Novi Sad
26.07.2013.
09:36
Zbog velikih vrućina, ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" će danas na nekoliko najfrekventnijih lokacija u centru Novog Sada postaviti česme na hidrantima.
  • 26.07.2013 13:50
    @Poen - Ludo burazru...
    Ne pametuj. Procitaj jos jednom, pa ces videti da se pominju ukupno 3 cisterne u tekstu, znaci, ostaje im jedna viska. I pod dva, voda nije tu da se ti rashladjujes i uzivas, nego da se spreci dehidratacija ili toplotni udar organizma, onom koji ima poslove u gradu po ovoj vrucini, a nije se pripremio, a taj posao obavlja i mlaka voda. Pod tri, brisi nekud drugde da siris svoju negativnost.
  • Poen

    26.07.2013 13:11
    Ludo burazru...
    Ovi, radi svojih poenčića nisu kako treba, iz više razloga:
    1. Neznam koliko su građani upoznati, ali NS-vodovod ima (samo) 4 raspoložive cisterne. Nije mi jasno kako će da pstignu sve obećano sa tim kapaciteto. Možda će biti slikanje pa, bežanija...
    2. To bi i za ljude bilo bolje, jer voda posle par sati na ovoj temperaturi bude topla i bljutava, tako da može da posluži samo za zalivanje.
    3. Pozdravljam montiranje česmi na hidrantima, samo da ih huligani ne lome.
    Mislim da je ovo samo radi slikanja i poena, navikli smo od naših političarčića na gluposti, samo da bi pokazali (nekome) da su bitni!
  • NNS

    26.07.2013 10:15
    Nadam se da će bar po jednu česmu postaviti i na hidrante na Limanima 3 i 4. I tamo je sunce upeklo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna