Novi Sad
27.09.2013.
06:49 > 06:56
Na Štrandu se danas i sutra održava drugi po redu anti-droga festival pod nazivom "Budi slobodan".
  • Max

    27.09.2013 10:42
    Ljudi...
    ...zaboravite na droge, lek Coaxil je majka. Anksioznost, umor, depresija...sve rešava.
  • ***

    27.09.2013 09:48
    Istinici i Piplfoksu
    Hej nađite se vas dvojica negde pa na miru diskutujte, uz, recimo, oivo ili sok od zove!!!
    Mmmmm, sok od zove!!!
  • Piplfoks

    26.09.2013 12:47
    @Istinica
    Hahahah, al' je nekom iskočila vena na čelu... Ne daj bože da ti otkaže srčka od histerije, kako li će se tvoji naslednici kretati dalje kroz život bez tvojih mudrih saveta... Biće im straaašno, moraće da slede primere nekoga ko nije neobrazovani, zatucani, isfrustrirani primitivac. Usput, nisam znao da u višoj stolarskoj predaju psihologiju.
  • Piplfoks

    26.09.2013 12:46
    @Istinica
    Hahahah, al' je nekom iskočila vena na čelu... Ne daj bože da ti otkaže srčka od histerije, kako li će se tvoji naslednici kretati dalje kroz život bez tvojih mudrih saveta... Biće im straaašno, moraće da slede primere nekoga ko nije neobrazovani, zatucani, isfrustrirani primitivac. Usput, nisam znao da u višoj stolarskoj predaju psihologiju.
  • Istinica

    26.09.2013 08:52
    @Piplfoksu
    I uz to si više nego očigledno neostvareno i neshvaćeno škrabalo koje verovatno misli da je zaslužio Pulicera za svoje naškrabane baljezgarije pune trule mržnje... pa si spao na tu tvoju bednu ulogu da umesto da nepristrasno radiš svoj posao upuštaš se u histeričo prosipanje mržnje jer ti je verovatno prepodne na poslu teško da neprimećeno duneš dovoljnu količinu hemije pa te to čini neverovatno nervoznim pa mrziš sve oko sebe a i samog sebe... uzgred da... psihologiju sam na faksu položio sa 10-kom ali ne mislim da sam zbog toga psiholog, no imam dovolno znanja da izvučem zaključak iz tvoje dosadašnje komunikacije samnom, da je tebi potrebna ozbiljna stručna pomoć.
  • Istinica

    26.09.2013 08:44
    @Piplfoksu
    Ma blago tebi i tvojoj deci kad tako kipi ''pamet'' iz tvoje uduvane glave. Mora da je tvoja porodica presretna što te ima tako pametno uduvanog. Nastavi svoju kretensku misiju propagiranja marihuane... samo se nadam da će tvoje dete shvatiti na vreme koji si ti neiživljeni kreten
  • Piplfoks

    26.09.2013 07:44
    @Istinica
    Za nekoga kome je lakše da ispaljuje polurasističke kretenarije nego da klikne na link na internetu i obrazuje se, pokazuješ zapanjujuće snažan entuzijazam prema amaterskoj psihoanalizi... Ali to je uglavnom karakteristično za takve propalitete. Stvarno je tužno što se ne izdaje dozvola za pravljenje dece, pošto bi ti još polagao teoretski deo. A što se tiče mog besa i mržnje, i zašto ne možeš da skapiraš da ih izaziva tvoja glupost i ograničenost, samo ću podsetiti na onu izreku: 'Kad umreš ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.' Na svu sreću, očigledno si neki nebitan šraf negde, pa ćeš retko imati priliku da neštoo upropastiš, osim naravno svoje dece.
  • Istinica

    26.09.2013 05:04
    Sve si dokzao
    Time što bez ikakvog povoda uporno u celu priču pokušavaš da uvučeš od mog oca, nepostojeće sestre pa do mog deteta pokazuje nivo tvoje ogromne frustriranosti. Pričaš mi o tome kako je za moje dece veća nesreća to što ima mene za oca negda da se eventualno odluči da se drogira. Pa to samo isfrustrirani lik kao ti... pun besa i mržnje zbog sopstvene neostvarenosti... može na takvom nivou da diskutuje. To mi ukazuje na to da bi mogao da zaviriš duboko u sebe i da ti ustvari preispitaš odnos svog oca i tebe... čini mi se da koreni tvoje frustriranosti upravo tu leže. Kada neko ima toliki nivo besa i mržnje prema suprotnom mišljenju to samo pokazuje da se radi o neiživljenoj i isfrustriranoj osobi koja u nastupu besa može potupni iracionalno i idiotski da reaguje... bez obzira na nivo svoje inteligencije. Potpuno je bespotrebno da nastavljam tu raspravu sa tobom i da se spuštam na tako primitivan nivo kao što si ti dozvolio sebi.
  • Vlada

    25.09.2013 18:12
    1. 'Još uvek nisam čuo ni jedan argument od vas'

    2. 'J.b.te vas ''stotinu'' ste se okomili da mi objasnite blagodeti marihuane. Zabole me baš...'

    Ne znam koja je droga u pitanju, ali deluje mi kao nešto jako.
  • Piplfoks

    25.09.2013 16:11
    @Istinica
    Naravno da sam besan kada imam posla sa idiotom. Još gore, jednim koji misli da je uzoran građanin, a u stvari je primitivni balvan zalutao da vaspita svoje dete, a kamoli da sere po drugima u ime nekakve zaštite dece. Šta reći za nekoga ko vrhunskog svetskog neurohirurga i nagrađivanog medicinskog dopisnika, koji je jednom odbio položaj US Surgeon General-a, tj. drugog čoveka američke zdravstene administracije, naziva 'indijskim guruom', dodajući tome i prstohvat rasizma svom arsenalu gluposti, neobrazovanosti i zatucanosti. Mogu samo da ti kažem da ne treba toliko da brineš za svoje dete, jer je najgore prošlo: na skali loših stvari koje mogu da mu se dese, čak i kutija kristal meta ispod njegovog kreveta ne može da se meri sa time što ima tebe za ćaću.
  • Istinica

    25.09.2013 15:08
    Au šta vas je...
    J.b.te vas ''stotinu'' ste se okomili da mi objasnite blagodeti marihuane. Zabole me baš... duvajte to govno do mile volje ali ja vas pitam šta ćete kada neki diler vašu maloletnu decu bude ponudio vutrom, skankom i ostalim govnima usred školskog dvorišta. I Piplfokse svi korisnici bilo kakvih opijata jesu zavisnici i od toga ne možeš da pobegneš ma koliko me u to ubeđivao. Zavisnici su i kockari i alkosi i pušači... tako da ni za vas obožavatelje vutre u tom pogledu nema poštede. Zavisnici ste i tačka. Pa vidi se po tvojim nervoznim i agresivnim komentarima da ne možeš da zamisliš dan bez da duneš u pajp. Lažeš sebe a ne mene a i svi vi ostali. Kao i alkosi koji negiraju problem u svojoj glavi u ubeđuju ostale da oni mogu bez pića a nikada ga ne ostave. To što si ti možda blaža varijanta pa se zaustavljaš na vutri ne znači da nisi zavisnik. Bez ikakvih skrupula pominjao si besan i nervozan i mog oca i nepostojeću setru i moje dete iako ja tebi nisam pominjao nikoga od familije. Ti si živi dokaz neurotičnog agresivca zavisnika... leči se čovoeče dok još ima vremena ako ima vremena i mani me Indijskih ’’gurua’’. Samo ti do mile volje prihvataj njegove stavove... pa oni to i žele naivčino. Lova je u njihovoj glavi a u vašim ’’praznina neumeća odupiranja hemijskim emocijama’’
  • Scotch Bonnet

    25.09.2013 14:38
    @ Istinica
    Zamotaj ti jednu pa onda komentarisi.
  • Piplfoks

    25.09.2013 14:23
    @Istinica
    Dečko - a kažem dečko jer uprkos tvrdnji da imaš decu, ne pokazuješ ni jedan intelektualni marker koji bi potvrdio da imaš više od 16 godina - ako ti i dalje ne kapiraš da moj/naš bes nije izazvan nekom našom frustracijom nego TVOJIM bezobrazlukom i hvalisanjem neznanjem, ako ne kapiraš da dileri ispred škola i jesu delimično posledica neregulisanosti ove oblasti, ako ne kapiraš da nije moja dužnost da svojim primerom vaspitavam tvoju decu, ako ne kapiraš da korisnici marihuane nisu isto što i narkomani, a POGOTOVO narkomani koji pribegavaju razbojništvima, i ako pored toga tvrdoglavo odbijaš da učiniš napor ekvivalentan pisanju svog komentara da na internetu nađeš dokaze za sve ovo što sam ti naveo, nego tvrdoglavo tražiš da ti mi to izložimo (a da bi se onda popišao po svemu, jer bože moj, šta narkomani znaju), onda si stvarno ti taj koji je zreo za lečenje. Nego hajde, učiniću jedan sitan napor - čisto da se ne kaže da nisam, iako znam da ćeš se posrati po njemu; evo ti link, pa se barem udostoji da sa tri klika na netu utvrdiš ko je čovek, kakve stavove revidira i zašto. http://www.rawstory.com/rs/2013/08/08/sanjay-gupta-destroys-the-deas-classification-of-marijuana-as-a-dangerous-drug/
  • Istinica

    25.09.2013 13:00
    Za sve vas obožavaoce hemijskog opuštanja
    Ubeđujete me da upotreba marihuane blagodetno deluje na vaše opuštanje... aha... to se vidi iz količine besprimerne prostačke agresivnsoti koju ovde ispoljavate. A Piplokse dali si ti ikada probao da odeš pred školu, trafiku, kladionicu, prodavnicu pića i pokušao da sprečiš da uvaljuju ta govna maloletnoj deci? Ili misliš da su oni dovoljno svesni da o tome odluče sami? Dali si ikada stao pred narkomana koji recimo mojoj ženi otima uz prislonjen nož lančić sa vrata, novčanik iz džepa? Koji otima mom detetu novac za užinu, mobilni telefon? Ili tebe i tebi slične interesuje samo da se uduvate i ne interesuje vas ništa osim vaše uduvane uljuljkanosti u''lepši svet'' koji vam kao mehur od sapunice nestane ispred očiju čim dejstvo vaših ''pajpova'' i ostalih govana prođe... pa onda nezadovoljni, nervozni i besni kidišete na mišljenja koja se ne slažu sa vašim. Tebi pored reke... duvaj i dalje samo pripazi da tako uduvan ne potoneš u moru sopstvene mizernosti jer ne umeš istu tu reku da zadovoljno posmatraš i uživaš ako nisi uduvan. Još uvek nisam čuo ni jedan argument od vas
  • Pera

    25.09.2013 12:29
    Legalizujte
    Zdrav razum i obrazovanje.
  • gari

    25.09.2013 12:11
    Istinicice, prika, ja ne duvam, ali matori, ti si vise smorio glupim pricama i od najveceg stondera u gradu. Smorcine kao ti su gori i od dva uduvana potheda sto ceo dan sede u cosku i bleje u kriglu bez reci.
  • Dusan

    25.09.2013 12:08
    @ Istinica : Onda nemoj ni ti da tako agresivno ulazis u njihov zivot, ok? Ne razumem sta si mislio da postignes time sto ces psovati vredjati ljude koji nemaju misljenje kao ti. A ti si gari moj tard i bez cuge i pljuge. Opustaj se kako ti volis i ne smaraj druge koji se opustaju na svoj nacin. Takvi papani kao ti samo bljuju vatru po internetu i mrmljaju sebi u bradu. Mene jos niko nije smarao sto varim pored reke, jer da si na mene naleteo, plivao bi uzvodno. Mada bih ti verovatno rekao da mi se skines sa one stvari i da palis.
  • Vlada

    25.09.2013 12:01
    @Istinica
    Pa sama činjenica da sve koji duvaju karakterišeš kao 'narkomane' govori o tebi dovoljno. A dobro, doći će to na svoje, odrašće ti deca, naučiće da smotaju sebi jedan u subotnje popodne, poženiće se i poudavaće se za one koji vole jedan dobar pajp ili dva uz film i biće srećni. A tebe niko neće ništa pitati.
  • Piplfoks

    25.09.2013 11:57
    Čekaj, sam si pokazao da ne znaš ništa o recimo marihuani, nalupetao si se onako žestoko i bahato, a sad želiš da ti ja izložim protivargumentaciju? Evo samo izvoli, kreni redom od Wikipedije pa izvoli dalje, sve imaš jasno, studije, izvore, dokumentarce, ne vidim zašto bih te ja edukovao. A kad se iscimaš pa pročitaš ponešto o travi, onda razmisli: kao neko ko ne pije ni kapi, jer ideš okolo i pretiš zatvorom ljudima koji popiju 5-6 pića nedeljno? Kao neko ko ne puši, jel' ideš okolo i pretiš zatvorom nekome ko puši 2-3 kutije nedeljno? Jel' podižeš krivične prijave protiv nekoga ko svrati jednom mesečno u kladionicu? Jel' dižeš dreku na njih što su potencijalni kvaritelji tvoje dece? Ne? Jel' ih možda ostavljaš na miru, uzdajući se u to da ćeš vaspitati svoju decu bez podizanja hajke na svoje sugrađane? Odakle ti onda, bećaru bezobrazni, obraz da kenjaš o travi, o kojoj postoje na desetine hiljada studija koje maltene SVE govore da je njena društvena i zdravstvena opasnost manja od svega gorenavedenog, a smrtnost korisnika je nepostojeća, znači manja i od smrtnosti korisnika aspirina? Odakle ti mu*a da njene korisnike proglašavaš društvenim otpadom? Tvoja trezvenost je dostojna hvale, ali onog momenta kad pomisliš da te to čini boljim od nekoga ko smota 2-3 džointa nedeljno, postaješ jadan - a kad to kažeš naglas, postaješ jadan u društvu.
  • Istinica

    25.09.2013 11:32
    Za @Vladu
    Prihvatam da nisam bio dovoljno precizan ali nigde nisam napisao da su svi narkomani idioti. Među onima koji ne spadaju u kategoriju narkomana ima neopevanih idiota. Prema tome da budem jasan ne generalizujem sve nerkomane i ne svrstavam ih u idiote. Tebi takođe nemam potrebu da objašnjavam dali je moj život prazan ili nije... i kao i Piplfoksu želim ti samo da se suočiš kao roditelj sa problemom zavisnosti u bilo kom obliku. Svi oblici zavisnosti vuku korene iz porodice... pametnom dovoljno a popaljenim zagovornicima legalizacije ionako neće biti dovaljni ni svi argumenti ovog sveta.
  • Istinica

    25.09.2013 11:25
    @Piplfoksu
    Molio bih te da ti tako ''pametan i normalan'' objasniš meni ovako ''glupom i nenormalnom'' a gde su tvoji argumenti osim u uvredama koje nemilice prosipaš? Šta je tvoj argument koji govori u prilog legalizaciji? Neki su barem pokušali to da opravdaju lamentiranjem nad visokom cenom opijata. Eto kao bio bi jeftiniji od alkohola... e samo nam još to fali do kompletnog ludila. Ne mogu da razumem te potrebe za opijatima pa možete da me razapinjete i vređate koliko god hoćete. Veštački izazvano opuštanje opijatima ili cigarama ili drogom ili alkoholom... svejedno? Jel to to čemu težite. Neko spomenu i bensedine... e pa u životi sam ih popio svaga par komada i to u situaciji kada mi se bliski član porodice borio za život... i to samo da ublažim taj prvi udar šoka i navale adrenalina. Šta hoćeš da mi kažeš da su narkomani svakodnevno u toj situaciji? Ili treba da se pomirim sa činjenicom da sve mlađi i mlađi uzrast upada u taj samodestruktivni kovitlac. Jesu oni toga svesni? Ili ih dilerska bagra koja se voza oko škola u skupim autima nevine navlači. Prošetaj pored škola pa pogledaj koliko roditelja dočekuje svoju decu posle škole. Iskreno ti želim da budeš roditelj i da se ozbiljno suočiš sa potencijalnom... ponavljam potencijalnom a ne i stvarnom opasnošću da ti dete uđe u kandže zavisnosti bilo kog oblika... kockarskog, pušačkog, alkoholičarskog, narkomanskog.
  • Vlada

    25.09.2013 11:01
    @Istinica
    'Koliko je ''duvača'' na ovom sajtu... auuuu.'

    Zamisli, isto koliko i u tvom okruženju - na tvom radnom mestu, u busu, u klubu u kojem možda treniraš, svuda.

    'Idiotima ne dozvoljavam da uđu u moj život.'

    A opet, očigledno ti je život toliko prazan da osećaš potrebu da komentarišeš živote istih tih idiota, o kojima znaš skoro pa ništa.
  • Istinica

    25.09.2013 10:45
    Jbt-e
    Koliko je ''duvača'' na ovom sajtu... auuuu. pa zaista smo kao društvo otišli u tri pm. Ajmo sad minusi...
    Uzgred još jedna činjenica za Piplfoksa... Ne pijem, ne pušim i ne korisitim opijate pogotovo... Opuštam se uz dobru muziku u dobre ljude prijatelje... biram sa kim ću se družiti. Idiotima ne dozvoljavam da uđu u moj život
  • Piplfoks

    25.09.2013 10:44
    @Istinica
    Uvredljiv ton? Lupetači gluposti se uvek iznenade kad im kažeš da su glupi, a ti dečko osim što si i glup, nisi ni naročito dosledan u tome. Prvo smo 'mi narkomani' bili zreli za oštre zatvorske kazne, pa smo onda svi odreda bili heorinski zavisnici, a sad smo eto 'nemoćni da se otrgnemo od nezadovoljstva' i 'dovoljna kazna sami sebi'. Ako smo dovoljna kazna sami sebi,baš kao i ti uostalom, šta si se onda koji đavo kurobecao i petljao utemu o kojoj ne znaš ništa? Sa takvim nivoom integriteta, siguran sam da nekom ko duva imaš mu*a da u lice prigovoriš da ima malo pepela na košulji, ili tako nešto jetko i autoritativno. Ako si baš zapeo da učestvuješ u razgovoru na ovu temu sa nama normalnim ljudima, barem probaj da otvoriš neku knjigu ili barem poluozbiljan sajt, umesto što svoje znanje o drogama crpiš iz prizora na frankfurtskom trgu, paranoičnih kafanskih priča i zavisti sa radnog mesta.
  • Joska

    25.09.2013 10:38
    za Istinicu - druze da se razumemo, ja ne znam na osnovu cega ti tvrdis sve to, jer sve sto pricas su neke pretpostavke koje u sustini nisi siguran. O uvredljivom tonu bolje nemoj, ako procitas svoj prvi komentar, ceo je bio uvredljiv, tako da i ze tebe vazi to isto sto si rekao. Oladi malo druskane, prica ti je puna rupa. Da nije od lepka?
  • Istinica

    25.09.2013 10:14
    @Piplfoksu
    Gomila ordinarnih budalaština koju pišeš tim uvredljivim tonom mi pokazuje da si ustvari ti jadan i bedan u sopstvenoj nemoći da se otrgneš od nezadovoljstva. Nemam uopšte potrebu nekome kao što si ti da objašnajvam bilo šta o uspešnosti ili neuspešnosti o ostvarenosti ili neostvarenosti u životu. Tebi to ionako nije moguće objasniti. Jer da jeste video bi u tom tekstu da sam se zalagao za mnogo oštrije kažnjavanje dilera, jer takvi kao ti su sami sebi dovoljna kazna u životu
  • Piplfoks

    25.09.2013 09:56
    @Istinica
    'i gle čuda među ''iznenađenima'' najbrojniji su bili oni sa većim primanjima.'

    Kad je neko glup, nije ga teško je*ati, jer njemu gaće same spadaju. U prvom komentaru je bila priča kako svi koji duvaju završe kao propali narkomani, a u drugom lik sam sebi pljuje u usta objašnjavajući kako svi koji duvaju u njegovoj firmi imaju veća primanja od njega. Kakav savršen koktel neinformisanosti, nerazumevanja, primitivnosti i zavisti - koliko je samo strašno biti tako neuk, isprepadan životom, pa još zavistan što su ljudi koji bi, po svemu što je pročitao u 'Kuriru' trebali da leže u jarku i umiru od droge, sposobniji i uspešniji od njega. Ma sve ih teraj u zatvor...
  • legalizacija svega

    25.09.2013 09:55
    @Istinica
    Hajde sad razmisli malo s ove strane - droga kosta toliko, samo zato sto je nelegalna. Da je legalna, bila bi jeftinija od alkohola. I jos bi se mogla oporezovati. Da li znas, da danas u nasoj (i drugim zemljama) 70% svog policijskog i sudskog posla odlazi na jurenje ilegalne prodaje droge i stvari koje to povlaci. Da li mozes da zamislis koliko bi novca ostalo budzetu ove zemlje kad bi se dve trecine onog sto odlazi ministarstvu pravde i unutrasnjih poslova ulozilo u npr. zdravstvo i privredu? A narkomani - kao i dosad, oni koji hoce da se drogiraju, to vec rade, ovim bi samo bilo vise sredstava da se ulozi u prevenciju i lecenje.
  • Bravo

    25.09.2013 09:50
    @Istinica: Bravo, sjajna predstava, mozes da pocnes da pises romane. Vidis, neki ljudi i ne moraju da se drogiraju da bi imali fleseve i halucinacije.
  • Istinica

    25.09.2013 09:45
    Poruka redakciji
    Namerno ste na samo dva minusa ''prebeleli'' tekst jer je to znak onima koji površno čitaju tekstove da po automatizmu lupe minus. To mi je dovoljan pokazatelj da je i pregledač ovih komentara neko ko voli malo da ''dune'' za rad opuštanja i ''lečenja'' depresije. To ne govori o meni to govori o tebi druže pregledaču komentara. Prošle godine je i u firmi u kojoj radim bila iznenadna kontrola i bogami bilo je ''iznenađenih''... i gle čuda među ''iznenađenima'' najbrojniji su bili oni sa većim primanjima. Valjda ih veća primanja teraju u depresiju. Ma smešni ste, samo nastavite...
  • Ajme

    25.09.2013 09:37
    @Istinica: Smiri se covece, jako si napet. Mozda bensedin jedan da zveknes? "Siguran sam da se nijedan nije izlecio od depresije" hahaha, jako si siguran. Te price "ja mislim" su bas to - samo price. Inace, ne ide se na lecenje od vutre prika. Toliko o tvom znanju o svemu tome. Kao neko ko nema pojma o tome, tvoje misljenje je nevazno.
  • Ajme

    25.09.2013 09:34
    ja cu doci naduvan, to ionako nije droga. Pa kako strejt da slusam Irie FM?
  • Istinica

    25.09.2013 09:25
    @Za Svetu...Baš suprotno od toga!
    Oštre zatvorske kazne i za korisnike. A za dilere decenijske zatvorske kazne u kazamatima najgoreg tipa, teški lanci i okovi i težak fizički rad zbog upropaštavanja tuđih života. Oduzimanje sve imovine koja je stečena enormnim zaradam na dilovanj droge. Danas se balavac od 25 godina voza u mečki od 50.000 evra zarađenih na dilovanju i to se mota uglavnom oko škole. Šta treba da im legalizacijom dozvolimo otvaranje prodavnica za prodaju opijata? Manite me više tih fora o legalizaciji... kao to će da reši problem. Imao sam prilike da vidim dvehiladite godine u Frankfurtu kako izgleda kad policija ima tolerantan odnos prema korisnicima. Na jednom od trgova su sedele bulmente mladih koji su kombinovali alkohol i marihuanu. Verujte mi da je prizor bio jeziv. Siguran sam da se ni jedan nije izlečio od deperesije... naprotiv većina njih (95%) je verovatno u međuvremenu, zapala u još goru heroinsku zavisnost. A lečenje narkomanskih zavisnika ide na teret poreskih obveznika. Zašto bi ja izdvajao novce za lečenje tuđih narkomanskih hirova? Ok ako se zalažete za legalizaciju marihuane hajde onda neka dileri plaćaju 1.500% ekstra poreza na svaki prodati gram marihuane pa da se od tih para leče zavisnici! Može? Ma hajde bre više u tri pm svi koji se zalažete za legalizaciju.
  • Sveta

    17.09.2013 16:10
    Predrasude ?
    Legaluzijte marihuanu, Biljku koja ne stvara zavisnost,koja daje inspiraciju depresivnima da se lakshe izbore sa dushevnim bolom, Lagiluzjte heroinske zavisnike da imaju svoj kutak po gradovima gde ih ima mnogo,da mogu da uzivaju drogu iz chistih shpriceva, da ne bi posle shirili zaraze preko Nezasticenog seksualnog odnosa.Legalizacijom Medicinske marihuane Sve bi bilo isto bez Paranoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna