Novi Sad
14.09.2013.
16:01 > 19:07
SNS poziva DS da se izvini Novosađanima, DS proziva SNS za propadanje grada.
  • obradpavkov

    19.09.2013 04:44
    pamtimo i dobro i lose u ovom gradu ali ovi uz sns su ubedljivo najgori ,gs.gradonacelnice nedozvoli ovoj tvojoj kvazi koaliciji da vam kalja obraz ,ipak ste vi za nas novosadjanine koji vas znamo iz cestite kuce ,oterajte tu koaliciju
  • Vlada

    16.09.2013 07:58
    @Љиљана
    "Navodnici" se ne "koriste" tako kako ti "misliš" da se "koriste".
  • Robi

    16.09.2013 06:11
    Dosta više!
    Šta se to promenilo u gradu?!? Ništa! Dobro, skoro ništa. Sada imamo krajišničke žurke na sve strane (ne kažem da ne treba da ih bude, ali što je mnogo-mnogo je). Ali generalno, ovi prethodni nemaju prava da se javljaju jer je za onolike godine relativno malo urađeno, ovi što su sada na vlasti nemaju prava da se javljaju jer nisu uradili ništa da se takvo stanje promeni, čak naprotiv, oni su dali vlast u ruke čoveku kakav je Bokan. I čemu onda ova rasprava?
  • milmar

    16.09.2013 05:34
    nema poredjenja
    kao neko ko misli da je neutralan,hteo bih da kazem da je neumesno porediti bivsu i sadasnju gradsku vlast ! sta nam je donela nova gradska vlast,da li se moze neko prisetiti nekih investicija,dovodjenje investitora,otvaranja radnih mesta...? ne moze,nije ih ni bilo ,za razliku od bivsih koje ne simpatisem previse,ali su uradili mnogooooo vise,i to je jako vidljivo na svakom koraku pa ne bih da ih nabrajam ! zalosno je sto ih SNS trpi svoje koalicione partnere zarad vlasti,ali i to dosta govori i o njima samima i njihovim losim kadrovima i vodjenjem grada i preduzeca ! po meni ,jako lose za ovih godinu dana,i zelim da se to popravi zbog nas samih gradjana,i da se "proteraju" koalicioni partneri,oni odbaceni iz dveri iliti Trece Srbije,oni kriminalci iz SPO,oni sto pokupovase glasove a sad vode"urbanisticke projekte" po gradu,pa ovi "pošteni" DSS i SPS....tuzna je to slika grada,Novog Sada ! veliki pozz...
  • Bill

    15.09.2013 18:29
    Ja sam najbolji! Ja sve znam! Ja...
    Jako mi se sviđa varijanta po kojoj ste vi došli do zaključka da ste svedok i sudija – najbolji!
    Ajde samo još iznesite na osnovu čega ste došli do tog zaključka. Kakva su vam merila, šta su parametri, kakvi kriterijumi? To što vi mislite najbolje o sebi, samo vas svrstava u plejadu… Da baš ne otežavam moderatoru, al’ znate vi dobro...
    Međ obrazovanim, kulturnim i pametnim ljudima, o sebi se ne donose naj, naj ocene. Tako je i u životu – ne broji se ono što vi mislite o sebi, nego ono što drugi misle. No, izbori vam to uvek sami kažu…
  • Lalos

    15.09.2013 13:14
    Izbori u Vrbasu ce najbolje pokazati koga najvise podrzavaju Vojvodjani i ko treba da raspise izbore jer nema legitimitet!









  • 15.09.2013 12:44
    Zanimljiv je taj advokatski manir da kad kazete nesto sto ima se ne svidja, traze da im se izvinjavate, inace ide tuzba. Tako i opozicija sad treba da se izvinjava za ono sto kaze, jer mozda tako vlast vidi parlamentarizam u ovoj zemlji,.Mozda i mi sto pisemo komentare, treba da se izvinemo za to sto pisemo. Ne znam ko se izvnjavao za gomilu lazi kleveta i uvreda dok su ovi politicari nosili dresove SRS. Sto se tice Novog Sada, on je stvarno jezivo izgledao za vreme vlasti DS a sada sve blista i sija, blagostanje.
  • Jaroslav

    15.09.2013 11:16
    Uvek kad vidim Jerkovku podsetim se da je DS spala na nivo LSV po broju glasača.
  • Lalos

    15.09.2013 11:15
    ex ligasica
    da je nesto vredela ne bi je izbacili iz lige..bolje da ne izlazi u javnost.
  • salajka

    15.09.2013 08:59
    place novi sad
    jer ,,psi laju,karavani prolaze,,! strah, tuga, beznadje, siromastvo,se uvuklo u gradjane mog dobrog i lepog grada!zadji malo gradonacelnice u narod, kao sto se to u celom svetu radi, odlepi se od fotelje i mrkog strogog pogleda! pa mi te placamo, ti si zbog nas tu gde jesi, a ne mi zbog tebe!
  • joja

    15.09.2013 08:03
    @salajka - place novi sad
    "ti si zbog nas tu gde jesi, a ne mi zbog tebe!"
    Pa i mi smo zbog njega tu gde jesmo - zatrpani đubretom i konjskim izmetom!
  • vremenska

    15.09.2013 06:29
    prognoza
    gospodin gradonacelnik i SNS uporno prozivaju svoje kolicione partnere SPO za ogroman dug novosadske Toplane u prehodnoj vlasti kad su rukovodioci lokalnog spo-a drzali to preduzece. Zasto sad to neistraze? Nego im isti ti rukovodioci lokalnog SPO (i njihovi kumovi i kume iz 3D) sad vode pola grada!

    svi znamo da je spo izasao na listi lsv-a da bi presao cenzus i usao u gradsku skupstinu, sta se posle desilo je za istoriju !

  • Konj

    14.09.2013 22:25
    Jerkovka
    Nije losa mogla bi vac jednom da se uda i skloni nam se s napacene grbace
  • 14.09.2013 21:44
    Novi Sad nikad nije bio prljaviji (u svakom smislu), toliko o čišćenju dvorišta...
  • @sdragan - copy/paste

    14.09.2013 21:37
    Cuj, da obecaju
    Pa sto ne kazes odmah sine, pa obecace... Izgleda te pamcenje ne sluzi bas najbolje, jer su pola ovih stvari vec obecali nekoliko puta. Ali, ako treba obecace i opet!
  • Orwell Farma

    14.09.2013 21:29
    Svemu dodje kraj
    Narod kada izadje, nece se zaustaviti.
  • -

    14.09.2013 21:16
    -
    pretrcali su grad raskopavanjem. ocigledno su i oni na brzaka nekome prebacili pare
  • Jos uvek

    14.09.2013 20:27
    me pamet sluzi
    "građani ipak imaju dobro pamćenje, pa se sećaju kako je Novi Sad izgledao tokom štetočinske vlasti DS, a imaju i oči pa vide da je sada kud i kamo bolja situacija".

    hahahhahahah
    iaaiaaiaaiaa
    Pa sta vi mislite da sam ja magarac, da nemam oci da vidim sta se sad desava po gradu.

    MRŠ
  • sdragan

    14.09.2013 19:37
    copy/paste
    Posto ovaj narod ima neizlecivu bolest od "pileceg pamcenja"...to jest ne pamti sta je juce bilo, resio sam da moj komentar od pre neki dan ponavljam u svakoj vesti koja se tice politicke scene u NS-u.

    -Na sledecim izborima glasam samo za one koji mi javno obecaju sledece:

    1)DA ce skinuti spostvene plate i primanja na nivo proseka u drzavi a to je maxx 30.000-40.000 din.

    2)DA ce otpustiti sav prekobrojni kadar i JKP koji priman u poslednjih desetak godina(svi su oni bili na vlasti u gradu u tom periodu)

    3)DA ce Nas "gradjane" smatrati svojim poslodavcima, jer od naseg placanja poreza ONI dobijaju svoje plate!Dakle iz naseg dzepa...MI IH PLACAMO...zapamtite to!

    4)Da ce dati ostavke 6(sest) meseci nakon postavljanja na vlast ukoliko ne ispune svoja obecanja!

    5)DA ce krivicno i materijalno(svojom imovinom i dedovinom) odgovarati za sve propuste,javasluke,sumnjive ugovore(primer je ATP Vojvodina),itd...Dakle SVJOM IMOVINOM...a ne nasom!

    E kada nam to obecaju izlazimo na glasanje...Jel se slazete..?
  • 14.09.2013 19:17
    Na stranu uspeh SNS na nacionalnom nivou, ali novosadski SNS je blago receno katastrofa. Udruzili su se sa romskom partijom, DSS, trecom Srbijom, strankom Dveri samo kako bi dosli na vlast. Za godinu dana promenili su buseve na cirilicu, numerisali brojeve ulica na Telepu i Adicama (delovi NS). To su bili najveci prioriteti. Kriminal svakog dana sve vise raste. Sve su svoje ljude za direktore postavili, oni postavili svoje, a treca Srbija je novac za kulturu podelila svojim clanovima, nekim krajiskim udruzenjima i slicno. Daleko od toga da je DS bolji, sve je to isto, ali bar su uredili Beogradski kej, dobili smo dva velika bulevara koji ce ostati i narednim generacijama. Vreme je za neke nove ljude, da vrate NS na pravi put.
  • makijaveli

    14.09.2013 18:32
    cirkus
    Ova gradska vlast je na nivou obicnog cirkusa, gde svi imaju neke zadatke, samo sto gradjani od toga nemaju nista sem zabave, kako za koga. Totalna partokratija, dizanje cena komunalija, izmisljanje novih nameta itd, a sve u cilju da se uposli i finansira iz djepova gradjana sva ta bratija, rodjacko, kumovska kojoj se ni broja nezna.
  • cure

    14.09.2013 17:42
    eh
    da nije ona bagra krenula iz palanke nebi bilo ovih golja.....SMRDIJA DO PANCEVA
  • Bob Rock

    14.09.2013 17:30
    Muka mi je od Jerkovke, Vučevića a pogotovo naprednjačkih botova... jel vas plaćaju po komentaru, broju lajkova? Imate li devojku...momka? Ajde malo ih izvedite na sladoled, u bioskop... p.s.nemojte u pozorište, neće vam se dopasti
  • Vladan

    14.09.2013 16:57
    Vučević traži izvinjenje?
    Gospodine Vučeviću,molim Vas da odmah prestanete sa ovakvim skandaloznim ponašanjem. Zaboravaljate da u Novom Sadu i dalje živi dovoljno Novosađana,tako da nema potrebe da se na ovaj način obraćate pošto znamo sve i imamo dugo pamćenje. Vaš rad u prethodnih godinu dana je više nego vidljiv. Komunalni haos bezbednost alarmantna,investicije nula,tekuće održavanje kako-tako, ali za to ste plaćeni i to se finansira od novca poreskih obveznika tako da za to imate prelaznu dvojku.Sve ostalo se svodi na Vašu neprimerenu zloupotrebu mesta gradonačelnika gde ste se našli silom,mimo izborne volje većine građana Novog Sada,gde svoju poziciju koristite za napade na pokrajinsku Vladu i jedino ste sposobni da neprimereno optužujete za sve i svašta vaše prethodnike, Na taj način skrivate katastrofalne posledice po grad koje su ostavili za sobom Vaši partijski drugovi Igor Mirović i Maja Gojković.Štetu od ,za sada plaćenih 400.000.000,00 dinara predstavljate kao svoj uspeh,a istovremeno stalnim poskupljenjima pokrivate svoj nerad,odnosno nesposobnost vaših saradnika koji usput mogu da se pohvale brojnim krivičnim prijavama,a taj "uspeh" ste nadomestili nezapamćenim i neprimerenim povaćanjem poreza na imovinu. Moglo još mnogo toga reći,ali da imate iole morala, poštenje ne želim ni da spominjem,bavili bi se sobom i raspisali lokalne izbore pa i time proverili mišljenje građana Novog Sada o Vama. Ne zaboravite da će Vas se građani sećati po (ne)delima.Uopšte Vam ne zavidim na tome
  • 14.09.2013 16:50
    Љиљана
    Ја бих се на њеном месту "поклопила ушима", јер садашњег градоначелника су дочекале "бујице" проблема који су се нагомилали за време владавине ДС, па да има "десет руку",не би могао за годину дана све да реши!!!
  • Cika Mile

    14.09.2013 16:43
    A kako bi bilo da se svi izvinite nama Novosadjanima , za nesposobnost , bahatost, lopovluk, kriminal,... i da lepo svi nestanete sa politicke scene , pa valjda jos nesto znate da radite u zivotu a ne samo da nam sisate krv, dosta smo vas gledali vala sve u paketu bez izuzetaka , a na sledeceim izborima za vas neka glasaju mame i tate i nemo da mi neko dodje slucajno na vrata da mi deli hemijske olovke i ostalo reklamno djubre

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna