Novi Sad
29.04.2013.
13:08
Odbornička grupa LSV podneće inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi jedina tačka dnevnog reda bila bezbednost u Novom Sadu, saopštila je danas ta stranka.
  • Citizen

    30.04.2013 14:37
    mup
    Gradonačlnik je još pre 20-tak dana zatražio imenovanje načelnika PU Novi Sad
  • palestinac

    30.04.2013 13:21
    Pitas li se ti Mila zasto su mladi puni sile mrznje i terora,ko brine o toj deci,mozda drzava,koja ne daje ni pet para na njih ,nemaju posao ,para da studiraju,zive kao pacovi...Odrastali su bukvalno u rezervatu,svuda rat mrznja i beda oko nas.Deca su nam divna ,sobzirom kako su prepustena sama sebi dok roditelji crnce kako bi preziveli.Gledaju ogromne klasne razlike,normalno je da tako reaguju.A mediji pisu nebuloze,bolje da se pozabave pedofilima u nasoj crkvi i onima sto se pozivaju na koje kakve imunitete.Nek Bog cuva svu decu i neka im pomogne da se izbore sami za sebe kad vec nema ko drugi.
  • Nika

    30.04.2013 09:18
    Ako se dobro sećam
    Bezbednost u gradu nije narušena u martu nego je godinama unazad bivala svakim danom sve lošija,ali LSV to nije mnogo brinulo. A da se reagovalo na vreme i stvari sasekle u korenu,ne bi došlo do takvog stanja
  • ns time

    30.04.2013 07:48
    Dobro ste se setili da podnesete inicijativu.Neko vreme provedeno na vlasti i vec ste se uljuljkali.Mogli biste da se kod vasih clanova raspitate o gradjaninskim inicijativama koje teku van vasih stranackih tokova upravo o bezbdenosti u gradu.U medjuvremenu, narod se opametio u smislu da nece cekati policiju na bajsu.
  • 29.04.2013 22:17
    Podrzavam!
    A nisu ni svi roditelji krivi - u srednjoskolkom dobu, okruzenje je ono koje stvara norme ponasanj,i namece da, ukoliko se ne ponasaju kao vecina, onda ste na meti sprdnje i nipodastavanja. Problem je sto se model ponasanja = prostakluk i nasilnicko ponasanje, podrzava od strane svih medija(TV/stampa/internet medija + 5 minuta slave na YouTube-u), a ne uljudnost i tolerancija razlicitog misljenja - koja ne dobija prostora da se predstavi. Eto, jednostavno, zar ne?
  • mila

    29.04.2013 19:52
    To sve jeste tako ali nikada i nije bilo bolje , tim navijacima i huliganima treba stati na kraj zauvek ... omladina je toliko puna siline,terora, zaokupljena losim stvarima da to nije normalno ... kao da nemaju roditelje i nadlezne organe u skoli koji bi se time pozabavili i skrenuli paznju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna