Novi Sad
23.04.2013.
08:58 > 09:42
U ovogodišnjem gradskom budžetu 500 miliona dinara predviđeno je za održavanje puteva, biciklističkih staza i trotoara u Novom Sadu.
  • 24.04.2013 07:39
    Šta to beše zdrava životna sredina?
    Kolovoz u ulici M. Gorkog je talasast, tako da krpljenje rupa ništa neće značiti. Nama se zgrade tresu kada prolaze autobusi. Ali to izgleda nikog od nadležnih ne zanima, smatraju da je to cena života u gradu. Da li je ovo krpljenje namenjeno očuvanju samo voznog parka, a zgrade i građene u njima ko šiša? Verovatno glavnokomandujući ne stanuju u jednoj takvoj ulici i takvoj zgradi koja krcka najmanje 200 puta dnevno prilikom prolaska autobus .
  • biciklista

    23.04.2013 13:37
    biciklističke staze su jeftinije za izgradnju i održavanje, bicikl je dostupniji cenovno većem broju građana i zdraviji je bolje da se fokusiraju na bicikliste nego što sve idu u dlaku vozačima motornih vozila, te parkinzi, te kolovozi, te garaže, ovoono...
  • 23.04.2013 11:55
    Bogdan
    Krparenje na naselju je vec smesno. Ok je da su zakrpe sve vece i vece, ali vec ih ima toliko da "bulevari" Jovana DUcica, Kneza Milosa i Vojvode Stepe izgledaju smesno (tj. zalosno). Bolje da uzmu i presvuku ceo jedan od tih bulevara, nego da prave krpice iz godine u godinu. Mada predpostavljam da to urade ne bi imali para ni za jednu drugu popravku...

    A to je samo naselje... Ostali delovi grada su slicna prica.

    Ajd makar Radnicku da srede i zavrse onaj Bulevar Evrope i Temerinsku ove godine. Stare ulice mogu da cekaju ocigledno...
  • Robi

    23.04.2013 10:19
    A raskrsnica kod futoške...
    Verovatno nikada... Ili se čeka da neki zmaj iskoči iz raskrsnice...
  • 23.04.2013 10:07
    U onom prvom krpljenju od pre nekoliko dana promakla vam je rupčaga na raskrsnici - Kisačka prema Jovana subotića...

    A kad smo već tu, dajte opravite javnu rasvetu na potezu SNP do Temerinske, em što je zbog frekvencije saobraćaja nebezbedno, em što je ruglo - ko ulazi u centar NS kao da ulazi u tunel.

    Palanka zvana Novi Sad...nekad beše grad...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna