Novi Sad
19.06.2013.
17:26 > 08:41
Privredni sud će u petak razmatrati plan reorganizacije novosadske fabrike autobusa "Neobus", kada će biti doneta i konačna odluka da li će nekadašnji gigant proraditi ili otići u bankrot.
  • Pravi Zeko

    14.08.2013 20:49
    Za sve koji me istinski pozdravljaju, naravno, takodje i ja njih pozdravljam. Sto se tice nekih komentara koji nemaju veze sa mnom zamolio bih da me kontaktiraju telefonom jer to su budalastine koje nemaju veze sa mnom, jedino ako se neko predstavlja da sam to ja. Pozdrav svim Neobusovcima i ako da Bog da ponovo startujemo u nasoj fabrici.
  • Milojica i jos trojica

    21.06.2013 21:29
    sablonska kradja drzavnih i tudjih para
    Potpuno se slazem sa svim prethodno izrecenim komantarima!!!Zeko pozdrav i tebi od bivsih kolega Milojice i jos trojice :)
  • 21.06.2013 21:26
    Zeka :)
    Zeko sto se odma das prepoznati pa to je strasno :) kakav futozanin to je zeka!!! :P
  • insajder

    20.06.2013 12:03
    a Vlasnik !!!!
    Zamislite prevaru, da privatnom vlasniku poklonite 4 do 5 miliona eura koje je isti duzan ovoj drzavi, radnicima i dobavljačima, zato sto će kao zaposliti 50 do 100 radnika. A za to vreme isti prevarant će kao da radi na racun svih nas i da ne plaća bivše radnike i dobavljače.Pa da je znao da radi ne bi otisao u toliku dubiozu.I ta lazna prica o Arapinu koji je kao dosao da kupi autobuse pa kupio fabriku....prica za glupe novinare i naivce.Pa zasto taj vajni arapin nije naručio da se napravi jedno 100 autobusa .Sve su to naši prevaranti na celu sa bratom osumnjicenog za ratne zlocine.Odma u bankrot pa neka Kinezi kupe ako hoće! Iz bankrota će biti jeftinije i ne trebaju im lažni arapin i sadasnji suvlasnici...To je privatna firma i kad ode u bankrot nek ide o svom trošku
  • Stamena

    20.06.2013 06:00
    Fenomenalno pokrivanje
    Mogli ste da objavite strukturu i ukupnu vrednost duga.
    Iz strukture duga se vidi šta se dešavalo u 'gigantu'.
    Činjenica je da fabrika duguje više od 50% sredstava
    vlasnicima firme koji su ujedno i većinski poverioci.
    (Sami sebi 'duguju' a bez novaca ostali banka,dobavljači i radnici.)
    Takvi poverioci donose plan o reorganizaciji.
    Sutra takav plan, takvih poverilaca treba da usvoji....
  • futozan

    19.06.2013 17:35
    bivsi radnik
    ja se nadam da ce da proradi fabrika zbog radnika koji su ostali bez posla kao i ja u toj firmi.pozdrav za bivse kolege koji sada rade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna