Novi Sad
04.06.2013.
05:24
Uručivanjem Sterijinih nagrada i izvođenjem predstave u čast nagrađenih, sinoć je završeno 58. Sterijino pozorje.
  • ns time

    06.06.2013 15:27
    Molimo Sterijino pozorje da gledaoce ne maltretira vise kupovinom karata po onim budzacima Zmaj Jovine ulice kad vec SNP ima normalnu blagajnu.Jos kad im dodjete na noge, te nema karte za ovo, te nema karte za ono, a da vam mi preporucimo na primer "Virus", divna jedna predstava, svi kazu.Ne, hvala,nemojte da mi preporucujete, isli smo i ranije u pozoriste, pa slucajno znamo sta valja.Mi nismo turisti,vec postovaoci pozorista.A takvi organizacioni promasaji napravice turisticku manifestaciju od Pozorja.
  • Bojana

    04.06.2013 12:45
    Neujednačena odluka žirija
    Kako je moguće da žiri kojim predsedava glumčina poput Predraga Ejdusa nagradu dodeli Bosiljčiću za kog svako ko ga je ikad video na ekranu ili na sceni vidi da veze s glumom nema? To je meni u celoj priči najneujednačenije. Kako može jedan Ejdus da se pravi da misli da je Bosiljčić glumac? Osim toga, mjuzikl "Zona Zamfirova" bio je toliko dosadan da se nije dalo odgledati do kraja. Gegovi i fazoni bili su na nivou "Tesne kože" ili "Žikine dinastije", ali čak i tako glupi gegovi mogu da budu smešni ako imate glumce poput Gidre i Nikole Simića. Naravno, u "Zoni" niko nije bio ni prineti ovim komičarskim veličinama.
    Zasluženo su nagradu dobili ljudi iz Narodnog pozorišta Sombor. Njima svaka čast i čestitke.
  • -

    04.06.2013 11:10
    -
    sta ja znam, a da li je neko prebrojao broj turista okupljenih na ovom skupu imitacija hedonista?

    samo pitam, trazili su pare zato sto rekose da predstavljaju turisticku meku.
    mogao bi da se prebroji fiskalni rezultat
  • gina

    04.06.2013 10:39
    tako nam i treba
    Ej, neujednaceni kriterijumi selekcije! A, kao, nagrade su dodeljene prema nekim kriterijumima... Bijedno, da bijednije ne moze biti. Bosiljcic dobio Steriju, Kokan Mladenovic i Konstantin, sve je to prljava, jadna mala politika.
  • Orwell Djordje

    04.06.2013 09:36
    Stanje je sve gore i gore
    Nema sanse da se ista pomeri u kulturi dok je vode partijski mediokriteti i metuzalemi koji kroje kulturu bukvalno po svom dzepu.
  • Pera pisar iz administrativnog

    04.06.2013 08:40
    Kadija te tuzi, kadija ti sudi.
    Najneujadnicenija bila je predstava koja je dosla direktno zahvaljujuci jednom clanu zirija. Tekst Virus u Jermeniju je odnela Dragana Boskovic. Ta je predstava bila pravi uzas za gledanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna