Novi Sad
12.08.2013.
06:35 > 07:07
Dugo najavljivana izgradnja nove zgrade Muzičke i Baletske škole na Limanu još uvek nije započeta, jer Grad nije konkurisao za sredstva iz evropskih fondova, saznaje 021.
  • 13.08.2013 13:37
    NSadista - Odgovor Anonimusu
    "Jel, za DŽUKELE, pošto vas deca ne zanimaju ?"
    Pitam se kolika treba biti promaja u glavi, pa da se tako nešto napiše? Jeste, za džukele, starci sa Limana će da uče džukele da igraju basket i fudbal na terenima i da se klackaju i ljuljaju na igralištu. A Liman je toliko starački, da se svake godine samo u O.Š. "Žarko Zrenjanin" upiše 6 do 7 prvih razreda. O besmislenom propadanju kasarne neću ni da pričam, valjda čekaju da počne sama od sebe da se ruši, pa da je prodaju za tepsiju ribe nekom dobrotvoru koji će sprečiti takvu katastrofu.
  • muzičar

    13.08.2013 06:38
    razmislite
    Molim gradske vlasti da još jednom razmisle i da ostave tu poljanu, tj. da je ozelene, posadite drveće,drveće i samo drveće ( a ne šiblje i ukrase koje umetnici hortikulture seju tu po gradu a ničem ne služi)....MOLIM VAS... nema kiseonika u ovom gradu, samo beton i katastrofalno ružne zgrade sumnjivih investitora ( znate dobro kojih, a njih oterati, uzeti im basnoslovnu imovinu i u zatvor... ako hoćete da vam narod veruje da ste pošteni i pravični )... Zgrada vojske u Futoškoj ulici nije loše rešenje. Čuvajte stare zgrade, obnovite ih, ako mislite na očuvanje kulturne baštine ... ugledajte se na male gradove u Austiji, Nemačkoj...tamo je svaka zgrada istorijski spomenik. Tuga me uhvati kad vidim šta se ovde radi.. nema pameti i dokle tako ?!
  • NSadista

    12.08.2013 13:16
    Za Neoplant
    Jel, za DŽUKELE, pošto vas deca ne zanimaju ?
  • NSadista

    12.08.2013 13:13
    Odgovor Anonimusu
    Bravo majstore, prvo sam iz revolta objavio svoje, pa tek čitao komentare.
    Fosilima, verovatno smeta mladost jer su sami sebi dovoljni i mrski. Pa da li imate unučiće starački Limani?
  • 12.08.2013 12:43
    Pa zar nije logično da se u zgradu u Futoškoj ulici (nekadašnju kasarnu) useli i muzička i baletska škola i kompletna Akademija umetnosti-pošto mislim da ta zgrada ima dovoljno kapaciteta za sve ove ustanove, a ne da se pravi neka nova zgrada, a da pri tom jedna onako lepa zgrada propada, pošto zvrji prazna već 5-6 godina...samo što o ovoj državi logike nema, to je problem...a tu površinu, gde je neko jako mudar usred stambene zone predvideo da napravi školu-verovatno neko čudovište od zgrade (kakve se danas uglavnom prave) mogli bi za promenu da ozelene-i da naprave parkić, pošto u ovom gradu prethodnih 50 godina nikom nije palo na pamet da nedostaje parkova i zelenih površina...
  • Neoplant

    12.08.2013 12:17
    Ne dirajte nam teren!
  • @Anonimus

    12.08.2013 10:18
    I meni je to sa kasrnom palo na pamet čim sam pročitala naslov vesti.. Odlična lokacija i dovoljno prostora za baletsku, muzičku i još neku sličnu školu, likovnu akademiju... Ovaj deo na Limanu je jedna mala, sve ređa pojava - oaza zelenila, kakvog-takvog, sa par terena i igralištem za decu. Zar to treba da postane još jedna zgrada? Mi koji stanujemo tu, od izgradnje Park sitija i dela Grbavice već imamo problem sa parkiranjem kada stignemo kući sa posla, šta će tek biti ako tu niknu škole. Ne slažemo se sa tom idejom, hoćemo našu poljanu i terene da zadržimo. Ima li nekoga da organizuje peticiju po ovom pitanju?
  • 12.08.2013 10:13
    Nisu mogli da se "ugrade"...
  • 12.08.2013 09:35
    Zar nije jednostavnije i jeftinije da grad otkupi kasarnu u Futoskoj ulici i da tu budu obe skole?
  • Ocena

    12.08.2013 07:47
    1
    To je ocena godišnjice vlastovanja jadnih,neukih veselnika koalicije koja glorifikuje neznanje, neotesanost i šibicarenje (jer i nije preteklo šta veliko za pljačku).Ne koče oni, već ne umeju i ne postižu od silnog dembelisanja po birtijama, spletkarenja i kuplerajisanja po hotelskim sobama po belim svetovima,gde svojom neukošću i primitivizmom,i onako mizerni ugled Srbije,srozavaju na ona istraživanja u kojima smo jedna od najnesrećnijih zemalja na svetu. Stranci znaju zašto,mi osećamo i doživljavamo. Ne sporo,već svakodnevno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna