Novi Sad
15.04.2013.
05:56 > 06:21
Sednica Skupštine grada Novog Sada održaće se sutra u podne, a jedina tačka dnevnog reda biće Predlog zaključka povodom Inicijative predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića za donošenje Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne Pokrajine Vojvodine.
  • 17.04.2013 06:28
    Tako treba
    Bravo !!!
  • Jo

    15.04.2013 17:28
    Ajmo ajde
    Posle grada treba očekivati razna udruženja pecaroša,penzionera,razne prve prolsterske udarne,aktive žena sa dunava i bez dunava,udruženja boćara i šetača sa keja i dok se svi ne izređaju da oni " kažu šta imaju ".A što se tiče " skupštine "grada pored te jedne što ne staviste u još 2 a to su
    2.Ko,kako,zašto je potpisao ugovor sa devićem i finansijske posledice tog posla veka.
    3.Ko će da najami pare za silnu bulumentu po javnim preduzećima ako dević uzme svoj deo
  • ZoranNS

    15.04.2013 15:09
    Da podsdetim
    Samo da podsetim Skupštinu grada da ne bi potrošili pola sednice, na datum 10. april, kao što je to uradila Olja Bećković u svojoj emisiji, nije Pajtić mislio na ustaše, nego je na našu radost 10. aprila Nemačka vratila Srbiji Dafinu Milanović.
  • Marko R.

    15.04.2013 13:52
    Sprdačina
    Skupština Vojvodine nije nadležna da raspravlja o ustavno-pravnom položaju Vojvodine, a Skupština grada jeste?! Bože, sačuvaj i zakloni! To samo naprednjački mozak može da smisli.
  • MaxNs

    15.04.2013 12:07
    Skretanje teme
    Kakve veze ima sednica skupšine grada sa usvajanjem deklaracije. Pa vi gospodo u gradu imate na stotine tekućih problema da rešavate, a ne da mitingujete u korist svoje stranke. Svaku sednicu plaćaju građani Novog Sada, pa nije valjda da vam je stanje u gradu toliko loše da i tu pokušavate da skrenete pažnju sa gorućih problema ili možda jeste!?
  • Pavle

    15.04.2013 11:18
    Munja
    Imam kuma i drugara koji su me uredno obišli u petak, a inače su iz BGD-a sa one strane dunava, svaki je bio vođa puta jednom od buseva, uredno ih odveo na kafu, a posle nekih 2h smo se razišli. E sada neka mi neko kaže da su vojvođani protiv finansijske nezavisnosti, a vi je zovite kako vam volja !!!! 50% ljudi na skupu je iz BGD-a, ali ne iz Pančeva i sl. !!!! Te vaše seljačke fore naprednjačke se teško više prodaju. Srba u Vojvodini ima 60-70%, Srbi se doseljavaju u Vojvodinu unazad 300 god. i svima je ovde uvek bilo lepo i biće im lepo ma kako se ona zvala i u ma čijem sastavu da je ili čak i samostalna što iskreno i nije ničiji cilj !! CILJ JE DA MALO VIŠE NAŠIH PARA OSTAJE U VOJVODINI !! Setite se Instituta u Kamenici i vrhunske opreme koju su ovukli za BG davnih dana pa za ozbiljnije operacije koje smo radili pre 15-tak godina moramo u inostranstvo, UŽASSSS!!! CRNO-CRVENI treba vas SKLONITI I ZABRANIT I ZATVORITI !!!!
  • darkos

    15.04.2013 11:11
    zamena teza
    Bolje da diskutujete kako da smenite ovog demagoga Vucevica. Novi Sad u svojoj istoriji (izuzimajuci njihovu Maju) nije imao veceg cirkusanta kao gradonacelnika !
  • 15.04.2013 11:01
    Napred sa deklaracijom.
    Ako ste gledali kako druge gaze ,bar ne dozvolite da vama otimaju prava, i to nasilnim metodama.
    Ustav se mora postovati, ako drzava nece, ima ko hoce.

    Fasisti raus!
  • Гордана Којић

    15.04.2013 10:47
    ПОСКУПЉЕЊА
    Да ли сте запазили нова поскупљења?
  • ZoranNS

    15.04.2013 07:49
    Deklaraciju nikako skinuti sa
    Deklaraciju nikako skinuti sa dnevnog reda. Ovde nije bitan Pajtić, bitni su građani Vojvodine, kojima Vučić, Dinkić, Dačić i Koštunica tovare svoje kadrove na vrat, sva javna preduzeća su puna, posebno je Dinkić lukav, njegovi su stalno tamo gde ima para, sada će on svoje u opštine, manja kontrola a dovoljno para. Vučićeva izjava da će Pajtić dobiti izbore na Marsu je interesantna, pošto mi živimo kao na Marsu, nije nemoguća pobeda Pajtića. Ali je ona sigurna ako nadzor nad izborima bude međunarodni, pa SNS batinaši, i njihovi privesci, Dveri, Treća Srbija ne mogu da prete građanima.
  • dole zuti

    15.04.2013 07:05
    sad junaci na zutace iz svih oruzja pali!
    E sad kad su se zuti uprpali treba im preuzeti clanstvo i to bas tako sto ce se pokazati kakvi su vodili zemlju u sunovrat proteklih 12 godina i kuda su je doveli nazad u 90 i kome su vlast predali slobinim i vojinim pionircicima. Zuti se time i hvale sto su pionire crveno crne koalicije spasli od propasti pa eto im ga sada nek se pripadnici zute parade ponosa nauzivaju mitingaskog senlucenja omladinaca crveno crne koalicije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna