Novi Sad
20.06.2013.
06:26
Šef odborničke grupe "Treća Srbija" u Skupštini Grada Miroslav Parović izjavio je da je na konkursu o finasiranju projekata iz oblasti kulture iz gradskog budžeta sve rađeno po zakonu i pravilima koja su usvojena u periodu kada je na vlasti bila Demokratska stranka.
  • elem

    07.07.2013 19:11
    pokondirena tikva
    Ovaj grad sa ovakvim >komesarima< na vlasti je najozbiljniji kandidat za Najposeljaceniji i najnekulturniji grad Evrope. Ovakav mentalno nepismeni soj moze samo da se sveti, mrzi i da leci svoje frustracije. Ovakvi su do sad negde camili i zavideli autohtonima na svemu. Sta ocekivati od njih sem da lazu i kradu i otimaju tudje.
  • Max021

    25.06.2013 05:10
    E moj narode napaćeni !!!
    Parovicu ajde kada si tako pošten reci odakle tebi stručnost da imaš 4(četiri) radna mesta kao savetnik što gradonačelniku što pojedinim direktorima u gradu??? Kako te nije samo sramota da ti pričaš o poštenju??? Interesuje me šta ti kažu roditelji na to tvoje poštenje ali verovatno iver ne pada daleko od klade!!!
  • Mhm

    24.06.2013 14:06
    Kupili mu fensi cvike i odelo, ali i dalje izgleda kao da je sad dosao ispred dragstora gde sa svojim pajtasima pije pivo i melje.
  • Kimi

    24.06.2013 12:19
    Ma sve su to isti karteli. Ova nova vlast kao sad nije kartel, malo sutra nije. Isti su kao oni prethodni.
  • konkretno

    20.06.2013 22:06
    za Živka Ćurčića
    Lepo ti čovek napisao da si pametan zato što ćutiš, a ti se onda javiš i sve upropastiš.
    Nije lopov samo onaj koji pljačka banke, lopov je, moj druže, i svaki onaj koji pljačka narod.
    Hoćeš da kažeš da je pošteno i moralno imati 4-5 plaćenih radnih mesta a istovremeno nemati ni teorijske šanse za uspešno obavljanje bilo koga od tih poslova jer dan ne traje 60 sati, već 24?
    Tako se zauzimaju 3-4 dodatna radna mesta u ovolikoj nezaposlenosti na koja bi mnogi došli da rade, i to puno radno vreme. Sada ovo pomnoži sa članovima vaše kombi stranke, pa pogledaj koliko građana je direktno ugroženo vašim postojanjem i radom. Nije toliko komplikovano da se shvati.

    Kako god ti gledao na ovo, meni ipak liči na lopovluk ogromnih razmera. Ili ste možda "moralni" kao vaši koalicioni partneri Bokan i Jelić? Onda je to već potpuno druga stvar.

    Kako ste ono uopšte nastupili na izborima? Iskoristili rupu u zakonu? Sada koristite i sve ostale rupe koje nađete! Ni to nije lopovluk?

    Mi čak nismo ni sa iste planete, a ne iz istog grada. Poslušajte pametan savet i ne javljajte se više, već radite to što smo vam nažalost dozvolili, jer nećete još dugo imati priliku.

    Pošteni pozdrav.
  • 20.06.2013 21:48
    decko, mnogo si jadan
  • 20.06.2013 21:46
    kartel...razbijen...pokušava da omalovaži sve ono što je urađeno po zakonu

    cek, cek, pa zar nije stranacka koleginica, sada clanica zaduzena za kulturu, izjavila da TO STO SU DO SADA NEKI PROJEKTI DOBIJALI NOVAC I RADILI PO ZAKONU NISTA NE ZNACI, UKOLIKO PROGRAMI KOJE NUDE NE ZADOVOLJAVAJU POTREBE GRADA....
    eto, malo sam tako izjavila a onda sam aminovala da, po zakonu, novac (koga ima sve manje u oblasti za koju se nisam izborila da dobije veci deo kolaca, znaci nisam uradila nista) dobiju programi namenjeni crkvi, godisnjim aktivnostima, volovima, raznjevima, ojkanju... i kada sve saberes, PO ZAKONU, ogromnu sumu dobise stranacki podobni.....opa..
    kvalitet i trajanje projekata koji nisu dobili ni dinara su samo naslovi i brojevi omalovazeni
    u cilju stranackih prepucavanja, a o sukobu interesa i nepotizmu, ma koliko se cvrsto drzite tih fotelja i drzite banku, tek ce se cuti.... pa objasnjavajte inspektorima DA JE BILO SVE PO ZAKONU...narodu ste se svi smucili....
    pokazali ste nam da osim nametanja cirilice (koja je ravnopravno pismo svakom civilizovanom coveku na ovom prostoru) i samovamaumne retorike, koristeci vlast i moc, nemate jasnu kulturnu politiku, nemate kvalitetan kadar za RUKOVANJE kulturom i nemate osecaj za vreme i prostor u kom ste se obreli.. a jos je gore ukoliko ste ovdasnji a niste juce stigli (bez ikakve dodjoske uvrede, da se ponovim, ovde se o tome ne prica medju civilizovanim svetom)
    kultura je daleko iznad politike, ali u vasem politickom plicaku isparice vrlo brzo
  • jo

    20.06.2013 17:40
    @Gillan
    Tipično za tebe i tebi slične poput ovih trećepozivaca.I jedni i drugi visite na državnim jaslama pa bar se potrudite da platite internet a ne da u radno vreme kuckate komentare o državnom trošku na računarima koje su vam poreski obveznici kupili.Nema suštinske razlike izmedju ovog sa cvikerima i vas "evropljana sa druže tito navikama".Pare nisu problem one nemaju stranku samo je različita boja dresa.I jedni i drugi žutu banku ne umete da zaradite ako nema veze sa državom.I onda su drugi lopovi jer ne mogu da namaknu dovoljno para za vaše prohteve
  • Avesom

    20.06.2013 16:33
    I jos jedno pitanje za gospodina Parovica. Po kom osnovu ste ti i Aca Djurdjev clanovi redakcije Godisnjaka Istorijskog arhiva Novog Sada, ovog u kojem je Paroski objavio svoj doktorat? Sta vas dvojica imate sa istorijskom naukom?
    Pretpostavicu sledece: IANS je za stampanje godisnjaka imao na raspolaganju 255 000, a Paroski je potrosio 105 000 kako sam kaze. Da li ste ostatak podelili vas dvojica za redaktorski posao? Da mu niste tako strucni za kulturu i nauku i recenziju napisali?
    Stidite se bando jedna. Nisam glasao za vas, ali sam ocekivao mnogo bolje i vise. Ali ispali ste gori od najgorih zutih lopova. Da se obezbedite dok ste na vlasti.
    Opet cu ponoviti, po politickom opredeljenju sam konzervativac i monarhista. Nisam ni zut ni Ligas.
    Bas zato imam pravo da vas kritikujem 100 puta gore nego njih. Bando licemerna. Mozda se nadate da ce Bog da vam oprosti ako budete postili ili se ispovedili.. Pa onda na novu turu otimacine.
    Ko nam brani drzavu i narod nije ni cudo gde smo.
  • 20.06.2013 14:35
    Sram te bilo Ćurčiću! Sestri on pomaže, jao, jao...potreso sam se.
  • Jovandeka

    20.06.2013 13:58
    @parovic 3S,bokan 3D
    Alo zemljaci, jel morete organizovat koridu kod Mileticevog spomenika ?
  • -

    20.06.2013 13:58
    -
    Živko Ćurčić veruje u deda mraza
  • djuka

    20.06.2013 13:55
    @Z.C.
    Bravo,nijedan od ponudjenih odgovora-pitanja.
    Kako se zvase "partija" na kojoj si uzeo mandat?
    Dok se Vlasi sete,Zivko sede u fotelju.
  • Živko Ćurčić

    20.06.2013 12:39
    Pozdrav za glasača
    Evo da se i ja javim posle nekog vremena. Prvenstveno zbog ličnog prozivanja i optuživanja da kradem. Nemam nikakav problem da pokažem ličnu kartu sada, kao i do pre godinu dana. Obavljam posao u firmi gde sam i radio pre bavljenja politikom, pečem zanat koji sam završio, privodim kraju doktorat i sada sam se vratio sa parcele. Nadam se da ću uspeti uskoro da uposlim nekoliko najboljih inženjera iz oblasti poljoprivrede, naravno preko javnog konkursa, nemojte tražiti vezu, jer to u Institutu za ratarstvo i povrtarstvo ne prolazi, ali zaista je tako, bar za ljude koji se bave istraživanjem.
    Istina je da dobijam dnevnice za sednice i odbornički dodatak. Pola dodatka dajem sestri koja je nezaposlena porodilja, podržavam lokalnu školu šaha, sa grupom roditelja učestvujem u finansiranju pravljenja klackalica za vrtić na Čeneju.
    Ne javljam se, jer i moja očekivanja nisu ispunjena, kao i većine novosađana, a opet ne mogu da se pretvaram i pišem hvalospeve. Verovatno smo svi mnogo više očekivali promenom prošle vlasti. Ipak od hapšenja i selektivnog proceusiranja se ne živi.
    Na kraju još jedna poruka za sve kojima je muka od svih ovih koji vode grad. Nemojte sedeti i kukati. Organizujte se. Po komentarima bi se reklo da Vas ima dosta (osim ukoliko niste tu po zadatku). Nije teško učestvovati na izborima. Teško je napraviti prvi korak, okupiti se oko zajedničke ideje, odabrati prave ljude, napraviti organizaciju i raditi. Mnogo je lako sedeti za računarom i komentarisati, mlatiti praznu slamu. Počnite da radite.
    Što se tiče pojedinih komentatora, voleo bih da se potpisuju pa da znam kome to lično proziva i da konkretno napišu šta sam ja to UKRAO.
  • 20.06.2013 12:02
    jedna te ista kasta bez obzira na kvalitet projekata". "Na taj način stvoren je jedan kartel koji je sada razbijen i na sve načine pokušava da omalovaži sve ono što je urađeno po zakonu i isključivo na osnovu kvaliteta predloženih programa"

    KASTA? RAZBIJEN KARTEL? PO ZAKONU ISKLJUCIVO NA OSNOVU KVALITETA?
    PA, OVAJ COVEK STVARNO TREBA DA SE LECI!!!!!!
    SVAKO POLEMISANJE SA NJIM JE UVREDA MENTALNOG SKLOPA U GRADU KULTURE U 21. VEKU
  • sofronije

    20.06.2013 11:50
    @parovic-informbiro
    Don Kihot novosadski ili samo "don" u pokusaju ?
  • ZoranNS

    20.06.2013 11:44
    Od kada se Novi Sad upodobio
    Od kada se Novi Sad upodobio nad ovim gradom se postavila crkuska šatra, oni koji su birali partnere za upodobljavanje doveli su nam najveće luftike i hohštaplere na vrat. Gospodin Parović je "razbio" kartele a stvorio porodično-političku bandu pljačkaša uz blagoslov ostalih partija u Novom Sadu.
  • њихов БИО гласач

    20.06.2013 11:14
    за Паровића, пуним правом!
    Као што написах, ја сам ваш БИВШИ гласач. Нисам само то, ја ЛИЧНО сам вам донео једно педесетак гласова у Новом Саду, мислећи да се коначно појавила нека политичка опција која заиста мисли на народ и своје грађане и гласаче. Ништа од вас нисам лично тражио јер ми таква "награда" никако не треба! Вратите се "вашој" предизборној причи, и упоредите садашње "резултате" са том истом причом! Ако већ ћутите на овакве прозивке, ЗАШТО ОНДА ИМАТЕ ОВАКВУ СУЛУДУ ПОТРЕБУ ЗА "САМОРЕКЛАМИРАЊЕМ"? Ви, лично, имате (колико ја ПОУЗДАНО ЗНАМ) 5 - П Е Т плаћених функција у овом граду и месечно зарађујете више од годишње просечне зараде у републици!
    Разочарали сте ме скоро као што дете може да разочара своје родитеље, толико сам Вам веровао (у преводу: БИО БУДАЛА!!!)!

    Пар питања за препоштену трећу Србију:
    Да ли постоји ИЈЕДАН ваш члан који није на државним јаслама?
    Како вас није срамота да помињете културу, кад је увелико сахрањујете, и то без погребне музике? Ви од културе немате ни чланску карту једне библиотеке!
    Зар СТВАРНО мислите да вам народ још уопште верује?
    Да ли имате смелости да ЈАВНО предате имовинске карте сада и оне од пре годину дана?
    Је ли то цена борбе за "српство"???

    Само да напоменем, ја ЈЕСАМ Србин, и увек ћу гласати за неку српску странку, али за вас ло*ове више НИКАДА! Чак ћу се трудити да у Митровици одрадите вашу "борбу"! Са таквим "пријатељима" нам непријатељи нису ни потребни! Све вас знам, јако добро, иако никада нисам био члан Двери, И ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА МИ НЕКО ОД ВАС "ПРЕПОШТЕНИХ" "СТРУЧЊАКА" ОДГОВОРИ! Знам МНООООГО више него што сам написао!
    И још вам ОБЕЋАВАМ, однећу вам 10 пута више гласова него што сам вам донео, на следећим изборима!
    Један савет: Макар ћутите као ваш репрезентативац из прве поставе, Живко Ћурчић, и талите се БЕЗ РЕКЛАМЕ! Знамо да кра*ете!
    Знамо се јако добро, и једва чекам "поштене" одговоре!
  • Don Kihot

    20.06.2013 10:55
    Prijatelju, prijatelju
    Pridružujem se ovima koji poručuju: M'rš, ajd' ćuti...Dodala bih samo: Nemoj da jedeš .... i prijatelju, prijatelju m'rš u......
  • 20.06.2013 10:50
    Paroviću, ti si stvarno divan čovek! Uvedi nam lepo gangu umesto valcera! Hvala unapred, tvoji Vojvodjani
    PS. Sram te bilo!
  • Zgranut i užasut

    20.06.2013 10:44
    Neverovatno kako je ovaj bezočan, bezobrazan i kako nas otvoreno jebe u zdrav mozak!
    Postoji li način da se ovaj skloni s očiju jednom za svagda?
  • Gillan

    20.06.2013 10:41
    @Хихихихихи - Ди је наша RBV

    Jos jedan idiot koji se smeje dok mu razvaljuju bul#u....
    Dok nam je ovakvih budala koje navijaju za parovica, nismo ni zasluzili nista bolje od fasista iz trece smrdije.
  • 20.06.2013 10:23
    Razbio si jedan kartel, ali si zato uveo svoj koji ce neko drugi razbiti i uvesti svoj kada dodje na vlast i tako u krug, u krug, u krug, . . . a narod ce po starom dobrom obicaju da sisa vesla, da sisa vesla, da sisa vesla, . . . a vi cete da se bogatite, bogatite, bogatite. Pa do juce nije imao pas za sta da vas ujede, hranili ste se u studentskim menzama ili kod rodbine kada im u kucu upadnete u vreme rucka a danas doruckujete, rucate i vecerate po restoranima. Nekada ste se po kaficima grebali za cugu a jednu cugu ispijali sat vremena da vam duze traje a danas poslanickim karticama placate skupa pića. Veoma brzo ste zaboravili pocepane starke i farke u kojima ste do juce svi hodali Zmaj Jovinom. Nema brate boljeg zanimanja od biti politicar pa makar to bilo u bilo kojoj stranci.
  • Kultur Master

    20.06.2013 10:04
    Razbijeni
    Paroviću ljube te Beli Listići!
  • Хихихихихи

    20.06.2013 09:49
    Ди је наша RBV
    Овај дечко једи ове војвођанере, ако.
  • Steva-NS

    20.06.2013 09:27
    Ja mislim da je razbijen narod i njegova kultura,a pobeđuje kartel kulture(?) neprepoznatljiv na ovim prostorima,ili blaže rečeno,sporadična kultura.Ako to shvate,lakše će im biti!
  • Rasa sa salasa

    20.06.2013 09:12
    Deco moja, ovakvih dusebriznika da se klonite.
  • New Now

    20.06.2013 09:12
    Treca Srbija-The Adams Family.

    A ovaj bolje da se vrati u svoje selo odakle je dosao na studije u nas grad,pa neka tamo razbija kartele u svojoj provinciji.

    Čudo je šta smo sve naprimali u Naš grad...
  • Orwel Djordje Vegan

    20.06.2013 09:11
    Ej, dobio minus moj komentar
    Ovo pokazuje koliko nema podrsku gradjana ni jedna stranka, samo stite jedni druge. To vazi i za crkvu, koja je apsolutno demonska. Pazite sta radite, Bozje knjigovodstvo sve belezi i onda krece u naplatu kada se najmanje nadate, tamo nema protekcije.
  • Mali Lala

    20.06.2013 08:59
    dušebrižnik Parović je,
    između ostalog:

    Odbornik u skupštini Grada Novog Sada
    zamenik direktora u Elektrodistribuciji Novi Sad
    Savetnik gradonačelnika za privredu i energetiku
    osnivač Pokreta dveri za Novi Sad, i po tom osnovu mu ležu novci na račun svaki mesec iako Treća Srbija nema pravo na te finansije. Ima tu još funkcija i funkcijica, ali onaj Đurđev je još opasniji, taj je stigao već da promeni tri stranke...
  • 20.06.2013 08:50
    Pa, ovo je Treći Rajh, a ne Treća Srbija!
  • 20.06.2013 08:45
    NIje bitno jel zuto, plavo ili neka `treca` nijans
    Uvek su organizacije koje su bile bliske strukturama gradske vlasti dobijale sredstva...Ja bih stvarno zleo, radi javnosti, da novinari pronadju i objave rezultate javnih konkursa u prethodnih 5-6 godina i sve ce Vam biti jasno.
  • 20.06.2013 08:44
    Sramota i bruka! Jel vi mislite da smo mi ludi! U stvari vi znate da mi nismo ludi, ali racunate na one druge! Ocaj pravednika ce pasti na vas! Imajte granice ljudi i citajte Sveto pismo na koje se navodno pozivate...mada kad bolje razmislim vi niste hrišćani već srbi satanske veroispovesti, čiji je otac laž!
  • Gillan

    20.06.2013 08:38
    M'rš!
  • Bradilko

    20.06.2013 08:35
    Ovaj čovek je genije!
    U lokalnoj politici je ni 2 godine a ubira plodove svog rada.Svaka čast građani "Treće Srbije"
  • Avesom

    20.06.2013 08:08
    Da je DS isto tako delio svojima, nije sporno. Ali vi ste, Paroviću upirali prstom na njih pa nije red da budete isti ako ne i gori. Naročito iz razloga što ste tako "ckveni" i "verni", a takvi lopovi. Licemerje na kvadrat.
    Štogođ, kakva li kultura i projekat u Branka Raduna i nekakvom Motorfestu...
    Je l morao baš Kulačin da nosi projekat o Šajkaškoj (mada se ja slažem oko proslave). Je l morala baš njegova žena da nosi projekat za ovo mađarsko društvo. Za čega je pare dobio Miletić?
    Neki se ovde bune da su pare dobile razne Manjače, Like... Pomenuta društva su dobila siću i mislim da ih ima tri četiri.
    Evo ja se bunim što opet dobija Exit, mada to nije kulturna nego komercijalna manifestacija. A u isto vreme u Gradskoj bilbioteci šipak za nove knjige...
  • mmk

    20.06.2013 08:04
    Samo ih treba oterati... I Trećesrbijance, zajedno sa gradonačelnikom kome su trebali da skrpi većinu, zajedno sa DDD, zajedno sa SPO i Vladom Jelićem... Svi zajedno - NAPOLJE iz Gradske kuće!
  • TT

    20.06.2013 07:57
    krticman
    paroviću vrati se u svoj grad i u Svom gradu kroji vlast, ne u Mom. Nije te sramota da se namećeš ovim ljudima? Misliš da je ceo NS sisao vesla dok TI nisi došao da ga spasiš??

    Ne dolazi se u tuđu kuću i uzurpira položaj.

    Čekamo te ovde da nešto genijalno prokomentarišeš.
  • Tiosav

    20.06.2013 07:54
    Paroviću
    Druže, ajd' ćuti 'leba ti
  • ns

    20.06.2013 07:50
    Nije teško provaliti da su ove godine pare dobili udruženja i projekti određenog "melosa" koji nije baš tipičan za ove ravničarske predele. Može se nazvati dugino poselo
  • nsnn

    20.06.2013 07:41
    KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA DA IZJAVIS KAKO SU DANI KRAJINE U BEOCINU KVALITETNIJI I BOLJI KULTURNI PROGRAM OD EXITA,FESTIVALA ULICNIH SVIRACA I SL. ???
    znas li ti uopste sa svoje planine kad si sisao gde si dosao ? Ne peku se ovde volovi na raznju, ne baca se kamena sa ramena, ne dere se sa brda na brdo komsiji, kod nas se kuva paprikas i gulas, igra se bocanje i kulturno i normalno se komunicira, a za ovo ostalo se vratite odakle ste dosli pa se tako ponasajte tamo
  • Pokojni Toza

    20.06.2013 07:34
    Vidi ti ovoga
    Ovaj mladić došao na studije i rešio da ostane!??! A sada nama pametuje sa jedno deset funkcija koje ima u gradu! Voleo bih da mi neko kaže koliko tačno funkcija i plata ima ovaj deran što je izbačen iz Dveri!?
  • Orwell Djordje Vegan

    20.06.2013 07:22
    Nemoj da se lazemo javno, sram te bilo!
    Evo ja nikada nisam dobio pare od DS, pa ni od vas, a vlasnik sam kulturnog projekta koji je na mesecnom nivou 12 godina! Konkurisao sam sa projektom koji ce biti emitovan na satelitskim kanalima i doneti zaradu ovoj jadnoj zemlji i jos jadnijem gradu. Podelili ste pare svojima, i to je ono sto ste radili po pravilima DS i LSV. Ajde da se nadjemo na onoj vasoj Novosadskoj televiziji da javno razgovaramo o onome sta se radi u kulturi. Ovo je ludilo od stranke, cak su dobili i resor privrede. Ej, gradonacelnice! Takodje, Brkicka mora da podnese ostavku, bez odlaganja. Komisija mora da se rasformira i da se utvrdi nivo sukob interesa, neka policija radi posao, ovo je otvorena korupcija pred ocima gradjana! Korupcija je i izdavanje CD onog muzicara, ili barem stetan ugovor. Treba zahtevati da se javno objave troskovi Kulturnog centra i one njihove akcije za evropski grad kulture, kao i kakvi su dosadasnji rezultati. Bice tu jos mnogo toga.
  • Kad je vec

    20.06.2013 07:22
    u "kulturi"
    savet mu je da sto bolje savlada sviranje klavira. Trebace mu. Garantovano!
  • Ана Баб

    20.06.2013 07:08
    Та добро...
    Баш да доживим и видим по чему је то пројекат новокомпонованог Зрака, наизглед алавог буџета, квалитетно супериорнији у односу на друге пројекте.

    Очи помало боде чињеница да обична новонастала удружења здраворазумски крећу са скромнијим пројектима. Зрак је или ишао по систему АПП, или је знао да има ѕелено светло. Ко је трговао са којим чланом комисије боље и да не знам.
    Али ако предат пројекат спада у информације од јавног значаја, тешко ћу се изборити са искушењем да се о пројекту обавестим само из јавних гласила.
  • Scotch Bonnet

    20.06.2013 07:06
    Destilat bahatosti
    Treca srbija polako ali sigurno preuzima titulu NAJLJIGAVIJA POLITIKANTSKA stranka od D"SS"-a.
  • Bombon

    20.06.2013 07:02
    Samo kad ti razbijaš kartel. Svetla nas budućnost sa vama čeka... svetla kao poslovanje vaše političke organizacije.
  • novosadjanin

    20.06.2013 06:58
    tamte za kukuriko
    da li postavljanje bine za potrebe dinara-drina-Dunav u Ledincima placeno dodeljivanjem 2. miliona dinara za organizaciju ``Motor festa`` istom vlasniku ???
  • 20.06.2013 06:57
    Od sjaja do jada za 9 meseci
    Srpska Atina se pretvorila u nekadašnje karton naselje ispod Gazele.
  • 20.06.2013 06:52
    nekulturni
    Ako su oni kasta, onda ste vi sekta.
  • 20.06.2013 06:52
    treca srbija ?
    o kulturi ?
    glavni partner im ddd ?
    nemojte me zahebavati !
  • 20.06.2013 06:47
    A' si ga razbuc'o...
    Orobiš budžet i onda izjaviš da su oni pre tebe radili isto, ali si ih ti otkrio i tako zaradiš aboliciju za svoju krađu?
  • 20.06.2013 06:43
    Kriterijum
    Moze li se nekako dobiti zapisnik sa zasedanja komisije i zapisnik o bodovanju i ocenjivanju svih projekata?
  • boco

    20.06.2013 06:42
    i jedni i drugi su financirali i davali lovu svojima i u cemu je tu problem ??? sta sad ovi koji su dosli treba da daju novce ovima koji su bliski ds ?? pa vi ste smesni. Svako vuce na svoju stranu, a od kvaliteta i prave raspodele sredstava nije bilo i nece biti nikad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna