Novi Sad
29.04.2013.
13:39
Studenti i dekani fakulteta Novosadskog univerziteta potpisali su danas sa Vladom Vojvodine ugovore o sufinansiranju studijskog boravka studenata u inostranstvu u okviru projekta "Campus Europae", čija ukupna vrednost iznosi oko četiri miliona dinara.
  • 01.05.2013 10:23
    Ispitati-Sramota
    Direktor Visoke poslovne škole Radovan Tomić ,potroši pet puta više za odmore i putovanja sa svojom porodicom ,državnih (naših) para za samo pola godine .A mogao je da pomogne ovu akciju Univerziteta i Vlade Vojvodine . ,,Ali zato ne bi mogao da se ugrađuje u cenu".SRAMOTA - Ima li ZAKONA za ovakve.
  • 30.04.2013 05:47
    konacno lepa vest :-)
  • 29.04.2013 21:38
    Podrska
    svemu sto se tici prosirenja obrazovanja dece. @ Jovanka, ako neko zeli da ode iz zemlje, otici ce, sa stipendijom dobijenom na ovaj ili onaj nacin, ili bez nje. Znam mladez koja je bila u inostranstvu, pa su se vratili i planiraju, sa mnogo vecim entuzijazmom, sta da urade ovde. Obrazovanje NE BI SMELO da se stice samo u okviru jedne zemlje jer bi neminovno nazadovalo.
  • 29.04.2013 15:52
    Podrazavam
    Lepo je to sto postoji neko ko misli i na studente, jer ce oni sutra biti nosioci ovog drustva. Sto se tice prethodnog komentara, svako ko uci moze dobiti stipendiju za skolovanje u inostranstvu kako "bogati" tako i "siromasni", bitan je samo prosek.
    Podrzavam svaki cin koji vlada(bilo koja) doprinese u skolovanju mladih, jer od njih cemo sutra primati penzije.
  • Jovanka

    29.04.2013 14:02
    cija deca opet idu napolje
    Placa Pokrajina da sto pre odu iz ove zemlje a u njoj ostaje prosek.Dali je to ispravan koncept, ili treba sredstva davati ugrozenim i gladnim studentima, koji ce jednog dana postati oslonac ovog drustva.
    Godinama smo skolovali decu koja odlaze, ajmo sada malo da promeimo pristup.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna