Novi Sad
19.04.2013.
09:01 > 11:00
Novosađanin M. M. (32) teško je povređen kada mu je u sredu oko 13 sati, prema tvrdnjama očevidaca, preko nogu prešao gradski autobus. Nesreća se dogodila na autobuskom stajališu na uglu ulice Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja.  
  • NS

    20.04.2013 06:55
    Ima i kod nas!
    I kod nas sam ja video da vozač pomaže majci sa kolicima da unese ista! Takođe sam video da vozač govori "poštenim" putnicima da ustanu trudnoj ženi ili majci sa malim detemo u naručju! Toliko o našoj kulturi! Nije sve do vozača ima do nas putnika!
  • 10

    19.04.2013 13:39
    22
    Za 22 godine,10 puta sam srecom lakse ugruvan u autobusu,za 22 godine koliko koristim GSP. Slazem se s komentarima,ima i dobrih,susretljivih i pazljivih vozaca,i onih drugih.Ali mnogo puta zbog bahatosti drugih vozila,motociklista,pa i pesaka,vozac GSP-a je nuzno reagovao. Ne zaboravimo u proseku prazan autobus s gorivom,bez putnika,ima masu blizu 11 tona. Srecno svima,i pazljivo u saobracaju!
  • slaninar pravi

    19.04.2013 13:37
    @ Vera
    Vera, isto tako je i u Budimpešti (mislim isto kao u Bratislavi)
  • vera

    19.04.2013 12:47
    Bratislava
    Nedavno sam se vozila autobusom po Bratislavi. U jednom momentu autobus je stao, vozac je otvorio vrata,ustao,izasao napolje...gledam sta se desava....On unosi kolica sa bebom,majka ulazi za njima. Sedaju i vozac krece.... Ljudi, doslo mi je da placem...Da li je to neko video u nasem gradu? Moja cerka, koja zivi tamo, kaze da to radi vecina vozaca!
  • m

    19.04.2013 12:12
    Ima stvarno finih vozača, ali retko, koje mogu da pohvalim, koji su strpljivi i tim ljudima svača čas!!
    Ali naša stvarnost su uglavnom bahati vozači, koji se izderavaju na putnike i još koliko puta su me zatvorili sa vratima.
    Kad ulazim u bus sa decom i to u nisko podni, prvo pitam vozača: Zašto nije stao bliže uz ivičnjaka(koja je svrha niskopodnog autobusa kad ne mogu da uđem sa kolicima i detetom? Molima Vas nemojte da me zatvorite vratima i sačekajte da izadjem pošto nama treba vremena da se iskobeljamo i obavezno kažem na kojoj stanici silazimo. Bez obzira na sve ovo opet me povremeno priklješte vratima mislim na kolica i dete u njim i još jedno koje vodim za ruku.
    Ovo mi se nekoliko puta desilo u poslednjih pola godine!
    Da li neko uopšte kontroliše te vozače, ne radi se o alkoholisanom stanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna