službenim kolima, puujte po svetu i arčite poslednje ostatke te bedne kuće. II hoćeš pretplatu. Malo li vam je? Sa kojim pravom uopšte ti pričaš o nezavisnosti a non stop daješ izjave u vladi Vojvodine? Da nećeš i ti za sekretarovog sekretara? Bruka za nas koji smo vas podržavali, a vi se ničega ne stidite svakako.
  • Payvan

    09.04.2013 15:26
    malo morgen
    Ubiranje pretplate je divna stvar: žanješ zdravu lovu iz desetina hiljada pojedinačnih džepova, program praviš kakav hoćeš-nećeš, plate određuješ iz onoga koliko si nakrčmio narodskih novaca,troškove gomilaš i nove ljude zapošljavaš koliko ti sakupljeni harač omogućava (pa i iznad toga), a prema masama koje te izdržavaju nemaš nikakvu odgovornost.
  • zmaj zamaj

    09.04.2013 12:03
    Meni vise deluje kao zamajavanje kada tajkunu sa politickim pedigreom prodate oglasni prostor za tepsiju ribe a onda kukate kako nemate novca. Njemu onda bogatsvo u dzep a vi ruke u dzepove gradjana jer vi ste zamislite javni servis. Vise je javna kuca servis gradjana nego vi koji ste samo citaci saopstenja stranaka na vlasti i nista vise. U kom veku vi zivite niste li se zalagali protiv komunizma, otvoreno trziste trt mrt... Evo vam trzista sirom je otvoreno, ulozite sopstvena sredstva slobodno radite sta god hocete i zaradjujte milijarde ako mozete neka je sa srecom a na dzepove gradjana i ideju da vas hteli ili ne vuku na grbaci zaboravite. Sramota je za ozbiljne ljude tako da zive.
  • Animator

    09.04.2013 11:42
    Tijanić je kriv...
    ...jer je pristao! Sa svakom vlašću on mora da bude dobar, pa to ti je.
  • Gillan

    09.04.2013 11:42
    Naplacujte reklame i zivite kao i sve druge TV stanice.
    Mene ne zanima da mi VI kazete sta je moje misljenje.
    Mene ne zanima da VI zivite na mojoj grbaci.
    Ma, uopste me VI ne zanimate.
  • Име

    09.04.2013 11:32
    Наслов
    Треба затворити све медије који се баве заглупљивањем народа и помоћи онима који се боре против цензуре.

    Ето вам решења...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna