Novi Sad
03.08.2013.
09:37 > 16:25
Štićenici Doma u Veterniku otkopali su deponiju medicinskog materijala ispred igrališta u dvorištu doma, saopštila je nevladina organizacija "Sigurna pozicija".
  • vasa

    03.11.2013 17:12
    dete
    mozda ne bi bilo lose da i vase dete zivi u domu i ima telefon sa dobrom rezolucijom.....
  • jel?

    06.08.2013 10:46
    o, da
    kazu pre 10 godina?
    znaci 2003g
    cekaj
    ovo je snimano mobilnim
    pitanje je ko je snimio i ko je imao tadasnju celu prosecnu platu da potrosi na mobilni sa kamerom?
    i to na kameru sa dobrom rezolucijom pponarocito za 2003g
    ovde nesto ne pije vodu
  • Veronika

    05.08.2013 06:28
    POKRAJINSKI OMBUDSMAN
    Pokrajinski ombudsman je politička organizacija dve političke stranke, tako da oni deluju onako kako im ove partije narede, što je opšte poznato.
  • n

    04.08.2013 12:39
    v
    Stara stvar,to se radi da bi se sadašnj Direktor sklonio sa pozicije,a nije ni kriv za problem,nego su krivi prethodnici,a odjednom stvar sad ispliva na površinu.
  • 04.08.2013 08:23
    Prvo, kaže se ombudsman, i to je to, nema šta više da pričamo po tom pitnaju.

    Drugo to što je neko striper uopšte nije bitno, lažni moralisti. Sad je kao strašnije biti striper (kao da je to uopšte nešto strašno) nego ovo sa decom i medicinskim otpadom. Nisam ni skontao da je to ta osoba po imenu, iako znam ko je to, ali nije mi bilo bitno, kao vama koji ste morali da guglate ko je to. Vi ste verovatno jedan od zaposlenih tamo?
  • 03.08.2013 21:26
    Ocigledna hajka na zaposlene u domu izloupotreba dece.Sramota.Kakva je to NVO.Dejan Nestorovic poznati striper bavi se decom iz doma u Veterniku.Sta ima da radi striper u domu i kako je bas on nasao lekove.
  • Peca

    03.08.2013 20:47
    A POKRAJINSKI OMBUCMAN?
    Više se bave upotrebom pisma i tablama, nego ljudskim životima i sudbinama. Kada je Pokrajina osnivač ustanove koja je proizvela ozbiljan skandal, onda se gospodja ombucman ne obraća javnosti lično već putem svoje zamenice, a kada se radi o drugim osnivačima onda je veoma glasna i navodi sva moguća medjunarodna prava. Sramota je i za Pokrajinskog ombucmana na šta se sveo!
  • 03.08.2013 20:10
    A ovaj sto tera decu da kopaju je grozan.Zloupotreba dece,obracanje deci je sramotno,samo se on cuje,pravi senzaciju,a za to koristi decu jos im i imena spominje.Ko je ustvari taj lik?Kako su sada iznenada saznali za te lekove i sta se ustvari u domu desava?
  • Dr Petrović

    03.08.2013 20:03
    Svako se češe tamo, gde ga svrbi

    Odakle je Dačić, obradović, Milošević... odakle su svi silni političari došli?

    Da ti prevedem: doseljenici su došli da unište sve što ne razumeju i ništa im nije sveto. Nisu došli da stvaraju, nego da rastvaraju i to ono što nisu napravili, jer su ljubomorni na sve dobro, uzgojeno, napravljeno, vaspitano, jer su sami impotentni da nešto stvore, pa prave kičeraj, imitiraju i kradu, kite se tuđim perjem, jer im je tuđe uvek slađe. To su seljaci ( pažnja, ne ratari, seljak je sinonim za nadobudnu neobrazovanu spodobu koja živi po principu bezobzirnosi : " u se, na se i poda se", "drugi" im trebaju samo da ih iskoriste, prevare, pokradu, pa im se posle smeju kako su uzalud vaspitani, jer sada više ništa nemaju) koji slušaju turbo-folk, rikanje i zapevanja,gledanja, farmi, turskih serija i ostalih zaglupljujućih "tekovina", jer im je svaka duhovnost samo smetnja, jer svoju nemaju, pa je traže samo u okvirima nametnute crkve ( kakvagod to crkva bila), od ponedeljka do subote lažu, varaju, vraćaju kilometar-satove, kradu... a nedeljom se ispovede i misle da je to ok.
    Da li treba još da ti objašnjavam, jer ako do sada nisi shvatio, ni nećeš. Svaki dođoš u Vojvodini, Srbiji, radnji, gostima... je dobrodošao, ako nema prethodnonavedene "atribute".

  • Vlada Jeremić

    03.08.2013 18:29
    Svima zaposlenima u tom Domu dati OTKAZ ! Neverovatno je da radite negde 8 sati dnevno, a da niste svesni šta se dešava oko vas, i da niko ništa ne vidi , i da niko nema ni trunku hrabrosti i ljudskosti da prijavi šikaniranje! OTKAZ svima, od direktora do čistačice !
  • berolina

    03.08.2013 17:56
    Herr Bürgermeister

    zar su deca ometena u razvoju DRUSTVENI ODPAD!

    onaj, ko je NAREDIO zakopavanje tolike kolicine lekova i ostalog med.materijala, taj je VRLO DOBRO ZNAO, da se STARI lekovi ne smeju tek tako bacati!

    zagadjivanje covekove okoline je jedna prica, a TROVANJE VISOKO TOKSICNIM ODPADOM podzemnih voda je druga prica...dokle jos?

    ko kontrolise uopste takve institucije u Novome Sadu?


    kriminal

    korupcija

    bezobrazluk

    korupcija

    kriminal

    primitivizam

    korupcija



    wowi



  • azdajevo

    03.08.2013 17:19
    Dr Petrović - Medicinski otpad košta 40 mil evra
    Sta zelite reci i sta mislite pod tim 'doseljenici' ?
  • 03.08.2013 15:59
    Te koji su decu ometenu u razvoju terali da rade ove stvari bih jednostavno tukao,m tukao, tukao, tukao dok se ne umorim a kada se umorim prosledio bih ih nekom drugom da ih bije dok se taj ne umori i tako u krug.
  • Novosadjanin

    03.08.2013 13:53
    S R A M O T A
    Sve zaposlene koji su učestvovali u ovim sramnim radnjama hitno pohapsiti, sprovesti istražni i krivični postupak i ako se dokaže da su krivi onda ih osuditi i zabraniti im rad sa licima ometenim u razvoju dok su živi.
  • Dr Petrović

    03.08.2013 13:32
    Medicinski otpad košta 40 mil evra
    "Izvozi se radi uništavanja"
    Eto vidite kako se "izvozi", a gde su novci ?
    Medicinski otpad je do sada uništavan u visokim pećima. Pa zar je lakše dati 40000000 evra za izvoz, nego za čeličanu ?
    Ma koga bre farbaju doseljenici ?

  • 03.08.2013 13:23
    Aflatoksin, gvožđe u žitu, karenca, otpad...
    Pa da, naravno, sad mi je sve jasno, jedino objašnjenje za retardirano i šizofreno ponašanje ovog naroda je intoksikacija štetnim hemikalijama.
  • 03.08.2013 12:35
    liman 2
    U ovoj zemlji pamet je definitivno izgubila bitku sa ovom vlascu, jos ce deca da budu kriva sto su uopste izasla na igraliste...sta ima da traze tamo kad budale caruju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna