Novi Sad
22.06.2013.
10:04
Peta rekreativna regata "Vode Vojvodine" isplovila je jutros iz Novog Sada na plovidbu dugu 257 kilometara bačkim kanalima, Dunavom i Tisom.
  • Ivan

    23.06.2013 06:54
    @ Anonimus - Troškovi
    "Mi smo siromašno društvo, imamo mnogo socijalnih slučajeva, a vlasnici čamaca, brodića, i malih jahti, su sve drugo samo ne siromašni da bi im usputne opštine priređivale specijalne programe, zna se šta to sadrži."

    jesi se nekada raspitao koliko košta da poseduješ manji ribarski čamac?
    i to nov?
    pa kada se raspitaš to uporediš sa troškovima posedovanja prosečnog polovnog putničkog automobila...
    nije druže moj skupo posedovati čamčić, samo je pitanje šta su ti prioriteti. lepo bicikliraš po gradu a motorizovan budeš na reci...
    inače koliko ja znam za regatu voda vojvodine oni niš' ne finansiraju osim što ih puste kroz prevodnice "za dž"...
    išao bih i ja vrlo rado ali nikako ne mogu u to doba godine da dobijem godišnji...
  • 22.06.2013 16:30
    Troškovi
    Ne brine me ni jedan trošak, posebno, ali znam da se uvek i u svemu mora poslovati ekonomski racionalno i da se ne treba da troši nepotrebno, jer se o svakom trošku mora voditi računa. Imate sličaj i takozvane TID - Turističke internacionalne dunavske regate, održava se svake godine od Nemačke do Crnog mora,i ima veći broj učesnika nego ova po kanalima, Tisi i Dunavu, gde ljudi tako provode svoj privatni odmor, i to je u redu. Ali, oni nisu nikakvi zvaničnici, a naše opštine od Bezdana do izlaza Dunava prema Crnom moru im priređuju prijeme, izlete, ručkove i večere, o trošku opštine, prima ih predsednik opštine. Slično će biti i ovde, u tekstu je to i navedeno.
    Mi smo siromašno društvo, imamo mnogo socijalnih slučajeva, a vlasnici čamaca, brodića, i malih jahti, su sve drugo samo ne siromašni da bi im usputne opštine priređivale specijalne programe, zna se šta to sadrži. Može eventualno neko u ime grada gde su pristali da ih pozdravi, i podeli neki prospekt o mestu u koje su pristali, i da im zaželi ugodnu plovidbu i odmor na vodi. Moramo se naučiti da ne rasipamo novac na sve i svašta, pa i da štedimo, što da ne.
  • Ime mi je...

    22.06.2013 16:13
    RE: Anonimus
    Sve donacije i troškove sponzoriše država Mongolija... Inače da su državne osobe koje idu na prinudni godišnji odmor morala bi Aljaska da snosi troškove.
  • nsnn

    22.06.2013 13:29
    @anonimus
    a koji je to trosak koji tebe toliko brine ? svako placa sebi hranu i gorivo za camac, spava se po tim brodicima ili satorima pored reke, jede se sta se ponese ili upeca usput
    troskova nekih zajednickih gotovo da i nema, tako da nema razloga da se brines
  • 22.06.2013 11:46
    Ko snosi troškove ove regate? Radi se o privatnim osobama koji idu na godišnji odmor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna