Novi Sad
29.08.2013.
14:41
Policijska uprava u Novom Sadu, u saradnji sa direktorima osnovnih i srednjih škola u Južnobačkom okrugu, preduzeće sve zakonske mere kako bi očuvala bezbednost učenika u predstojećoj školskoj godini, saopštila je policija.
  • 01.09.2013 13:50
    baka od daka
    BRAVO za ovu VEST. Nista me nebi tako razveselilo kao ova vest. Samo napred Policijo ipak narod najvise veruje u VAS. Deca su nam razularena nasilna bahata(naravno ne sva ali veca vecina) i treba da se uvede red i disciplina. BRAVO BRAVO i po sto puta BRAVO!!!
  • gari

    30.08.2013 07:26
    bravo
    za Branku Bežanov i Savet koji vodi. Svaka čast.
  • Stara kuka

    30.08.2013 07:19
    -Bojan - U svaku skolu:

    Pa nije toliko tesko platiti ih koliko je tesko naterati ih da rade i da budu doslovni. Dzabe nama i njih 20 ako on sedi u kantini i pije "fuka" ili ide zeni da uplati loto.
  • 30.08.2013 05:43
    Perica misli
    I treba,Dosta su čuvali kafane.Neki nisu izlazili iz kafane ni posle radnog vremena. Čuvali su honorarno.Kafane su nam postale bezbednije od škola.Ne znam samo ko će plaćati reket, direktor ili?
  • gogi

    29.08.2013 21:56
    kako da ne?
    Slazem se sa komentarom da su stvarno nasi policajci preumorni!Nemoguce je sve stici,raditi kao obezbedjenje po klubovima a sutradan na vec placen burek i jogurt a onda u neku rupu dok prodje smena.I tako sve u krug a za nasu decu i dilere oko skola ko mari!
  • 29.08.2013 21:28
    Novosadjanka
    Toliko brinu o bezbednosti dece da jos uvek nema semafora u Kisackoj ulici i pored dugogodisnjeg vapaja brojnih roditelja. Sad na sva zvona objavljuju kako ce postaviti semafore a od toga ocigledno nema nista. Deca krecu u skolu za nedelju dana. O drugim merama bezbednosti da i ne govorim!!!
  • 29.08.2013 20:36
    "Necu ja Bojane da placam policajce, ima ih dovoljno ali NE RADE nista osim onoga sta im se zapovedi."

    Kako ljudi lupetaju, pa to je STRAŠNO. Odakle vam da ih ima dovoljno? Pa nema ih pobogu ni pola koliko bi trebalo da ih bude.


    "verujem da bi roditelji radije izdvojili neku sumu nego da im maltretiraju decu"

    Daleko od toga. Neke škole su imale privatno obezbeđenje, ali onda su se roditelji pobunili protiv đačkog dinara i sada nema ni toga. Obezbeđenje svakako i nije rešenje, pošto nema NIKAKVA ovlašćenja osim što može da pozove policiju ili da rizikuje krivičnu prijavu ukoliko pokuša nekoga da zaštiti, ali suština je da roditelji nemaju ni najmanju nameru da izdvoje neki novac za bezbednost svoje dece.
  • Goran

    29.08.2013 18:47
    Pazite KAD VAM NE VERUJEM!
  • 29.08.2013 18:11
    To su samo prazne price.Kad srede katastrofalnu situaciju oko OS Dositej Obradovic poverovacu da je nekom stalo do bezbednosti u skolama.
  • 29.08.2013 17:24
    Ne verujem
    Poucen dosadasnjim iskustvom ne verujem.

    Ne postoji nikakva volja za tim. Letargija je svuda - na zalost.

    Necu ja Bojane da placam policajce, ima ih dovoljno ali NE RADE nista osim onoga sta im se zapovedi. Ako im danas kazu da traze dilere droge, mozes pored njih da prodjes sa topom - ne bi te primetili.

    Osim toga, verujem i da su umorni jer ne mozes preko dana biti policajac a preko noci obezbedjivati klubove. Ili - ili.

    Imamo i kamere pa nikom nista. Za sta smo sve davali pare - ne vredi.

    Verujem da ce se vlast trgnuti onog dana kad uzmemo vlast u svoje ruke. Evo, pocinje sudjenje ovom momku sto se branio. Zasto ne dodjemo pred sud svi i trazimo da ga oslobode.

    To bi bio dobar znak.
  • Bojan

    29.08.2013 15:32
    U svaku skolu
    Ja ne razumem sto nema policajac u svakoj skoli ako je problem novac, pa skole su mahom velike sa mnogo ucenika, verujem da bi roditelji radije izdvojili neku sumu nego da im maltretiraju decu. Neka osnovne skole u proseku imaju 1000 djaka, jedan policajac po smeni, neka kosta npr. 40 000din znaci dva 80 000, to je da svaki roditelj mesecno da 80din, znaci godisnje izadje manje od 1000din roditelje i eto odmah reda ali da policajac ne sedi i muva uciteljice nego da obilazi skolu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna